Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Marzenko wiesz moze jak Hania ? Bo nic nie napisała dzisiaj :-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzenko wiesz moze jak Hania ? Bo nic nie napisała dzisiaj :-(
no wlasciwie to niby tak... tylko cholera nie pamietam czy to bylo miedzy kiwietniem a czerwcem czy miedzy czerwcem a kwietniem... chyba pojde jeszcze raz do tej wrozki
Gosia z cyganka sie nie dyskutuje.Ma byc dzidzia miedzy kwietniem a czerwcem? no to wychodzi maj jak w mordę strzelił ;-)![]()
no wlasnie......ponoc mielismy sie wspierac.....a to przekształca sie czasami na jakas przepychanke z piaskownicy,ktora z nam jest madrzejsza ,ktora wie co jest dobre i najlepsze..........niepotrzebnie napisałam o tej lampce...chociaz wiedziałam ze zaraz ktoras naskoczy ze jak,ze niewolno.......nigdzie kategorycznie nie pisze ze niewolno...to nasz wolny wybór.....a ja akurat musze o czasu do czasu zeby "obcemu"udało sie zostac na miejscu....
Witam z rańca) Ja już z kawą siedzę..
P.S. Bardzo chętnie wypowiedziałabym się na temat farbowania włosów, jedzenia hot-dogów, chrztów i alkoholu i jeszcze np robienia akrylu - w ciąży i słodzenia sobie, ale nie chcę się wkur*** od rana..więc sobie odpuszczę.
:-) Oj Kochana a jak najdzie Cię ochota na hot-doga w ciązy to nie zjesz?;-) Hihi:-)
Czesc dziewuszki!ja siedze i pije kawke,moge sie przylaczyc do was?mam teraz troche czasu,bo jestem na zwolnieniu po operacji.jesli cos moge komus pomoc,to sluze.mam duze doswiadczenie w starankach(prawie 3 lata ),a chrzest i komunie tez juz mam za soba.pozdrawiam cieplutko:-):-):-):-):-)