Natalineczka555
kocham kochać :)
hej hej hej coscie tak zamilkly?????
gdziescie wybyly

gdziescie wybyly

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to gratuluję ciociu a co urodziła córka syn (chyba miał być chłopak z tego co pamiętamWitam wieczorem!
Ja wpadłam się tylko przywitaćpochwalę się że wczoraj zostałam ciocią moja siostra urodziła o 15.40
zdjęcie jutro wkleję
bo dziś to tak szybko. Kubek coś spać nie chce w dzień od dwóch dni
dzisiaj półtorej godziny tylko spał. teraz już na szczęście śpi
a ja jem na szybkiego zrobione spaghetti z makaronu na łazanki i penne
nie chciało mi się szukać ;-);-);-) Kubkowi lada dzień wyjdzie ząbek u góry z prawej strony i dwójka też
będzie głupio wyglądał hehe
Lecę bo padam na pysk dzisiajdobranoc spokojnej nocki życzę
![]()
no dowikluś znaczy brzydula się skończyłaJa jestem:-)
oj kochana to masz teraz na głowie..........s,łuchaj tata ma naturlną reakcję tak się czuje właśnie się dowiedział że do końca życia będzie od kogoś zależny :-(może zamknąć się w sobie krzyczeć płakać doputy tego nie strawi w sobie nie poukłada czasami trzeba czasu rozmowy może psychologa...będzie dobrze bo musiCześć Dziewczyny:-)
Od rana netu nie miałami myślałam że nie nadrobię ale nie było aż tyle tego
Potem pojechaliśmy do Taty-nie wiadomo czy będzie chodził bo wody w organiźmie tyle się nazbierało i jest usisk na mózg. Jest załamany-powiedział ze nie chce żyć -dzisiaj chciał sobie żyły podciąć...
W ogóle cos nie teges chwilami mówi niedorzecznie, normalnie delikatnie mówiąc dostaje na głowe. KLtos musi byc przy Nim 24h. Boshh tak się boję.
A taki nerwowy że wszystkich wygania ze szpitala, nie każe się odwiedzać wcale.
Bylismy troszkę z Zuzka nad jeziorkiem-pospacerowaliśmy ale nie mam miru coś.
Jutro do neurologa na kontrolę. Jestem ciekawa co powie bo ostatnio mówiła że Zuzka nie będzie mówić, ale już zaczęła tata, dziadzia, baba. Mam nadzieje że będzie dobrzeLecę bo oczy mi się zamykają same, a jutro podróż do lekarza 80km-mam nadzieję że nie będzie aż tak gorąco-bo klimy w aucie nie ma a południe wyjeżdżamy
Dobranoc. Jutro zdam relację co i jak![]()
kochana twoje szczypiory to lubią focha strzelać jak moja julkaMALINUS
A skonczyla sie Brzydula
Dziewczynki spia ale oczywiscie strzelały fochy zanim usnelyMialam z Nimi obydwoma powazna rozmowe
Dominik lezy ze man w pokoju i planuje mi sie wbic na noc do wyrka:-)
Namawiaj P namawiajNapewno nie odmowi:-);-)
MAMITKA
Wspolczuje zachowania TatyMam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy
Daj znac jutro po rehabilitacji:-)Ale mysle ze Was rehabilitantka pochwali