reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki, własnie wrocilam z wyremontowanego mieszkanka. Dobrze że rodzice mi zasponsorowali ten remont, bo samej byłoby mi ciężko. :-(Mój ojciec to częściowo sam dla siebie go robił, bo przez jakiś czas być moze będzie tam mieszkał.
W przyszłości jak się moja sytuacja finansowa poleprzy to zrobie sobie kuchnie czyli meble i sprzęt, ale teraz muszę zbierać na wyprawkę dla dziecka.
Wszystko takie drogie:-(

super że mieszkanko wyremontowane i niesmutaj się i tak super sobie radzisz:tak::-)

Patrysia - świetne są te szczeniaki, słodziutki:tak: A jak ty się czujesz??

czuje się super:-)już mysle co kupić dzidzi i ogólnie samopoczucie jest ok:-)

a te 2 szczeniaczki co mam na oddzielnym zdjęciu co siedza tak do siebie my sobie zatrzymujemy bo to samce są :tak:bo większość kobitek jest no a 2 samce to już mają zamówione sobie u nas;-)

reklama
pytam dlatego że przeczytałam wiele różnych opini na ten temat! chyba po to jest to forum, tak? jeśli ktoś ma ochotę odp. to to robi a jeśli nie to po co te zbędne komentarze? pozdrawiam tych co wiedzą jak to jest na początku!

Sylwia - sprawdź najlepiej na sobie jak testy działają - każda z nas jest inna - są osoby, którym testy nie wychodzą:no: bo mają inny poziom LH niż producent sobie przyjął za normę:tak:
wiem, że chciałabyś wszystko szybko, ale tak się niestety nie da:no:

i nie krzycz na Loree - naprawdę już o to pytałaś i ja Ci odpowiadałam - nic nowego nie wymyślę teraz, tylko mogę napisać to samo:tak:

makaronka - to dobrze, ze wszystko to sie skonczylo dobrze - teraz lez i czytaj jak kazal lekarz:))

Co do porodu naturalnego czy cc to ja uwazam, ze nie ma znaczenia - bobydwa niosa zagrozenia mniejsze czy wieksze a nie tak jak ostatnio probuje sie wmowic wszystkim, ze naturalny jest lepsze a cesarka to same komplikacje... moja mama po siostrze ktora urodzila ponad 40 lat temu do tej pory czuje blizne...

Andzia - nie odebralam jeszcze bo przed wyjazdem mial odebrac gin ale mu nie dali bo trzeba osobiscie a teraz po przyjezdzie nie mialam jak podjechac - dzis sie zbieralam ale pogoda taka pod psem, ze sie nie chce... moze jutro sie zbiore... i tak pewnie tam nic nie wyjdzie ...
Hejka czy ktos mnie jeszcze pamieta?

witaj - j tez cie pamietam...

dziekuję dziewczynki że sie o mnie martwicie całuski dla kazdej ja musze uciekać jedziemy z M do mojej znajomej mamy jej chodnik koło domku robic

Andziu ja tych leków już nie biorę tylko maścia sie smaruje i tyle a antybiotyk odstawiłam w ponad tydzień temu bo w tamten wtorek

Wiem Kochana - ale organizm może się jeszcze oczyszczać po tym antybiotyku:tak:

Przelecialam ;-) szybciutko pare stron i zauwazylam pare nowych fasolek. GRATULACJE

No i co sie dzieje sie z Hanka?????

Wiolu, kochana tak mi przykro ze tak dlugo musisz czekac na ta konsultacje, a moze tak na wszelki wypadek zapisz sie na ta liste, moze bedzie szybciej niz 18 tygodni? Kto wie, mi powiedzieli, ze na moja czekac do 4 miesiecy a list przyszedl w ciagu 4 tygodni.

Dziewczynki, Orientujecie się może ile wynosi kwota alimentów na dziecko?
Teraz wszystko jest strasznie drogie, ciężko też przewidzieć leczenie itp.

Katarzynko - być możę jestem głupia i naiwna, ale czy ten Twój M nie poczuwa się do pomocy Ci w zakupie wyprawki pzred urodzeniem dziecka????
W końcu alimenty po urodzeniu sąd zasądzi, ale wyprawkę kupujesz przed - wszystko - łóżeczko, wózek, pościel, fotelik samochodowy, kosmetyki dla bobaska, ubranka kosztują - nie mówiąc nic o pieluchach:szok: