reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dobrze ze mnie uprzedzilas...bo bym spadla chyba:-D
no bo wiesz...Evie chce mnie z torbami puscic...mam teraz wybor-moje prywatne operacje w kraju i zdrowko albo zawieszka dla kolezanki....to sie nazywa "proba przyjazni":-D:-p:-D
Słonce weź ta fotke zawieszki idz do jubilera i zrob na zamowienie tylko zamiast brylantow daj cyrkonie i zmiescisz sie w 1000zl :sorry2: albo i mniej

kurcze bo ja się ostatnio tak rozczulam bez powodu że sama nie wiem o co chodzi..
ja mam tak często, a ostatnio to juz wogóle. Dzis juz popłakałam na dwóch serialach, a ostatnio jak był finałowy odcinek chirurgów i dwa przed tym, to sie rozwyłam jak bóbr.....:dry: becze poprostu na wszystkim i co chwile, jakas masakra mnie dopadła, nie wiem o co chodzi......:dry: wczoraj czytając artykuł w gazecie tak sie rozpłakałam, że sie cała obsmarkałam, no cos strasznego !

boziu!!!! jak mi strasznie zimno...wgole to u mnie leje od wczoraj jednym ciurkiem, jest szaro i pochmurno...ziiiimno...
lece po herbatke...
.
kurcze bo ja się ostatnio tak rozczulam bez powodu że sama nie wiem o co chodzi..

ola ja tez tak czasem mam...ze placze, rozmyslam, wyszukuje...i potem jak sie "oczyszcze" to jakis czas jest spokoj ...az zas mnie nie dopadnie.... chyba kadza z nas tak czasem ma....
ja lubie czasem tak poprostu poplakac, bo potem lepiej sie czuje...przezywam swoisty catharsis;-)

kropeczko..wybacz...ale pier***l koleżankę :p przyjaźń za 8000zł? ja podziękuję...ja mam was tylko za kwotę abonamentu internetu :p i to nie 8000zł

nie no co wy...przeciez ja w zyciu tyle bym nie wydala na bizuterie, nawet gdybym zbytki miala...wolalabym ja wyslac za te pieniadze na super wakacje jesli juz;-)....8000 za zawieszke to wariactwo jakies! choc zawieszka jest naprawde cuuuudowna!!!! Evie-ona jest przepiekna....!!!!

Ucieka zrobić sobie paznokietki... Będę wieczorkiem.... BUZIOLE dla wszystkich

idz rob sie na bostwo!!!! robisz jakies wzorki???

Słonce weź ta fotke zawieszki idz do jubilera i zrob na zamowienie tylko zamiast brylantow daj cyrkonie i zmiescisz sie w 1000zl :sorry2: albo i mniej
no tu w Uk mi tego nie zrobia w taki sposob i za taka cene...
musze kupic cos gotowego...wybiore sie do swarovskiego i popatrze na miejscu....

wczoraj czytając artykuł w gazecie tak sie rozpłakałam, że sie cała obsmarkałam, no cos strasznego !

cos Ty czylata?????
boziu to az tak to ja nie mam:no:

boziu!!!! jak mi strasznie zimno...wgole to u mnie leje od wczoraj jednym ciurkiem, jest szaro i pochmurno...ziiiimno...
lece po herbatke...
.
U mnie tez leje, ale sie ze mnie ! na czerwono haha!
A na dworze upał:cool2: musze do sklepu jechac na zakupy wieksze , a mój małż dojśc do siebie nie moze pijaczyna jedna no:dry:

O dziewczynie , której matka była całe życie prostytutka. Opowiadała co przezyła , swoje uczucia z dzieciństwa i takie tam i poprostu nie mogłam sie powtrzymac od płaczu....:zawstydzona/y:

no to pewnie tez bym ryczala...

Marzenixx-a gdzie jest twoja siostra...ta w UK? czy 1e dziecko tez tu rodzila??? jakie ma wspomnienia?

reklama
Do góry