reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dobra uciekam kobitki narazie, zagrzać zupke mężusiowi;-)
a potem na spacerek z kumpelą, to może wieczorkiem będę,
do później

reklama
a nie mówiłam, że żandarm:tak::szok::-Da tak na poważnie to kiedy Mamusia wraca z Ukrainy?wiesz może?no bo ja wyjeżdżam 22sierp. żeby się dogadać przed tym, bo potem to ograniczony kontakt ze mną będzie tylko przez kom.właśnie muszę wam podać mój nr pl to na :elvis:później
Z tego co wiem to na początku września. A tam będzie ograniczony. Mój numer masz więc kontakt nam się nie urwie:tak:

jedzac produkt megadziec,bedziesz duze dziecko miec
nie przesadzaj z podawaniem,nie wyrobisz potem z praniem
dziecko bedzie problem miec
taki oto megadziec
:-D:-D:-D
buhahahahahahaa!!!!!!!!!!!
witajcie kochane\
produkcja pelna noga, ale widze ze nikt za mna nie teskni:-(
tylko pyciol jak prawdziwa przyjaciolka przypomniala sobie ze ja tez chce byc w klubie wyrodnych matek:-D:-D:-D
dzieki pyciolku:tak::tak::tak::tak::tak:

pozdrowinka dla wszytskich mamusiek i dzieciaczkow
oraz buziaczki i najslodsze zyczonka dla wszytskich solenizantow:tak::tak::tak::tak:
bye;-);-);-);-);-);-);-)
Mamusia dziękujemy za pozdrowienia. Miłego wypoczynku kochana:)))

My jezdeśmy. Kuba się wyspał izaczęło lać więc nigdzie nie idziemy:(((

reklama
ja tez jetsem wyrodna matka...

wrocilam ze spaceru specjalnie po to by dziec zasnal w lozeczku...co by matka miala czas dla siebie...:tak:
zalapie sie?:-)
Ja robię dokładnie to samo, więc ja chyba też z tych wyrodnych:-D

to jednak ta niewyrodna:tak: jak wróce z pracy i zem obiad to do wieczora siedze z Nuśka na dworze, a jak zasniena spacerku to czytam ksiażki:-)
Bo Ty sawka po całym dniu niewidzenia niuni jesteś tak za nią stęskniona, że chcesz z nią spędzić każdą wolną chwilę, więc jesteś usprawiedliwioną niewyrodną mamuśką:tak:

beciak moje dziecko...wytrzymalo dzisiaj zas 10 h bez szamania...ale pobudki byly
No Filip w nocy też wytrzymuje bez jedzenia 8-10h (je tylko raz nad ranem) ale co z tego jak budzi się kilka razy, żeby się herbatki napić albo żeby mu smoka dać albo żeby trochę pomarudzić:angry::angry::angry:

juz sie wyspala ksieciunio wstal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-p:-p:-p

pyciol Fifi je o 21 potem ok 2 i potem ok 7:baffled::baffled: a powiedz mi jak ty to robisz ze tak fajnie przygladzasz dziecko???????????
No to kochana i tak masz fajnie jeśli budzi Ci się tylko raz o 2 na to jedzonko. Chyba, że masz tak jak ja, że poza jedzeniem budzi się kilka razy nie wiadomo po co:confused:

Ja Ci dam zastanawianie:wściekła/y:. Przyjeżdżasz i to już jest postanowione:tak:

A mi moja gina mówiła że właśnie po spirali są obfite miesiączki i ja przez to się nie kwalifikuje bo skoro i tak mam mega obfite to mogłabym sobie tylko krzywdę zrobic.
No widzisz kokusiu mi znowu lekarz mówił coś zupełnie innego, więc nie wiem kto z nich ma rację:no: Moje miesiączki są raczej normalne, ani obfite ani skąpe, więc nawet gdyby miało być tak jak mówisz to nie byłby jakiś ogromny problem.

Do góry