reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A My o 19.30 wróciłysmy dopiero z dworu.Oliwka sie wyszalała na placu zabaw :tak::tak::tak::tak::tak:było bardzo fajnie.

Wyobraźcie sobie że pampers dla dorosłej osoby kosztuje 4zł 1szt:szok: A na recepte grosze. Więc mama poszła do przychodni po recepte i nie chcieli jej wypisac bo skoro tata jest w szpitalu to powienien miec od nich pampersy ale oni nie mają. A w aptece powiedzieli że musi byc zgoda z NFZ na darmowe pampersy,a najbliższa jednostka nfz jest 80km od nas:no::wściekła/y:Masakra jakaś.
Jutro musze auto do mechanika odstawic bo coś mi dzisiaj szwankowało-aż się boję kosztów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiem bo moja babcia uzywa pampersów ale mamy te na receptę,wypisywane przez lekarza rodzinnego :tak::tak::tak::tak::tak: więc duzo sie nie płaci a jak samemu to masakra jakas :tak::tak::tak::tak:

wzielam sie dzisiaj za zmywanie paznokci u stop ale na zmyciu i spiłowaniu jednego paznokcia sie skonczylo- za bardzo mi brzuch przeszkadza i boli:dry: może jutro sie wezme dalej:-D:-D
chociaz jutro za brdzo ni ebede miala kiedy bo rano do gina a potem posprzatac bo przychodza goście:-):-)

medeuska to napisz jutro jak tam u gina :tak::tak::tak::tak:

jak dobrze jest miec małe dzieci :-D:-D:-D:-D:-D

u mnie kicha, jutro chyba już do pracy nie idę, jeszcze się zastanawiam :confused::confused::confused:
kurde baba taka nieprzyjemna ze szok :szok::szok::szok::szok::szok:
tam jest stołówka i trzeba miec takie abonamenty (dalej tego nie rozumiem do końca) jak dziewczyna ich nie oddała to była masakra, ta sie tak na nia darła kur...ła ze szok aż mi uszy więdły :tak::tak::tak::tak::tak:
a na sali jedna dziewczyna, jako jedyna trzyma sie tam juz prawie rok, a za kazdym razem jak ktos przyjdzie to sie zmywa do domu bo niemiło jest :dry::dry::dry::dry:
i dziewczyna pracuje od 10 do 20 za dwie, nie ma wolnego ani chorobowego ani nic, baba powinna ją po stopach całować a nie tak na nią najeżdzać :no::no::no::no:
zawołała mnie bo mialam isc do sklepu po buraki i schab i od razu sie wyżaliła że ta ela (dziewczyna z restauracji) to jakas niedouczona czy co, nic nie potrafi, a ja se mysle to ją zwolnij zobaczymy kto ci bedzie dupe ratował :no::no::no::no:
jak ludzie potrafia byc niewdzięczni, nie do pomyślenia :no::no::no::no:
zreszta godziny takei 10-18 lub 12-20 wiec nie zabardzo bo obudze sie zjemy i musze juz jechac a jak przyjade to dziecko musze juz kapac i do spania :sorry2::sorry2::sorry2:
ani chwili razem :no::no::no::no:
no to praca jakaś nie za fajna :no::no::no::no: i godziny też jakieś dziwne:tak::tak::tak:mi by nie odpowiadała :no::no::no::no:

reklama
Do góry