reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

cześć dziewczynki! czytam i widze że coraz więcej kobietek w ciązy! super! ciekawe jak będzie ze mną! robiłyscie testy owu? co o nich myślicie? pozdrawiam

reklama
wiec tak..............witam sie wieczorkiem.
goscie se juz pojechali..........no i ja tez juz po wizycie.....ktos "obcy" jest we mnie...i juz bije serduszko.....fotki niedostałam,bo.........bo nie......nastepna wizyta za 3tyg..no chybaze by sie cos działo....tfutfu......acha....6tyg i 6 dni.....dostałam sterte lekow i zwolnienie..hihihih....moge se je sobie przedłozyc.....a co????

goscie se juz pojechali..........no i ja tez juz po wizycie.....ktos "obcy" jest we mnie...i juz bije serduszko.....fotki niedostałam,bo.........bo nie......nastepna wizyta za 3tyg..no chybaze by sie cos działo....tfutfu......acha....6tyg i 6 dni.....dostałam sterte lekow i zwolnienie..hihihih....moge se je sobie przedłozyc.....a co????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!No to rewelacja!!to odpoczywaj i niech "obcy" rosnie zdrowo :-):-):-):-)

Witam się tylko na chwilke.

cześć dziewczynki! czytam i widze że coraz więcej kobietek w ciązy! super! ciekawe jak będzie ze mną! robiłyscie testy owu? co o nich myślicie? pozdrawiam

Czy mi się wydaje,czy Ty pytasz o te testy juz setny raz? Jakos mam wrażenie że nic do ciebie nie dociera.

Dzeni rewelacja!!!Bardzo się cieszę,że z dzidziusiem wszystko dobrze! Uważaj na siebie, odpoczywaj i bierz te leki!
Szybciutko widziałaś serduszko !

Kaprycha wszystko gra???

Dobranoc

Ostatnia edycja:
a ja wiem czy szybciutko???...od jutra 7 tydzien....z blizniakami to juz fest waliło.........i przyokazji....NIC NIE WIDZIAŁAM........ani obcego ani nic......monitora mi nie odkrecił.....BO..........za 3 tyg.mi wszystko pokarze.......i jak na złosc wyleciało tamto zdjecie z blizniakam.....dostał mi sie opieprz.........

miałam wstawic suwaczek,ale jakos sie boje

Ostatnia edycja:
Toś mnie rozbawiła koleżanko
hmmm tym ze moze starczy na fundamenty.. no chociaz ma pustami.. samego betonu na to co sie w ziemi wylewa czyli ławe fundamentową potrzebujemy 16 kubików (m3 - 1000 litrow) betonu.. razy 250 za kubik.. daje juz duzo a gdzie stal, pustaki.. masakra.. wyliczam wszystko po kolei
to miłego dnia Nektarynko
oj kiedy ja bedę fundamenty do naszego domku ubijać :confused::confused:
narazie to są plany a gdzie kredyt ło ho ho..
pamietacie jak Wam mówiłam że nie wiem na który domek sie zdecydowac??
to już teraz wiem mam całkiem inny projekt zobaczcie i powiedzcie co myślicie

Archon+ Projekt domu: Dom w majeranku Opis
piekny domek.. my jak wybieralismy projekt to podalam Pani architekt co ma byc ze kuchnia wieksza niz 10m2 ze na dole pokoj ze garaz ze pokoj nad garazem.. bla bla jakie usytyłowanie dzialki bo nie wybiera sie domu ot tak bo mi sie to widzi bo nie kazdy mozna postawic.. jak juz ma sie dzialke to trzeba sprawdzic czy nie ma jakis obwarowan ze dom ma byc z dachem dwuspadzistym bla bla.. nasz ma byc w 1:2 czy 18,20 z przodu a z boku 9,1m :) wielkaaaa stodoła:) dobrze jest tez wiedziec gdzie mniej wiecej bedzie wejscie (pl/pld/wsch/zach) zeby nie było ze od poludnia masz najmniej okien a od polnocy najwiecej... wiecej szczegolow zapraszam na prov nie bede tu zasmiecac
witam witam pania w wiosennym stroju ;-)
a nie zabijesz mnie jak znow zadam pytanko odnosnie mojego wykresu :sorry2::sorry2::sorry2: (az boje sie napisac).Czy wg Ciebie-specjalistki :tak: owu juz byla?? (robie testy owulacyjne,ale jak dla mnie te kreseczki od kilku dni sa takie same :baffled: i nigdy nie wyszla mi kreska taka sama lub ciemniejsza)
no moze nie do mnie pytanie ale odpowiem
obstawiam 21dc.. ale powiem Ci jutro dokladniej jak wstawisz aktualny

