reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Kinga zawsze miekne:zawstydzona/y: ale nie do konca warunki postawione niech o mnie zawalczy i powiedzialam ze jak jeszcze raz mnie oklamie albo sama odryje to odchodze na zawsze i juz nigdy mnie nie zobaczy zobaczymy czy bedzie sie staral i czy mu zalezy czy to tylko puste slowa

Cornellka:) powiem Ci z doświadczenia,że pewnie jeszcze raz Cię okłamie..niestety..ale będę 3mać kciuki,żeby tak się nie stało:*

cornelka ja tez bede trzymac kciuki zeby juz bylo wszystko w jak najlepszym porzadku....

zosiek ty wariatko :p jak smakuje czarna wodka? pamietam ze czarna polewke to sie z krwi robilo...a czarna wodke? :D

elisse wOw alezzzzz PINK :-) wiesz co , ja mialam podobny dylemat tylko ze ja zrobilam blad w robieniu testu :sorry2: dalam za malo kropelek i dlatego druga kreska wyszla tak slaba a skad wiem bo po 10 minutach zrobilam drugi test i dalam jedna krople wiecej i obie kresi byly bardzo wyrazne :tak:
Ja najpierw robiłam w 9 dniu po owulacji i był taki cień, w 12 po zrobiłam, bo miałam wrażenie, że okres nadchodzi, a nie przyszedł. Robiłam z 5 kropelek ;-) cały czas mam wrażenie, że okres się zaczyna, idę do toalety i nic. Mam naprzemian nudności i napady głodu - muszę szybko coś zjeść. :-D A najśmieszniejsze, że mi tak brzuch wyskoczył, że aż spodni prawie nie dopinam, ciasne mi sie wydają nie wiem czemu :wściekła/y:

wpadliśmy:tak: ale sie cieszyliśmy bardzo z dzidziusia pamietam jak dzien przed ślubem poszłam do gin no i ten mi mówi ze dziewczynka i wogóle ja cały happy i mowie Wojtkowi ze bedzie miał córeczke a on mina grobowa i obraził sie:dry::-D:-D:-D pytam sie o co chodzi a on " bo ja chciałem syna":baffled::confused: :-D:-D:-D:-D

elisse moje gratulacje!!! spokojnej ciaży a potem szybkiego porodu!!;-)

a ja wstałam dzisiaj o 5.30 i poszłam biegac:szok::-D:-D:-D:-D Julka co prawda poszła spac o 23 i wstała o 9 ale musiałąm sie jakos zmobilizowac:cool2:
Z tym bieganiem poszalałaś, ja wstawałam o 5.20 do pracy, ale z bieganiem byłby problem :sorry2:
Kinga ja też wiatropylna nie jestem, ale antykoncepcja lubi ostatnio zawodzić :p
Moja koleżanka brała anty i gumki, mimo to zaszła w ciążę :szok:
u3mam dystans troche sobie porozmawialismy i on stwierdzil ze nie mamy planow na przyszlosc mowie no nie bo nigdy nie chciales o tym rozmawiac na koniec dodal ze on to glupi jest:p i ma racje w sumie:D

Elisse gratulacje !!!!widze 2 cudowne kreseczki nie czekaj tylko mow swojemu czym predzej

wiecie co mam ciagle uczucie jakbym miala dostac okres a dopiero co byl i jakby mi sie siku chcialo non stop i piersi mi chyba urosly dziwne nie?:|
Mój TŻ też stwierdził, że głupi jest. Pomimo to nie zrobił żadnego prawie ruchu aby to zmienić. Dzięki wszystkim za gratulacje, chociaż jeszcze nic nie potwierdzone. U mnie takie objawy skończyły się dwoma kreseczkami. Mój jest teraz na wyjeździe w tym tygodniu, powiem jak ginekolog potwierdzi. Tylko nie mam pomysłu jak to zrobić i boję się :baffled: Jak ja sobie z tym wszystkim poradzę? :shocked2: Nikomu oprócz oleżanki nie powiedziałam :no: a najbardziej boję się reakcji mojego TŻcika :-(
spójrz na nk:p pycha!!! z brązowym cukrem, cytryną, i colą:D mniam mniam mnniam:D:D
Brzmi pysznie :-) a ja nie mam żadnej z Was na n-k :zawstydzona/y:

Czesc Mamuski - ja wczoraj bylam u lekarza - jestem zla jak osa :wściekła/y: w pon babka dzowni zeby przyjechac wczoraj zamiast w nastepny poniedzialek wiec przyjechalam a na miejscu sie dowiaduje ze Futmy(kardiologa) nie ma bo na urlopie do wtorku :szok::angry::wściekła/y: jeszcze wczoraj jakis mlody szczyl przyjal mnie , jednak wolalam zeby sprawdzil czy z rozrusznikiem wszystko ok a jak cos siepytalam to powiedzial ze On jest w zastepstwie i z pytaniami do Futymy :no::wściekła/y:
Potem podeszlam do rejestracji spytac sie kiedy wkoncu Futyma wraca a te mi mowi ze w poniedzialek - sami nie wiedza czy ki uj ? :no:
I stwierdzilam ze pojda do Niego prywatnie we wtorek albo w srode przed 12 !!

u Nas dzis pochmurno i mokro na polu , tata zostal w domu bo mamy pojechac na Brzoze pozmieniac posciel no i jeszcze Dawid dzis u Nas spal bo Diana z Lucja i szwagrem pojechali do katowic do kontroli - oj bedzie bitka :-):-D

Tak wiec wroce dopiero wieczorkiem na BB i wszystko nadrobie - tak mi sie wydaje :sorry2::-)

reklama
Zosiek no wlasnie widzialam na NK!!! :D ale w sklepie nigdy czegos takiego nie spotkalam...hmm :/ a ten twoj Pawel to tak mlodo wyglada :p 20 bym mu nie dala :p

elisse no wlasnie wyslij nam swoje 'dane' my cie znajdziemy ;)

polna brak slow!

Do góry