ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Mały pojechal do babci wiec mam do 20-stej wolne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też mam dostac dzisiaj wyplate- i tez nieduzo zostanie po oplaceniu rachunkow:-(Właśnie popłaciłam rachunki i pozostały stan naszego konta mnie zdołował :-(
Idę pocieszyć się jakimś ciastkiem :-(
to masz jak jatak ja dzisiaj mam mieć wypłatę a tak jakbym tych pieniędzy już nie miałakurcze a jeszcze szkolną wyprawkę muszę skończyć kompletować
i toniego obkupić bo ubogi w ubrania:-(
a ja mam duży balkonto ma łazienkę(czytaj ja nie mam balkonu)
trzymam kiki napisz wieczorkiem co i jak z zuzinkąi jak tata
![]()
Wygladaja apetyczniea w niedziele zamierzam zrobic miodowe skrzydełka z worka ;-)Winiary - Produkty, POMYSŁ NA Soczyste Skrzydełka z miodem
kochana widzę między nimi coraz więcej podobieństwMALINUS
A jaki rozmiar nosi Twoj Antos i jaki planujesz dla Niego na zime
Widze ze nasze dzieciaki sa identyczneJak Twoje sa takie jak moje to Tobie wspolczuje
;-)
jak ja kocham takie imprezyWygladaja apetycznieJa niestety nie mam piekarnika
A w niedziele to jade do siory na chrzciny wiec i na wyzerke;-)
![]()
cofnij się 2-3 strony w tył to masz streszczenie wszystkiego pisałam dla anabubki o tobie teżHej dziewczynki
Witam po weekendzie
Ale zakręcenie
W sobotę najpierw wizyta u teściowej, pźńiej zawieźliśmy Wiki do mojej mamy poszliśmy na imprę. Ależ się działo, a zaczęło się jeszcze lepiej w drodze do domu-konkretnie w windzie
Wczoraj wstałam wcześnie i wyskoczyłam na giełdę, kupiłam sobie getry i getry kabaretkowe do tunik. Piotr znów był napalony, ale nei bylo czasu, bo jechaliśmy do mamu a obiad i po córcię. Okazało się, że mała chce jechać z babcią do prababci i kuzynki Kasi, tak więc wróciliśy sami. Obejrzeliśmy sobie komedie, przespaliśmy się 2h i po kobitki wyruszyliśmy. W domu dopiero po 20, mała wariowała do 23 prawie, więc ak tylko dobrze zasnęła i my zawinęliśmy isę spowrotem w betki.
Nie dam rady nadrobić weekendu, więc z góry bardzo przepraszam. Teraz mój drzemie po obiadku, po pracy, a ja zaraz bede sie z mala na spacer szykować, zabiore ja na plac zabaw, bo ma dzis niespożyte pokłady energii![]()