Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Kaja ty zlosliwa babo
Co to jest na
Nie masz komentarzy tam czasem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Bosheeee szeryf wrocił i juz ustawia po kątachKaja ty zlosliwa baboCo to jest na
![]()
O cholipka,widzisz to ze starosci mi sie tak w glowie przewracaKaja ty zlosliwa baboCo to jest na
![]()
Bo mam takiego samego za placamijestem
I komandora zauważyłas![]()
Niedosyc ze szeryf,to jeszcze detektywO Bosheeee szeryf wrocił i juz ustawia po kątach![]()
Nigdzie nie idz,siedz z namiZawsze moge sobie pojsc:-(
No wieszZawsze moge sobie pojsc:-(
Nigdzie nie idz,siedz z nami![]()
No widze ze niejasnosci zostały wyjasnione wiec do kąta marszNo wiesz, przeciez ja nie złośliwie
![]()
trzeba zaprowadzic w koncu tu porzadek :-d:-d:-d
kaja zawsze jak ciebie widze do mi sie przypomina jak sie smialam z cyprianka bo czytalam mu "krolową sniegu" i mowie do cypriana byl sobie chlopiec ktory mial na imie...? A cypi na to "damian" ja mowie "nie kaj" i byla dziewczynka o imieniu a cyprian " kajka
" hehe pól wieczoru sie z niego smialam:-d