reklama
Kinga zawsze miekne
ale nie do konca warunki postawione niech o mnie zawalczy i powiedzialam ze jak jeszcze raz mnie oklamie albo sama odryje to odchodze na zawsze i juz nigdy mnie nie zobaczy zobaczymy czy bedzie sie staral i czy mu zalezy czy to tylko puste slowa

Anastazzja
Fanka BB :)
Cornellka
powiem Ci z doświadczenia,że pewnie jeszcze raz Cię okłamie..niestety..ale będę 3mać kciuki,żeby tak się nie stało:*
Anastazzja
spójrz na nk
pycha!!! z brązowym cukrem, cytryną, i colą
mniam mniam mnniam

elisse
Ja najpierw robiłam w 9 dniu po owulacji i był taki cień, w 12 po zrobiłam, bo miałam wrażenie, że okres nadchodzi, a nie przyszedł. Robiłam z 5 kropelek ;-) cały czas mam wrażenie, że okres się zaczyna, idę do toalety i nic. Mam naprzemian nudności i napady głodu - muszę szybko coś zjeść.elisse wOw alezzzzz PINK :-) wiesz co , ja mialam podobny dylemat tylko ze ja zrobilam blad w robieniu testudalam za malo kropelek i dlatego druga kreska wyszla tak slaba a skad wiem bo po 10 minutach zrobilam drugi test i dalam jedna krople wiecej i obie kresi byly bardzo wyrazne
![]()

Z tym bieganiem poszalałaś, ja wstawałam o 5.20 do pracy, ale z bieganiem byłby problemwpadliśmyale sie cieszyliśmy bardzo z dzidziusia pamietam jak dzien przed ślubem poszłam do gin no i ten mi mówi ze dziewczynka i wogóle ja cały happy i mowie Wojtkowi ze bedzie miał córeczke a on mina grobowa i obraził sie
pytam sie o co chodzi a on " bo ja chciałem syna"
![]()
elisse moje gratulacje!!! spokojnej ciaży a potem szybkiego porodu!!;-)
a ja wstałam dzisiaj o 5.30 i poszłam biegacJulka co prawda poszła spac o 23 i wstała o 9 ale musiałąm sie jakos zmobilizowac
![]()

Moja koleżanka brała anty i gumki, mimo to zaszła w ciążęKinga ja też wiatropylna nie jestem, ale antykoncepcja lubi ostatnio zawodzić![]()

Mój TŻ też stwierdził, że głupi jest. Pomimo to nie zrobił żadnego prawie ruchu aby to zmienić. Dzięki wszystkim za gratulacje, chociaż jeszcze nic nie potwierdzone. U mnie takie objawy skończyły się dwoma kreseczkami. Mój jest teraz na wyjeździe w tym tygodniu, powiem jak ginekolog potwierdzi. Tylko nie mam pomysłu jak to zrobić i boję sięu3mam dystans troche sobie porozmawialismy i on stwierdzil ze nie mamy planow na przyszlosc mowie no nie bo nigdy nie chciales o tym rozmawiac na koniec dodal ze on to glupi jesti ma racje w sumie
Elisse gratulacje !!!!widze 2 cudowne kreseczki nie czekaj tylko mow swojemu czym predzej
wiecie co mam ciagle uczucie jakbym miala dostac okres a dopiero co byl i jakby mi sie siku chcialo non stop i piersi mi chyba urosly dziwne nie?:|

Brzmi pysznie :-) a ja nie mam żadnej z Was na n-kspójrz na nkpycha!!! z brązowym cukrem, cytryną, i colą
mniam mniam mnniam
![]()

Anastazzja
Elisse
wyślij mi na priv jak Cię znaleźć
tzn co wpisać to zobaczysz
polna_N
Mama Ali ... 2007
Czesc Mamuski - ja wczoraj bylam u lekarza - jestem zla jak osa
w pon babka dzowni zeby przyjechac wczoraj zamiast w nastepny poniedzialek wiec przyjechalam a na miejscu sie dowiaduje ze Futmy(kardiologa) nie ma bo na urlopie do wtorku 

jeszcze wczoraj jakis mlody szczyl przyjal mnie , jednak wolalam zeby sprawdzil czy z rozrusznikiem wszystko ok a jak cos siepytalam to powiedzial ze On jest w zastepstwie i z pytaniami do Futymy 

Potem podeszlam do rejestracji spytac sie kiedy wkoncu Futyma wraca a te mi mowi ze w poniedzialek - sami nie wiedza czy ki uj ?
I stwierdzilam ze pojda do Niego prywatnie we wtorek albo w srode przed 12 !!
u Nas dzis pochmurno i mokro na polu , tata zostal w domu bo mamy pojechac na Brzoze pozmieniac posciel no i jeszcze Dawid dzis u Nas spal bo Diana z Lucja i szwagrem pojechali do katowic do kontroli - oj bedzie bitka :-)
Tak wiec wroce dopiero wieczorkiem na BB i wszystko nadrobie - tak mi sie wydaje
:-)

Potem podeszlam do rejestracji spytac sie kiedy wkoncu Futyma wraca a te mi mowi ze w poniedzialek - sami nie wiedza czy ki uj ?

I stwierdzilam ze pojda do Niego prywatnie we wtorek albo w srode przed 12 !!
u Nas dzis pochmurno i mokro na polu , tata zostal w domu bo mamy pojechac na Brzoze pozmieniac posciel no i jeszcze Dawid dzis u Nas spal bo Diana z Lucja i szwagrem pojechali do katowic do kontroli - oj bedzie bitka :-)

Tak wiec wroce dopiero wieczorkiem na BB i wszystko nadrobie - tak mi sie wydaje

reklama
Zosiek no wlasnie widzialam na NK!!!
ale w sklepie nigdy czegos takiego nie spotkalam...hmm :/ a ten twoj Pawel to tak mlodo wyglada
20 bym mu nie dala 
elisse no wlasnie wyslij nam swoje 'dane' my cie znajdziemy
polna brak slow!
elisse no wlasnie wyslij nam swoje 'dane' my cie znajdziemy
polna brak slow!
Podziel się: