reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

myszunia mnie dzieci wcale nie drażnią no wcale ba gdzież by mogły dzieci to skarb są kchane spokojne grzeczne wcale nie pyskują no może zaczne je sama uczyć wtedy nawet na chwile sie nie będziemy rozstawać no moje słoneczka ukochane:-D:-D:-D:-D:-D:-Di jak to przeczytam ze sto rzy to może zacznę w to wierzyć:-D:-D:-D:-D
no poprostu mają dzisiaj jakiś nadmiar energi a ja po mało spanej nocy mam jej brak:dry:i jakos tak nerwowa jestem cosik:cool2::cool2::cool2:
ale już im zaplanowałam super zabawe na wyładowanie energi sprzątaja swój pokój zrobiłam im klasyczny samolocik (czytać wszystko z półek na podłogę) i tak spalają swą energię a jak im będzie mało to jeszcze pranie ręczne jest do zrobienia schody do umycia może okno:cool2::cool2:

reklama
myszunia mnie dzieci wcale nie drażnią no wcale ba gdzież by mogły dzieci to skarb są kchane spokojne grzeczne wcale nie pyskują no może zaczne je sama uczyć wtedy nawet na chwile sie nie będziemy rozstawać no moje słoneczka ukochane:-D:-D:-D:-D:-D:-Di jak to przeczytam ze sto rzy to może zacznę w to wierzyć:-D:-D:-D:-D
no poprostu mają dzisiaj jakiś nadmiar energi a ja po mało spanej nocy mam jej brak:dry:i jakos tak nerwowa jestem cosik:cool2::cool2::cool2:
ale już im zaplanowałam super zabawe na wyładowanie energi sprzątaja swój pokój zrobiłam im klasyczny samolocik (czytać wszystko z półek na podłogę) i tak spalają swą energię a jak im będzie mało to jeszcze pranie ręczne jest do zrobienia schody do umycia może okno:cool2::cool2:
No wiadomo, że dzieci to skarb! Tylko, że skarby czasem się zakopuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale te twoje dzieci to mają wyjątkowo złośliwą matkę, no żeby samoloty robić takim aniołkom! :-D:-D:-D:-D:-D

KOchna, jeszcze nic straconego i tak sie nie nerwój bo jak dzidzia wyczuje a bedzie chlopak to sie obrazi i wyjsc nie bedzie chcial!!! A powaznie, ja jak spojrzałam na test to wiedzialam, ze WIKI i byla, choc mówili różnie. W 8 mieś ne był pewien, tak sie wiercila i rozne zeczy widzieli, u 2 bylam i zaden na 100% powiedziec nie potrafił. Życze Ci kochanan dziołszki i jak Malina urok odczyni to będzie!!!

Mała zasnęła, ja już na dziś obiad mam gotowy tylko wstawić w odpowiednim czasie na gaz, gar zupy pomodore na jutro juz sie gotuje , tez bede miala luz. Po poludniu lece do przychodni odebrac tablety bratowej, wpadne do nich na kawke i do domu cos kolo 17 musze zladowac. Jutro moj do 14 pracuje, wiec z niczym jak zwykle sie nie wyrobie i na BB czasu az do poniedzialu pewnie nie bedzie, ech, co zrobic-choc mi sie to nie podoba, nie ma mocnych.
kochana jak to w weekend czasu na BB nie będie a niby czemu co???????chłop broni??idziesz do teściowej chwasty plewić???upał zapowiadają i będziesz się opalać?????nad morze jedziesz?????na randkę idziesz????jeżeli na większość odpowiesz twierdzącą jesteś usprawiedliwiona jeżeli nie nie ma mocnych musisz choć na chwilę wpaść:cool:

Malina!!! Rozbrajasz mnie
Do tesciowej, kuźwa nie kracz!!! Nie broni, ale w weekend mam zawsze kupe roboty a jak chlop w dom, to jakos nie idzie, na chwilke na pewno wlece, ale nie tak jak bym chciala, posiedziec...

Samolocik, milo go mimo wszystko wspominam, ilez to sie rzeczy zagubionych odnajdywalo...
proszę proszę jak mnie to moje dzieci po latach będą cenić i może na jakims forum napiszą jaką to dobrą mamusię mieli:sorry2:może nawet z imienia wymienią:dry::-D:-D
No wiadomo, że dzieci to skarb! Tylko, że skarby czasem się zakopuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale te twoje dzieci to mają wyjątkowo złośliwą matkę, no żeby samoloty robić takim aniołkom! :-D:-D:-D:-D:-D
a tyś myszunia moje dzieci podsłuchiwała??????????bo mi powiedzieli że złośliwa jestem:dry::dry:adam posunoł się dalej i sie zapytał czy mam syndrom zbliżającej się miesiączki:dry::dry:ot pyskaty:dry:i po kim on to ma no po kim?????:cool2:

reklama
Do góry