Marta1981
Rodzyneczka
Malinka,Ty nie streszczenie ale cały referat walnęłaś;-)

.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no baaaa dla Anabubki mówi maMalinka,Ty nie streszczenie ale cały referat walnęłaś;-).
zapomniałas napisać ze JOANNA (jak mozna nie zdac dupa z tej Joanny) oblała egzaminstreścić tydzień hmmmmmmm
myszunia w ciąży dobrze się czuje
patrysia teżi kupuje mieszkanie
i nie będzie mieć teściowej za ścianą
dowiklusi wiki gorączkuje ale jak to szczypiory energi mają za nas wszystkie razem z dziećmi włączniea i dowiklusia ma problem co tu na chrzciny kupić bo wszystko mają
lunka rozwala mnie swoimi postami bo ja kocham jej poczucie humorumąż jej tyra mała miała ciężkie noce a i w nocy jest głodna i może się zapchać arówką ale jest o 2 m za krótka
ma się rozumieć parówka nie luna
agnes mniej na forum schudła i nie wiadomo czy z tesknoty za nami czy dla tego że mąż ma urlopale dużo czasu poświęcaja sobi i oliwce może jakies dzieci z tego będą
jadźka nie wie co ma dawać sebciowi do jedzenia ale chrupki kukurydziane powiedziałyśmy jej że tak
marta obłowiła się w prezenty i syn po tygodniu wrócił pracuje w ciąży nie jest ale chyba przed @ bo pisze że nerwowa
agunia coś nie zagląda chyba szef w jej pokoju zapuścił korzeniea burak chyba zwiał
medea kłóciła się z mężem albo on z niąale jest ok rodzą razem bez znieczulenia chyba no chyba że z
ania odespała weselicho no i już jest pani nie panna
a&e miała zaglądac ale wpadła jak po zapałki i słuch zaginął chyba wypoczywaale tak bez nas
ja tyram (podobno to i dobrze bo w poniedziałek chyba wypłata)toni ma 6 zębów pietruszka mnie rozpieszcza (no a kogo innego by miał)
no chyba wsio
a mamita zuzię rehabilituje z taa lepiej i ostatnio ogórki kisi
no a teraz proszę o skrót co u ciebie![]()
To te 2 stronki co namachałyśmy od 21-ej to już może sobie przeczytać;-)zapomniałas napisać ze JOANNA (jak mozna nie zdac dupa z tej Joanny) oblała egzamin![]()
ij
ej mąż wpadl w wściekłośc i zaczal pić łobuż
Nie mam pojecia Kochana co Jej jestDowikla dzieki.tak myslalam ze gdzies tyle.a mam 3op na jednej recepcieale oby pomoglo.
Marta to kupe postow.ja pewnie gdyby nie brak netu to bym do 4tys dobila:-)
A pilyscie trixxa malinowego z biedronki?smakuje jak redds a kosztuje 2zl.
Ja dzis znow robilam golabki.tym razem wiecej.moj p zachwycony.i znow kosilam trawe bo rosnie jak glupia.
Dowikla a dziewczyny moze gardlo zlapaly?albo pecherz bo pewnie na basenie byliscie a tam rozne badziewie w wodzie.sorki ze tak wolno pisze ale to jakbym smsa pisala
Nawet tak o sobie nie mysl Kochanazapomniałas napisać ze JOANNA (jak mozna nie zdac dupa z tej Joanny) oblała egzamin![]()
ij
a nie dodałamzapomniałas napisać ze JOANNA (jak mozna nie zdac dupa z tej Joanny) oblała egzamin![]()
ij