Natalineczka555
kocham kochać :)
mialam ogladac hausa ale wiekszosc mi juz przeleciala przed noskiem wiec zostane z wami odinstalowalam mozille i sciągnęłam nową moze to cos da

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
raczej nie ogladalamja tu pisze że z wami zostaję a wy na maratonik filmowy sie umawiacie???
to ja chyba tez zalegne przed tv
ściągnęłam filmy 1408 nie wiecie moze co to za film???
fajny jakiś![]()
no to super jak wypad sie udalHejka dziewczyny,wpadłam tylko ma chwilkę bo jestem padnięta i zaraz wskakuję do wyrka.
Oliwka i M już spią i ja tez zaraz zaliczę odlot
w zoo byliśmy dziś bo wczoraj za bardzo pogoda nie dopisała,więc wczoraj zrobiliśmy wypad do znajomych a dziś do zoo.
cały dzień na nogach,wyszliśmy z domu przed 10.00 rano a wrócilismy ok 18.00nogi to mi wchodzą do d......
ale było swietnie,super dzień spędziliśmy,fotek mnóstwo nacykaliśmy ,kilka wstawione we własciwe miejsce
Oliwka najlepiej sie czuła jak zwykle w zagrodzie z kozami,chodziła za nimi i beczałasiłą trzeba było ją stamtąd wyciągać
spała mi w wózku 1,5 godz więc my troche odpoczeliśmy na ławeczce i jedlismy lody :-):-):-):-):-)
jutro też robimy wypad do chrzesnego Oliwki a potem jedziemy połazic na Rynek więc będzie równiez milutko![]()