reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
TYGRYS Z BLIZNIAKIEM stwierdzili ze nie zla wyrodniacha ze mnie i sie lapie na to...malo tego...bezemnie tego klubu nie widza..:szok::-D
ciekawe czy niemezowy bedzie dumny ze mnie jak juz wroci z pracy:szok::-D

tak na pewno, mój to nawet wiedzieć nie musi:-Dwystarczy, że wyrodna żona jestem:-D:-D:-D

wystraczy ze pare razy dziecko wsadzi di wersalki albo do pufy i bedzie git:-D
a mamusia to lapie sie bez 2 zdan...ona Karolinke w szafie trzyma i jeszcze potem sprzata po matce wariatce:szok:

:-D:-D:-D:-Dnie tylko mamusia, a kto dzieciom karze podłogi floterować:-Dprzyznac się wszystkie:tak:

ok laski jak na matke wyrodna przystalo ide sie polozyc i troszke kimnac bom zmeczona :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

bidulka zmęczyła się pisaniem:-D:-D:-D

:-D:-D:-D to będziecie miały ciezki orzech do zgryzienia i duzo pracy ze mna:-p;-):-):tak::tak::tak::-D
Może i ciężki, ale damy rady, zobaczysz:-D

heheh nio mamusia przyjeta jest na bank nawet podania nie musi skladac hihhhi:-D:-D:-D:-D i z ta szafa robi konkurencje lilac :-D:-D:-D

ok laski jak na matke wyrodna przystalo ide sie polozyc i troszke kimnac bom zmeczona :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p
spokojnych snów, a dziecko do szafy na ten czas, albo robote mu jakąś znajdź, zeby sie nie nudził i Ci nie przeszkadzal

a my jedziemy do babci bo mamie nie chce się gotować obiadu...........

nie piszcie zadużo, co.
Postaramy się

ej, laski, a gdzie reszte "czarownic" wywiało :confused::confused::confused:, uczą się jak być wyrodne :confused: czy cuś :confused:
Myślą, co by tu zrobi zeby sie załapac do klubu:-D:szok::-D:szok:

hehe, a ja wzięłam mięsko mega dziecia, kilka warzywek, zupę pieczarkową z torebki doprawiłam i mam obiad, no ja to jestem kucharka jak się patrzy:-D:tak:

:-D:-D:-Dto miało byc mięsko mego dziecia, bo jeszcze pomyślicie, że ja jakies specjalne mięsko ,,mega dzieć''kupuje.

ej sama z własnej głupoty sie śmieje, aż mnie brzuch rozbolał, mega dzieć:-D:-D:-Dpopłakałam się:tak:

tak na pewno, mój to nawet wiedzieć nie musi:-Dwystarczy, że wyrodna żona jestem:-D:-D:-D

:-D:-D

:-D:-D:-D:-Dnie tylko mamusia, a kto dzieciom karze podłogi floterować:-Dprzyznac się wszystkie:tak:

ja tez:happy2:

bidulka zmęczyła się pisaniem:-D:-D:-D

Tylko za wczasu Filipka wygon do salonu co by Ci nie przeszkadzal:-D

hehe, a ja wzięłam mięsko mega dziecia, kilka warzywek, zupę pieczarkową z torebki doprawiłam i mam obiad, no ja to jestem kucharka jak się patrzy:-D:tak:

ja od Ciebie chce nauki gotowania:-D

reklama
Do góry