reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorem!

Ja wpadłam się tylko przywitać :tak: pochwalę się że wczoraj zostałam ciocią moja siostra urodziła o 15.40 :-D:-D:-D zdjęcie jutro wkleję :tak: bo dziś to tak szybko. Kubek coś spać nie chce w dzień od dwóch dni :no: dzisiaj półtorej godziny tylko spał. teraz już na szczęście śpi :tak: a ja jem na szybkiego zrobione spaghetti z makaronu na łazanki i penne :-D:-D nie chciało mi się szukać ;-);-);-) Kubkowi lada dzień wyjdzie ząbek u góry z prawej strony i dwójka też :tak:będzie głupio wyglądał hehe :-D:-D

Lecę bo padam na pysk dzisiaj :baffled: dobranoc spokojnej nocki życzę :-D:-D:-D

Witam wieczorem!

Ja wpadłam się tylko przywitać :tak: pochwalę się że wczoraj zostałam ciocią moja siostra urodziła o 15.40 :-D:-D:-D zdjęcie jutro wkleję :tak: bo dziś to tak szybko. Kubek coś spać nie chce w dzień od dwóch dni :no: dzisiaj półtorej godziny tylko spał. teraz już na szczęście śpi :tak: a ja jem na szybkiego zrobione spaghetti z makaronu na łazanki i penne :-D:-D nie chciało mi się szukać ;-);-);-) Kubkowi lada dzień wyjdzie ząbek u góry z prawej strony i dwójka też :tak:będzie głupio wyglądał hehe :-D:-D

Lecę bo padam na pysk dzisiaj :baffled: dobranoc spokojnej nocki życzę :-D:-D:-D
to gratuluję ciociu a co urodziła córka syn (chyba miał być chłopak z tego co pamiętam:dry:)wymiary fotka no czekamy jutro:tak:
no dowikluś znaczy brzydula się skończyła:-D
śpią twoje szczypiory??bo u mnie wszystkie dzieci śpią ja czekam na wode na prysznic bo mi cały bojler spuścili i też się kładę do łóżeczka może pietruszkę namówię na jakiś grzech:confused:;-):-)

Cześć Dziewczyny:-)
Od rana netu nie miałam:no:i myślałam że nie nadrobię ale nie było aż tyle tego:tak:
Potem pojechaliśmy do Taty-nie wiadomo czy będzie chodził bo wody w organiźmie tyle się nazbierało i jest usisk na mózg:baffled:. Jest załamany-powiedział ze nie chce żyć -dzisiaj chciał sobie żyły podciąć...:baffled: W ogóle cos nie teges chwilami mówi niedorzecznie, normalnie delikatnie mówiąc dostaje na głowe. KLtos musi byc przy Nim 24h. Boshh tak się boję.:no: A taki nerwowy że wszystkich wygania ze szpitala, nie każe się odwiedzać wcale.:baffled:

Bylismy troszkę z Zuzka nad jeziorkiem-pospacerowaliśmy ale nie mam miru coś.
Jutro do neurologa na kontrolę. Jestem ciekawa co powie bo ostatnio mówiła że Zuzka nie będzie mówić, ale już zaczęła tata, dziadzia, baba. Mam nadzieje że będzie dobrze:confused: Lecę bo oczy mi się zamykają same, a jutro podróż do lekarza 80km-mam nadzieję że nie będzie aż tak gorąco-bo klimy w aucie nie ma a południe wyjeżdżamy:no:
Dobranoc. Jutro zdam relację co i jak:blink:

MALINUS
A skonczyla sie Brzydula:-D:-p

Dziewczynki spia ale oczywiscie strzelały fochy zanim usnely:wściekła/y::no:Mialam z Nimi obydwoma powazna rozmowe:no:
Dominik lezy ze man w pokoju i planuje mi sie wbic na noc do wyrka:-)

Namawiaj P namawiaj:tak::tak::tak:Napewno nie odmowi:-);-)

MAMITKA
Wspolczuje zachowania Taty:no:Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy
Daj znac jutro po rehabilitacji:-):tak:Ale mysle ze Was rehabilitantka pochwali

Cześć Dziewczyny:-)
Od rana netu nie miałam:no:i myślałam że nie nadrobię ale nie było aż tyle tego:tak:
Potem pojechaliśmy do Taty-nie wiadomo czy będzie chodził bo wody w organiźmie tyle się nazbierało i jest usisk na mózg:baffled:. Jest załamany-powiedział ze nie chce żyć -dzisiaj chciał sobie żyły podciąć...:baffled: W ogóle cos nie teges chwilami mówi niedorzecznie, normalnie delikatnie mówiąc dostaje na głowe. KLtos musi byc przy Nim 24h. Boshh tak się boję.:no: A taki nerwowy że wszystkich wygania ze szpitala, nie każe się odwiedzać wcale.:baffled:

Bylismy troszkę z Zuzka nad jeziorkiem-pospacerowaliśmy ale nie mam miru coś.
Jutro do neurologa na kontrolę. Jestem ciekawa co powie bo ostatnio mówiła że Zuzka nie będzie mówić, ale już zaczęła tata, dziadzia, baba. Mam nadzieje że będzie dobrze:confused: Lecę bo oczy mi się zamykają same, a jutro podróż do lekarza 80km-mam nadzieję że nie będzie aż tak gorąco-bo klimy w aucie nie ma a południe wyjeżdżamy:no:
Dobranoc. Jutro zdam relację co i jak:blink:
oj kochana to masz teraz na głowie..........s,łuchaj tata ma naturlną reakcję tak się czuje właśnie się dowiedział że do końca życia będzie od kogoś zależny :-(może zamknąć się w sobie krzyczeć płakać doputy tego nie strawi w sobie nie poukłada czasami trzeba czasu rozmowy może psychologa...będzie dobrze bo musi:tak:jesteśmy z tobą z wami:tak::tak:
a za zuzinkę trzymamy jurto mocno kciuki a opinie lekarzy hmmmm zdaniem jednej pani okulistki julia jest ślepa:sorry2:a gwarantuję widzi super:tak: oby wam jutro nie grzało bo zwiędniecie:confused::cool2:

MALINUS
A skonczyla sie Brzydula:-D:-p

Dziewczynki spia ale oczywiscie strzelały fochy zanim usnely:wściekła/y::no:Mialam z Nimi obydwoma powazna rozmowe:no:
Dominik lezy ze man w pokoju i planuje mi sie wbic na noc do wyrka:-)

Namawiaj P namawiaj:tak::tak::tak:Napewno nie odmowi:-);-)

MAMITKA
Wspolczuje zachowania Taty:no:Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy
Daj znac jutro po rehabilitacji:-):tak:Ale mysle ze Was rehabilitantka pochwali
kochana twoje szczypiory to lubią focha strzelać jak moja julka:tak:a dominik spć z mamusią jak mój adam:-D:-D:-D
oj nie wiem czy go namówię bo cosik zmęczony :confused:no ale śmigam pod tusz poświęce się i w gorset się wbije upchnę to co trza uwypuklę to co lubi być uwypuklone oliwkę nałożę włos rozwieje i będe uwodzić a jak nie da rady no cóż siłą wezmę co moje:-D:-D:-D:-D:-D
buziolki laski rano z kawulcem się zamelduję nie śpijcie za długo;-)

reklama
Do góry