badaicka
Paulusia i Filipek
Ja niestety nie wiem co u Sylwii,ale mam nadzieję,ze jeszcze saw dwupaku choś tak do końca tygodnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nakrzycz na to kolano, postrasz, że wymienisz to może przestanie boleć;-)dzien dobry!
jestem padnieta, noc zarwana, kolano dalo ostro w dupę...mam dośc...
Kingus...z bomba trafilas w sedno...mnie wlasnie Marzenixx na takiego terroryste wyglada...ciekaqe co zaatakuja...wybrzeze?:-)
Mam nadzieje, że wyniki są dobre. Mocno trzymam kciuki za mamę.
mama juz po gasrtoskopii ale oczywiscie nic siostrze nie powiedziała.Także jak sama nie pójde to się nic nie dowiem![]()
Witaj Haniu.Witam się.
Dostane mam nadzieje na powiekszenie endo i będę brać tylko 1 clo także już nie będzie Las Vegas na BB bo obstawiać można tylko jedno.
Niestety wiele zdrowych par ma problemy w zajściu w ciąże i nie mam pojęcia skąd wtedy bierze się taki problem.Dzięki Hania
Kurcze ja juz nie wiem o co u Was chodzi,Ty zdrowa,M zdrowy to czemu kutwa nie wychodzi? :-(
Jakbym mogła ;-);-);-)
Miłego sprzątaniaKurcaki ale mam roboty ...... ja tylko na sekunde
Do juterka dziewuszkidzisiaj musze posprzatac cala hacjende po tym malowaniu
moze wpadne wieczorkiem na goraca czekolade po charuwie ;-)
Witaj w klubie, zaraz muszę obiad zacząć szykować ;-)Babki spadam trza cos w domu zrobic :-( a tak mi sie nie chce.
Raczej ciąży nie ma.eve kochana w 43 dc, to nie moje, kolezankiale raczej ten progesteron nie wzkazuje na ciaze, no nie ?
Nie mam pojęcia. Mam nadzieje, że sobie odpoczywa.dziewczynki a jak sie miewa Kroptusia? nie pisze od kilku dni do nas a ostatnio nie najlepiej sie czuła
Byłam w mięsnym i oczywiście skusiłam się na loda ;-);-)
Badaicka - mam nadzieje, ze mama szybko wroci do zdrowia i to nic powaznego...Podstawowe z krwi + tarczyca + watrobowe + nie pamietam co on tam zlecał ale duzo tego było to juz powinni miec bo to posżło na cito zaraz jak ją przyjeli.Popołudniu bede rozmawiała z lekarzem co dalej
Wiecie ja mam juz 29 lat od 9 nie mieszkam z mamą ale mam siostre która ma 18 lat...:-(
No to dopiero jest wypas isc do miesnego na lody.Ciekawe jakie smaki maja-hhmm moze kotletów mielonych....wino).
Byłam w mięsnym i oczywiście skusiłam się na loda ;-);-)
No to dopiero jest wypas isc do miesnego na lody.Ciekawe jakie smaki maja-hhmm moze kotletów mielonych....![]()
![]()