No właśnie Potwierdzili nam termin jedziemy 12 a operacja 13 Operację mamy w Warszawie Kuba urodził się z prawostronnym rozszczepem wargi i podśluzówkowym rozszczepem podniebienia miękkiego do tego dochodzi normalna w tym przypadku deformacja prawej dziurki nosa Teraz mamy pierwszą operację zamykającą wadę i plastykę noska Zobaczymy co dalej ale to raczej dalsza przyszłość A do Lublina nigdy bym go nie oddała dostatecznie dużo się nasłuchałam o chirurgii na Chodzki

Ja też rodziłam na Jaczewskiego w styczniu Można tam trafić na bardzo fajne i mądre położne i na te nieco mniej mądre

Jak chcesz to wszystkiego cię nauczą ja powiedziałam trzeciego dnia że chcę sama kąpać Kluska bo żadna siostra mi go w domu nie wykąpie i nie było problemów Mały dostał uczulenia na ciuszki szpitalne więc spakuj sobie ewentualnie torbe z ubrankami i pokarz ją ze trzy razy meżowi żeby wiedział gdzie stoi Minusem na oddziale jest duży tłok dziewczyny leżą na salach w salach badań i na korytarzu. Czasem jest tłok do prysznica. Plusem są niezłe pediatry ale tylko te stałe w weekendy przychodzi ktos z doskoku to pożal się Boże nie lekarz

Niestety często zostawiają dzieci na dłużej w szpitalu więc wyjście po 3 dniach to mit mało realny do spełnienia My siedzieliśmy 10 dni Zachęcają do karmienia piersią ale nie ma terroru jak widac że dziecko sobie średnio radzi to dokarmiają strzykawka