R
RiSiA
Gość
edyta ale jest możliwe, żeby tak szybko? To było raptem 7 dni od jednego do drugiego USG?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
edyta ale jest możliwe, żeby tak szybko? To było raptem 7 dni od jednego do drugiego USG?
ciesze się własnie bardzoale jej własnie nie było wczesniej
bo mam monitorowany cykl
i chodze na usg co tydzień
no chyba, ze to był przetrwały pęcherzyk chociaż wątpie, bo w 16 dc miałam 25 mm a w 29 33 ,, chyba by tak mało nie urósł
![]()
Uciekam do kuchni.... Dziś będę piec PIERWSZY W ŻYCIU PLACEK... I nie odpowiadam za efekty... Jutro robimy imprezkę więc wszystko musi być picuś glancuś ;-);-);-) Chociaż ja nie wiem, jak ja tego dokonam....
Wiatj Martynko - to może też chodzić o zastępczą rodzinę - wczoraj zerknęłam na ten wątek jhak pisałąś o nimA zrobi ci usg? bo powinno być już coś widać jakby co?
pomoge-parze-bezplodnej-finansowo- jest taki wątek...nie wiem o co tam chodzi...może źle zrozumiałam i nie chodzi o komórki?
Ja też lubię "Chirurgów"O świetnym serialu gadamy !!!
Kupiłam jedzonko na cały tydzień, troszke słodkości i lody:-)
I jak placek - udało się??????????Uciekam do kuchni.... Dziś będę piec PIERWSZY W ŻYCIU PLACEK... I nie odpowiadam za efekty... Jutro robimy imprezkę więc wszystko musi być picuś glancuś ;-);-);-) Chociaż ja nie wiem, jak ja tego dokonam....
Wpadnę później. Buziaki :****
A po co na ziemię???????? Źle CiSzał mnie jakis ogarnął. Niech mnie ktoś na ziemię sprowadzi!!!
!
Aga - może czas na L4????????A ja wróciłam z pracy.. normalnie taka padnięta jestem, że szok. Pracuję niby do 16:00 a wyszłam dziś od Filipka po 17[/CENTER] [/CENTER]
:-):-)Nie no, to już jest przegięcie!Płacze już nawet na Modzie Na Sukces !!
![]()
Widze ze juz troche starasz sie o dzidzie,uda sie zobaczysz.
Ja z moim Mstaralismy sie 2 lata no w koncu sie udalo:-):-)
A mam do Was pytanko czy którejś mąż storował Salfazin na wzmocnienie chłopaków? Czy wiecie może czy daje on jakiekolwiekm efekty?
MAM DOBRE WIESCI
dzwonili do mnie w sprawie wizyty u specjalisty....hurrrrra!!!! jednak jak lekarz mowil ze potrwa to "do 18 tygodni" to mial na mysli "maxymalnie do 18 tygodni":-):-):-)
mam umowione 2 wizyty - w sprawie kolana 18stego sierpnia, a w sprawie szczelinki 26ego:-)))...oy tylko ich nie odwolali bo chce miec to za soba przed lotem do kraju, a lece 1 wrzesnia...:-)
az mi sie jesc odechcialo:-)))) z radosci![]()