Agacia82
Mami :)
tydrys i bliźniaki rządzą w tej paceto co wchodze?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tydrys i bliźniaki rządzą w tej paceto co wchodze?![]()
tydrys i bliźniaki rządzą w tej pace.
ja tez jetsem wyrodna matka...
wrocilam ze spaceru specjalnie po to by dziec zasnal w lozeczku...co by matka miala czas dla siebie...
zalapie sie?:-)
no to jak nic na was nie działa to ja wam powiem co mnie kwalifikuje...
Wiki leży na puzzlach, bawi się grzecznie torebką foliową...a ja?
gotuje zupę dla nas...UWAGA...z Wikusiowego mięska z zamrażalnika, bo dla nas zapomniałam kupićno to teraz to ja juz na pewno wyrodna jestem...dziecku mięso kradnę
![]()
Noooo ... a jak .... hihi ....
No to chyba ci przypomniałam o tym praniu
Dobra bierzemy ją .... jeszcze się douczy ....![]()
ja tez jetsem wyrodna matka...
wrocilam ze spaceru specjalnie po to by dziec zasnal w lozeczku...co by matka miala czas dla siebie...
zalapie sie?:-)
tydrys i bliźniaki rządzą w tej pace.
acha i poprawka Bliźniaczku to był leżaczek nie łóżko a Wiki w locie złapany...no i aż dwie noce to chyba nie byłymoże jedna
No nie wytrzymam złodziejka mięska Wikusiowegono to jak nic na was nie działa to ja wam powiem co mnie kwalifikuje...
Wiki leży na puzzlach, bawi się grzecznie torebką foliową...a ja?
gotuje zupę dla nas...UWAGA...z Wikusiowego mięska z zamrażalnika, bo dla nas zapomniałam kupićno to teraz to ja juz na pewno wyrodna jestem...dziecku mięso kradnę
![]()
Myślę ze Tygrys nie będzie miała nic naprzeciwko, damy Ci szanseto co wchodze?![]()
o kutwa....
to bede musiala zrobic cos super![]()
Ty się Edee nie znasz, bo Ty nie wyrodniachaNooo, musisz się postarać, tylko hardcorowe pomysły wchodzą w rachubę
![]()
no ja sobie KWMW nie wyobrażam bez Pyciola
Myślę ze Tygrys nie będzie miała nic naprzeciwko, damy Ci szanse
Ty się Edee nie znasz, bo Ty nie wyrodniacha
no i psuje nam z sawka statystyki na grudniowym forumTy się Edee nie znasz, bo Ty nie wyrodniacha