reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale mnie zarzuciłaś pytaniami! :-D

Za badania nie płaciłam - jako ciężarna, która przekroczyła trzydziestkę mam prawo do darmowych badań genetycznych :tak:

Ruchów jeszcze nie czuję, chociaż bardzo się skupiam :-D Ale mam nadzieję, że niedługo! :tak:

W nocy się nie budził, tylko zasypianie ciężko szło! Myślę, że trochę boleje nad stratą poprzedniego łóżeczka :-D Musieliśmy mu dokupić tylko materacyk, bo ten z jego łóżeczka był za mały, a kołderka i podusia zostały te same. Zresztą on tak kocha swoją podusię, że za żadne skarby by jej nie oddał. :-D

A ja się czuję w miarę dobrze, chociaż zaczynają mnie boleć plecy. Wczoraj spieszyłam się na te badania, a że zaparkowałam daleko, bo w centrum ciężko o miejscówkę, to musiałam trochę ponieść Piotrusia na rękach. Wieczorem się to na mnie zemściło :baffled: Mój m mówił do mnie "Toffik" :-D:-D Taka byłam pokrzywiona. :dry:
bo t było 100 pytań do......:-D:-D:-D:-D:-D
ja wiem jak się czeka na te pierwsze ruchy:tak::tak::tak::tak::tak:
mój adam z julką mają takie swoje ukochane kocyki:tak::tak::tak:
a dźwigać kochana nie możesz:no::no:
Cześć,

Próbuje poczytać od wczoraj bb ale coś mi czasu brak :baffled:

Pozdrawiam :tak:
kochana aleś ty zaganiana co ty małe dzieci w domu masz???:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moi oglądają bajeczki a zaraz ich w obroty biorę śniadanko mycie ubieranie i spacer wreszcie dziś trochę chłodniej:tak::tak::tak:

CZEŚĆ WRÓCIŁAM :-D:-D:-D:-D mam wreszcie sprawny komp i mało pracy więc mogę go poświęcić na bb;-) nawet co nieco poczytałam:tak:

ja dzis dziewczyny jak po ogień.

trzymajcie za mnie kciuki bo jutro rano mam zabieg tego dużego pieprzyka co wam m mówiłam kiedyś co byłam w poradni onkologicznej,

także jutro mam sie stawić miedzy 9.00-11.00 w szpitalu i będą mnie ciąć :tak::tak:

boje sie jak cholera,nawet sobie nie wyobrażacie:no::no::no::no::no:
muszę więc nie ma odwrotu,nie wiem czy dziś usne w nocy.
Agnes wszystko będzie dobrze zobaczysz, a to że się stresujesz jest normalne, trzymam kciukasy:tak::tak::tak:

Mama zadzwoniła właśnie i przyszła do niej lekarka i powiedziała, że Tata jest juz rośluna i mamy dać mu spokojnie umrzeć:no::no::no::no:Wczoraj jeszcze z Nim rozmawiałam a dzis juz tylko śpi i śpi:baffled::no::no::no:
Kochana strasznie Ci współczuję i życzę z całego serca żeby te wszystkie problemy już się pokończyły i teraz żeby było tylko dobrze, radośnie i szczęśliwie:tak::tak::tak:

malinka Ty to zawsze masz świetne pomysły, bez bb nie pracuję:-D:-D:-Dciekawe co by szef na to powiedział:szok:
a co do teściowej to nasze kontakty nigdy nie były jakieś szczególnie zażyłe a teraz mieszkamy baaaardzo:baffled: blisko siebie i codziennie mi pilnuje dziecka jak wracam z pracy do samego wieczora:tak:robię u niej pranie prawie codziennie (nie mamy jeszcze pralki), dostaję gratis różne warzywa z ogródka:tak:i czasem stajemy na drodze na pogaduszki:szok::szok::szok:co jest już zupełnie dla mnie szokujące:-D:-D:-D

Natalineczka gratuluję pracy:tak::tak::tak:

a co do teściowej to nasze kontakty nigdy nie były jakieś szczególnie zażyłe a teraz mieszkamy baaaardzo:baffled: blisko siebie i codziennie mi pilnuje dziecka jak wracam z pracy do samego wieczora:tak:robię u niej pranie prawie codziennie (nie mamy jeszcze pralki), dostaję gratis różne warzywa z ogródka:tak:i czasem stajemy na drodze na pogaduszki:szok::szok::szok:co jest już zupełnie dla mnie szokujące:-D:-D:-D
nieźle:-):-)

no nic ja ide ogarnac mieszkanko i wyjac cos z zamrażalnika na obiad- nie mam pomysłu al moze w koncu cos mi wpadnie jak otworze zamrażalik;-)

do póżniej:blink:

CZEŚĆ WRÓCIŁAM :-D:-D:-D:-D mam wreszcie sprawny komp i mało pracy więc mogę go poświęcić na bb;-) nawet co nieco poczytałam:tak:

Agnes wszystko będzie dobrze zobaczysz, a to że się stresujesz jest normalne, trzymam kciukasy:tak::tak::tak:

Kochana strasznie Ci współczuję i życzę z całego serca żeby te wszystkie problemy już się pokończyły i teraz żeby było tylko dobrze, radośnie i szczęśliwie:tak::tak::tak:

malinka Ty to zawsze masz świetne pomysły, bez bb nie pracuję:-D:-D:-Dciekawe co by szef na to powiedział:szok:

Natalineczka gratuluję pracy:tak::tak::tak:
agunia jak nic niedługo fan klub teściowej założysz:confused::cool2::cool2::-p:-D:-D:-D:-D
ja tam swoją przyszło niedoszłą teściową uwielbiam bo to kochany człowiek no i mieszka te 120 km dalej:-pchoć czasami bym wolała żeby mieszkała bliżej np w szczecinie to bym mogła dzieciaki jej czasami podrzucić:tak::tak:ale mieszkanie w takiej odległości m swoje plusy:tak::tak::tak:
natomiast moja była teściowa!!!!!nas dzieliło 500km niby taka milusia niby taka cacana ale oj pokazała na co ją stać!!!!!!oj jak ja się cieszę że nie mam z nią już kontaktu:tak::tak::tak:

Witam i ja
Moje dzieciaki znowu wstay po 8:szok::szok::szok:Pogoda do dupy,ja niewyspana i jeszcze glowa mnie boli:no::no::no:
Ale jest troche przyjemniej bo nie ma takiej duchoty:-)

AGNES
Kciuki zacisniete:tak::tak::tak:
Daj znac jak wrocisz do domu:-)

AGUNIA
Fajnie ze jestes i ze bedziesz miala dla nas wiecej czasu:-)

reklama
Hej Dziewczynki. Witam przy kawusi. Wybaczcie że nie po nadrabiam ale nie mam aż tyle czasu. Jak od soboty wydarzyło się coś ważnego to napiszcie jak możecie. Muszę dzisiaj umyć jeszcze jedno okno i wyprać firanki. Wczoraj dostałam w spadku od teściowej ale bardzo ładną. I niestety mam dużo ciuchów do składania:-(. I może jeszcze łazienkę posprzątam kafelki i takie tam. Pogoda u nas deszczowa

Do góry