no mamuska wstawiaj suwak.. gartulacje

Ostatnia edycja:
Amstaffki:-)jutro zrobie zdjęcie to wam pokaże:tak::-)
Chętnie zobacze zdjęcia :-):-):-)
Julitko, mi z tych co podałaś: NAKLEJKI ETYKIETY NA WÓDKĘ LUKSUSOWĄ 12 SZT (695624368) - Aukcje internetowe Allegro podoba się najbardziej 18 :-) Dobrze, że nie rozpływają się po wyjęciu z lodówki. Moje nie dość, że przebijały to jeszcze całe się zmoczyły i nie wyglądały za ciekawie...
Ładne, kurcze hehe mi sie prawie wszystkie podobaja ale cóż trzeba jakeiś wybrać hehe :-):-):-)

No mam nadzieje , że juz niedługo :-)
Ja ostatnio tez zrobiłam sernik na zimno z malinami i wyszedł przepyszny!!:-D

Mi sie najbardziej podoba nr 1. Kurcze jak masz fajnie, takie przygotowanka do slubu.... ja tez około rok temu wybierałam takie etykietki i wogóle wszystko!!

dziekuje kochana!troszke ruchliwośc poprawimy i bedzie gucio!

Wcale ci sie nie dziwię!! Będzie dobrze zobaczysz!!

No to pieknie! To sie hanka wscieknie za te blizniaki a jej Pan i władca ucieknie jak wyjda trzy hanki!!!:szok:

Kaprysiu where are you????

Dziewczynki zrobiłam risotto wg jakiegoś przepisu z internetu bo miałam mnóstwo warzyw i zrobiłam chyba ze wszystkiego! Wyszedł przepyszny i tyle go wyszło że starczy aby was wszystkie obdzielic :-D
Cały kark mnie boli od lutowania i wkoncu sobie zrobilam herbatke i odpoczywam:tak:
Fajnie :-):-):-) hehe i koniec stanu wolnego :-D

hmmm tym ze moze starczy na fundamenty.. no chociaz ma pustami.. samego betonu na to co sie w ziemi wylewa czyli ławe fundamentową potrzebujemy 16 kubików (m3 - 1000 litrow) betonu.. razy 250 za kubik.. daje juz duzo a gdzie stal, pustaki.. masakra.. wyliczam wszystko po kolei

no moze nie do mnie pytanie ale odpowiem
obstawiam 21dc.. ale powiem Ci jutro dokladniej jak wstawisz aktualny
stal jest cholernie droga :baffled: my mamy teraz przebudowe domu (mieszkam z tesciami) i na filary pod schody i pod taras,ktory ma byc zabudowany (w sumie 3 slupy+zbrojenie) poszlo stali za 3 tys!!!

dziekuje,ze odpowiedzialas :-) Ciebie tez bym sie pytala,jakbys byla online :-) myslalam,ze Lolitka mi szybciej odpowie :sorry2:
ja tez obstawiam 21dc,wiec chyba dobrze pozaznaczalam na wykresie :confused: bo z tych testow,to bym obstawiala,ze 20dc mialam najmocniejsza kreseczke (ale jasniejsza od testowej)i to by sie w sumie zgadzalo,choc wszystkie testy wygladaly naprawde podobnie,albo ja juz nie pamietam,a po wyschnieciu,to wszystkie sa identyczne :baffled:

stal jest cholernie droga :baffled: my mamy teraz przebudowe domu (mieszkam z tesciami) i na filary pod schody i pod taras,ktory ma byc zabudowany (w sumie 3 slupy+zbrojenie) poszlo stali za 3 tys!!!

dziekuje,ze odpowiedzialas :-) Ciebie tez bym sie pytala,jakbys byla online :-) myslalam,ze Lolitka mi szybciej odpowie :sorry2:
ja tez obstawiam 21dc,wiec chyba dobrze pozaznaczalam na wykresie :confused: bo z tych testow,to bym obstawiala,ze 20dc mialam najmocniejsza kreseczke (ale jasniejsza od testowej)i to by sie w sumie zgadzalo,choc wszystkie testy wygladaly naprawde podobnie,albo ja juz nie pamietam,a po wyschnieciu,to wszystkie sa identyczne :baffled:
to jesli faktycznie w 20dc bylo najlepiej to po 24h-36-48h bedzie owulka czyli 21dc sie zgadza u mnie jest tak ze jak pozytywny to w w tym samym dniu owulka wychodzi a co do stali to na caly dom 3 tony wedlug projektu

reklama
Hej dziewczynki,

Dzisiaj rano zobaczylam II :-D:-D Wiec tamten zeszlotygodniowy test mnie oszukal :szok: Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc :-D Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec
;-)

Do góry