reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kurcze a ja się właśnie wkurzyłam. Wymyśliłam na obiad lasagne no i obawiam się, że nie da się tego zjeść...:wściekła/y:

no a co sie stalo, spalilas czy co???
moze da sie uratowac?
:tak:

Ale kwaśne jabłka kupiłam brrrrrrr
to rob szarlotke...z kwasnych jest pyszna...albo kompocik:-)
jak sie czujesz Kingusiu??? jutro kciuki...pamietam:tak:;-)

reklama
to rob szarlotke...z kwasnych jest pyszna...albo kompocik:-)
jak sie czujesz Kingusiu??? jutro kciuki...pamietam:tak:;-)
Dałam radę i zjadłam ;-) Jakoś i tak wszystko wydaje mi się słodkie teraz :tak:nawet gorzka czekolada:-)
Czuje się dobrze mała szaleje, dziś mamy szkołę rodzenia:tak: zobaczymy czego się dziś nauczymy. Tak jutro o 19 kciuki będą potrzebne ;-)

Bernadko-nie wiem co to ale mam nadzieje, ze cie nic nie rozklada, zadne przeziebienie czy wirus wlasnie....moze lyknij zapobiegawczo rutonoscorbin, wypij cytryne z miodem i zagryz cos z czosnkiem...obys wrocila do formy szybko!
dobrze ze sie do gina umowilas...trzeba wziac sie za te poprzekrecane cykle...
jakoś tak sie dziwnie czuje i jeszcze mnie w plecach zaczeło kłuć cosik ale moze to przed te hormony to wszystko bo ta wstretna @ sie dzis nie pojawia
ale na wszelki wypadek już sobie zapodałam witaminki i miksturke z miodu i cytryny przygotowałam żeby sie wzmocnić
dziekuje ze sie o mnie martwisz
Ale kwaśne jabłka kupiłam brrrrrrr
ja uwielbiam kwasne jabłka
a na jutro kciuki juz zaciśnięte

Kobiałki ale z tym postem to nie u wszystkich jest tak samo :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja zaraz zjem obiadek i jade do teściowej bo przyjechał szwagier-ma jakas robote dla mojego ślubnego.
Miłego dnia dla Wszystkich

a dlaczego co sie stało nie da sie jej uratować??

no a co sie stalo, spalilas czy co???
moze da sie uratowac?

Na pewno się da :tak::tak::tak:
Coś umudziłam... Na pudełku było napisane, żeby te płaty podgotować. No to podgotowałam, ale mi się wszystkie zbiły w jedną wielką kupę makaronu. Jak próbowałam rozdzielić to się podarły :wściekła/y:Farszu zrobiłam za mało, jakiś taki lekko przypalony. Ech, nie uraczyliśmy się dzisiaj obiadkiem;-) Trzeba będzie w zamian jakiś pyyyyszny podwieczorek wciągnąć :-)

Dałam radę i zjadłam ;-) Jakoś i tak wszystko wydaje mi się słodkie teraz :tak:nawet gorzka czekolada:-)
Czuje się dobrze mała szaleje, dziś mamy szkołę rodzenia:tak: zobaczymy czego się dziś nauczymy. Tak jutro o 19 kciuki będą potrzebne ;-)
Zaciskam kciukasy :-)

Ja juz jestem spowrotem zrobiłam pranko powiesiłam na dwór bo jest ciepełko takze szybko wyschnie.Czekam az mój M przyjedzie z pracy,ale dzisiaj długo pracuje i mi sie nudzi:dry:

Dziewczynki jestem już:-)
Boshe jak mi ulżyło, z takim bijącym sercem szłam do gina po wyniki nasienia męża..... okazało sie , że wszystko jest wporządku - NORMOSPERMIA :-)
I gin powiedział , że mamy duże szanse żeby niedługo byc w ciąży !:-D

Napisze troszkę więcej o wynikach jeśli ktoś by chciał wiedziec, ale za chwilke jak koleżanka wyjdzie.......
Strasznie sie ciesze kochanie :-):-):-):-) i jestem pewna że już niedługo pojawi się fasoleczka :-D

Ach ale super bawiliśmy się z synkiem na dworzu i ze szczeniaczkami:-Da jeden to normalnie non stop za nami chodził i merdał ogonkiem:-Dchcemy sobie możliwe zostawić dwa a jak nie to i tak na bank 1 i mamy już wybranego tego co najbardziej się z nami bawił synek wniebowzięte a reszte oddamy:tak:7 sierpnia skończą miesiąc:-)

dziękuje równiez buziak dla ciebie:-)

ja miałam 11 tc usg przez brzuszek i jak widziałyście fotke bardzo ładnie było widać:tak:

a ja najmłodsza:-p

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jakie masz szczeniaczki kochana???
Ostatnio przymierzałam się do diety south beach. Zapowiadała się całkiem zachęcająco, bo nie trzeba się głodzić ani nic tylko, że ja nie mogę żyć bez niektórych składników i zrezygnowałam :-D Generalnie chodzi o to, że można jeść praktycznie tyle ile się chce, ale nie wszystkie produkty
Dziekuje spróbuje i ja tą dietkę :-):-):-)

zapraszam na kawke
A chętnie bo jakoś kawki mi się chce :-):-):-)
pamietacie jak Wam mówiłam że nie wiem na który domek sie zdecydowac??
to już teraz wiem mam całkiem inny projekt zobaczcie i powiedzcie co myślicie

Archon+ Projekt domu: Dom w majeranku Opis
Ale Sliczny :-D normalnie bajka:-):-):-)
a do mnie to nikt się nie chce na parapetówkę wprosić
ja sie wpraszam :-D:-D:-D uwielbiam parapetówki :-D:-D:-D

Ja już kochane po pracy :tak: właśnie robie kuzynce sie zachciało sernika na zimno hehe :-D

Witam się !
Badaicka bardzo mi przykro...ale głowa do góry i następny cykl już jest twój!:-(
Marzenko wyniki twojego M. są bardzo dobre...gratuluję!:-)
Eva coś mi się wydaję ten twój cykl próbuje cię oszukać...może fasolka się zagnieżdża?:tak:
KAPRYCHA JAK PO WIZYCIE?
HANKA ODEZWIJ SIĘ ...JUTRO CHYBA TESTUJESZ????

POZDRAWIAM

reklama
Do góry