reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Słonce weź ta fotke zawieszki idz do jubilera i zrob na zamowienie tylko zamiast brylantow daj cyrkonie i zmiescisz sie w 1000zldobrze ze mnie uprzedzilas...bo bym spadla chyba
no bo wiesz...Evie chce mnie z torbami puscic...mam teraz wybor-moje prywatne operacje w kraju i zdrowko albo zawieszka dla kolezanki....to sie nazywa "proba przyjazni"![]()

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja mam tak często, a ostatnio to juz wogóle. Dzis juz popłakałam na dwóch serialach, a ostatnio jak był finałowy odcinek chirurgów i dwa przed tym, to sie rozwyłam jak bóbr.....kurcze bo ja się ostatnio tak rozczulam bez powodu że sama nie wiem o co chodzi..

w.kropeczka
Fanka BB :)
boziu!!!! jak mi strasznie zimno...wgole to u mnie leje od wczoraj jednym ciurkiem, jest szaro i pochmurno...ziiiimno...
lece po herbatke...
.
ola ja tez tak czasem mam...ze placze, rozmyslam, wyszukuje...i potem jak sie "oczyszcze" to jakis czas jest spokoj ...az zas mnie nie dopadnie.... chyba kadza z nas tak czasem ma....
ja lubie czasem tak poprostu poplakac, bo potem lepiej sie czuje...przezywam swoisty catharsis;-)
lece po herbatke...
.
kurcze bo ja się ostatnio tak rozczulam bez powodu że sama nie wiem o co chodzi..
ola ja tez tak czasem mam...ze placze, rozmyslam, wyszukuje...i potem jak sie "oczyszcze" to jakis czas jest spokoj ...az zas mnie nie dopadnie.... chyba kadza z nas tak czasem ma....
ja lubie czasem tak poprostu poplakac, bo potem lepiej sie czuje...przezywam swoisty catharsis;-)
w.kropeczka
kropeczko..wybacz...ale pier***l koleżankęprzyjaźń za 8000zł? ja podziękuję...ja mam was tylko za kwotę abonamentu internetu
i to nie 8000zł
nie no co wy...przeciez ja w zyciu tyle bym nie wydala na bizuterie, nawet gdybym zbytki miala...wolalabym ja wyslac za te pieniadze na super wakacje jesli juz;-)....8000 za zawieszke to wariactwo jakies! choc zawieszka jest naprawde cuuuudowna!!!! Evie-ona jest przepiekna....!!!!
Ucieka zrobić sobie paznokietki... Będę wieczorkiem.... BUZIOLE dla wszystkich
idz rob sie na bostwo!!!! robisz jakies wzorki???
no tu w Uk mi tego nie zrobia w taki sposob i za taka cene...Słonce weź ta fotke zawieszki idz do jubilera i zrob na zamowienie tylko zamiast brylantow daj cyrkonie i zmiescisz sie w 1000zlalbo i mniej
musze kupic cos gotowego...wybiore sie do swarovskiego i popatrze na miejscu....
wczoraj czytając artykuł w gazecie tak sie rozpłakałam, że sie cała obsmarkałam, no cos strasznego !
cos Ty czylata?????
boziu to az tak to ja nie mam

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
U mnie tez leje, ale sie ze mnie ! na czerwono haha!boziu!!!! jak mi strasznie zimno...wgole to u mnie leje od wczoraj jednym ciurkiem, jest szaro i pochmurno...ziiiimno...
lece po herbatke...
.
A na dworze upał

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
O dziewczynie , której matka była całe życie prostytutka. Opowiadała co przezyła , swoje uczucia z dzieciństwa i takie tam i poprostu nie mogłam sie powtrzymac od płaczu....cos Ty czylata?????
boziu to az tak to ja nie mam![]()

w.kropeczka
O dziewczynie , której matka była całe życie prostytutka. Opowiadała co przezyła , swoje uczucia z dzieciństwa i takie tam i poprostu nie mogłam sie powtrzymac od płaczu....![]()
no to pewnie tez bym ryczala...
Marzenixx-a gdzie jest twoja siostra...ta w UK? czy 1e dziecko tez tu rodzila??? jakie ma wspomnienia?
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Siostra mieszka w Stoke On Trent koło Liverpoolu. Pierwsze rodziła w Koszałkowie i wspomnienia ma dobre, dopiero teraz w UK i troche jest wystraszonano to pewnie tez bym ryczala...
Marzenixx-a gdzie jest twoja siostra...ta w UK? czy 1e dziecko tez tu rodzila??? jakie ma wspomnienia?

reklama
passingby
to co rok ma takie wypady solowe??? fajnie w sumie tak...maly odpoczynek od siebie;-)A czy Ty tez tak sobie lubisz wyskoczyc sama???
![]()
Owszem
Podziel się: