reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam się:-)

Widziałam, że Księżna się pokazała - Hanka - kciuki zaciśnięte by w laboratorium dobry wynik im wyszedł - w sensie wysoki:tak: i to nie jest lizusosotwo tylko życzenia ze szczerego serca;-)

Gosiu - pewnie w wyniku nic nie będzie ale jak go odbierzesz to napisz - ja jestem ciekawa:sorry2:

Wiola - mnie najbardziej podoba się koniczynka, napisy w 100% odpadają a podkowa - tak jak Kinguś pisała, jest dziwnie połączona z łańcuszkiem:blink:

Ola - dobra koleżanka - i nie zawistna:tak:

pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-)

reklama
Ja też mam pucki dlatego nie uśmiecham się na zdjęciach bo robią się jeszcze większe:-D:-D
A patrzyłaś na te wisiorki co pokazałam??

Kinguś...co Ty gadasz-Ty masz przeciez sliczna szczupłą buzke!!!!!
...ja to mam naprawde PUCKI :-D.....ale mimo tego geba mi się smieje zwykle ma maksa.....od ucha do ucha:-).....
ja kiedys jak bylam mniejsza i mlodsza to zawsze mialam problem z tymi puckami...a teraz bardziej sie juz zaakceptowalam, bo wiem, ze zawsze takie beda...wiec trzeba je polubic i juz...tymbardziej, ze moj maz uwaza ze najbardziej wlasnie kocha moje "pyśki", bo sa zawsze milusie i mieciusie:-D:-p:-D...

....teraz dopiero jak napisalas o twoich propozycjach to cofnelam stronki i zauwazylam posta...przepraszam...nie widzialam wczesniej***
Ten dzwoneczek-fakt-bardzo slodki...hmmmm...moze rzeczywiscie bedzie dobrym pomyslem....
ja sie sugerowalam tym, by bylo cos "symbolicznego" stad te podkowy, koniczynki, sloniki bralam pod uwage....
...a mowicie, ze podkowa dziwnie zawieszona??? :confused::baffled:
chyba musze wybrac sie jednak do sklepuu svarowskiego i poogladac to "na zywo"...
Witam się:-)

Wiola - mnie najbardziej podoba się koniczynka,

no a nie powinna miec 4 listki????

ale masz leki na wywołanie więc moze przyjdzie jak leki się skończą... a napisałam, że dobrze, bo jakby jeszcze coś się przyplątało nowego:no:

Nie no mam nadzieje, że już nic sie nie przydarzy..A piersi wieczorami tak mnie bolą że ledwo wytrzymuję..Zastanawiam się czy to od tego Duphastonu tak mam?

reklama
...a mowicie, ze podkowa dziwnie zawieszona??? :confused::baffled:
chyba musze wybrac sie jednak do sklepuu svarowskiego i poogladac to "na zywo"...

no a nie powinna miec 4 listki????
Może i powinna mieć 4 listki, jako symbol szczęścia, ale z 3 też ładnie wygląda - a podkowa - byłoby dla mnie ładniej, jakby wisiała tymi ramionami do dołu, a górą była połaczona z łańcuszkiem:tak:

Do góry