reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ciesze się własnie bardzo :) ale jej własnie nie było wczesniej :) bo mam monitorowany cykl :) i chodze na usg co tydzień :) no chyba, ze to był przetrwały pęcherzyk chociaż wątpie, bo w 16 dc miałam 25 mm a w 29 33 ,, chyba by tak mało nie urósł :)

ciesze się własnie bardzo :) ale jej własnie nie było wczesniej :) bo mam monitorowany cykl :) i chodze na usg co tydzień :) no chyba, ze to był przetrwały pęcherzyk chociaż wątpie, bo w 16 dc miałam 25 mm a w 29 33 ,, chyba by tak mało nie urósł :)

Widze ze juz troche starasz sie o dzidzie,uda sie zobaczysz.
Ja z moim Mstaralismy sie 2 lata no w koncu sie udalo:-):-)

Ech a u mnie hormonki działają:sorry2:pogryzłam się z M a dlatego bo kupił za małe butki dla synka gdzie przez tel.mówiłam mu jaki ma nr.kupić no i wtedy już zaczeło się bo ja musze mieć pysk niewyparzony zamiast sięugryźć w jęzor bo przeciez M mógł oddać i wymienić na większy nr.a ja oczywiście swoje 5 gr.:sorry2:no i za daleko doszło troche nie miłych słów poszło bo już sama nie wiem o co się kłóciliśmy:sorry2:no i jak pisałam ja nie podałam pierwsza ręki a w sumie ja zaczełam plątać jęzorem:zawstydzona/y:i M właśnie napisał mi że nas kocha z muzyczką i drugiego sms że nas kocha i rysunek serduszko a w nim love:zawstydzona/y:

Uciekam do kuchni.... Dziś będę piec PIERWSZY W ŻYCIU PLACEK... I nie odpowiadam za efekty... Jutro robimy imprezkę więc wszystko musi być picuś glancuś ;-);-);-) Chociaż ja nie wiem, jak ja tego dokonam....

czekam na efekty;-):-)

A zrobi ci usg? bo powinno być już coś widać jakby co?
pomoge-parze-bezplodnej-finansowo- jest taki wątek...nie wiem o co tam chodzi...może źle zrozumiałam i nie chodzi o komórki?
Wiatj Martynko - to może też chodzić o zastępczą rodzinę - wczoraj zerknęłam na ten wątek jhak pisałąś o nim:sorry2:
współczuję koszmarów - może czas na relaks - zafunduj sobie takie domowe przyjemności:tak:
O świetnym serialu gadamy !!!:-p
Kupiłam jedzonko na cały tydzień, troszke słodkości i lody:-)
Ja też lubię "Chirurgów":tak:
Marzenko - czyli od jutra na obiadek...słodycze:-p
Uciekam do kuchni.... Dziś będę piec PIERWSZY W ŻYCIU PLACEK... I nie odpowiadam za efekty... Jutro robimy imprezkę więc wszystko musi być picuś glancuś ;-);-);-) Chociaż ja nie wiem, jak ja tego dokonam....
Wpadnę później. Buziaki :****
I jak placek - udało się??????????
Szał mnie jakis ogarnął. Niech mnie ktoś na ziemię sprowadzi!!!
!
A po co na ziemię???????? Źle Ci:szok::szok::szok:
A ja wróciłam z pracy.. normalnie taka padnięta jestem, że szok. Pracuję niby do 16:00 a wyszłam dziś od Filipka po 17:angry:[/CENTER] [/CENTER]
Aga - może czas na L4????????
Nie no, to już jest przegięcie!:no: Płacze już nawet na Modzie Na Sukces !!:dry:
:-):-):-D:-D:-D:-):-)

Wiola - super, że wizyty jeszcze w sierpniu:tak:

Kaprycha????????????????

A mam do Was pytanko czy którejś mąż storował Salfazin na wzmocnienie chłopaków? Czy wiecie może czy daje on jakiekolwiekm efekty?

A mam do Was pytanko czy którejś mąż storował Salfazin na wzmocnienie chłopaków? Czy wiecie może czy daje on jakiekolwiekm efekty?

Mój łyka od jakiegoś czasu - trochę niesytematycznie, jak pamięta - nie wiem czy daje efekty bo nie robiliśmy badań nasienia - łyka profilaktycznie, bo ma cukrzycę, więc może być osłabiona armia:tak:

reklama
MAM DOBRE WIESCI
dzwonili do mnie w sprawie wizyty u specjalisty....hurrrrra!!!! jednak jak lekarz mowil ze potrwa to "do 18 tygodni" to mial na mysli "maxymalnie do 18 tygodni":-):-):-)
mam umowione 2 wizyty - w sprawie kolana 18stego sierpnia, a w sprawie szczelinki 26ego:-)))...oy tylko ich nie odwolali bo chce miec to za soba przed lotem do kraju, a lece 1 wrzesnia...:-)
az mi sie jesc odechcialo:-)))) z radosci:happy2:

Kropeczko wspaniale !!! Cieszę się, że masz taki dobry humor :-)

Tak w ogóle to u mnie na listopadówkach wiecie co się stało?
Dziewczyna jest w 25 albo 26 tygodniu i lekarz dopiro teraz jej oznajmił, że chyba ma bliźniaki.
:szok::tak:
Nieźle nie? Nie wiem jak mógł wczesniej tego nie widzieć-przecież na początku ciąży widać ile jest pęcherzyków itd....

A to ja i Malwinka w 26 tygodniu.,

Do góry