reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Mogę jakoś pomóc Kochana? Przytulam na lepszy nastrój.

Dzieki slonce.
Tak, adoptuj mnie prosze :-D:-):-D . Niestety zbyt podobne jestesmy z mama i nigdy sie nie dogadamy. Miedzy nami nigdy nie dochodzi do kompromisow a siostra jak charagiewka - zalezy kogo blizej stoi, mojej mamy czy mnie. Teraz niestety ja jestem daleko wiec juz miala pranie mozgu... Ehhh, szkoda gadac.

Ide poszukac czegos do picia z %, poki jeszcze moge sie napic:sorry:

Dzieki slonce.
Tak, adoptuj mnie prosze :-D:-):-D . Niestety zbyt podobne jestesmy z mama i nigdy sie nie dogadamy. Miedzy nami nigdy nie dochodzi do kompromisow a siostra jak charagiewka - zalezy kogo blizej stoi, mojej mamy czy mnie. Teraz niestety ja jestem daleko wiec juz miala pranie mozgu... Ehhh, szkoda gadac.

Ide poszukac czegos do picia z %, poki jeszcze moge sie napic:sorry:
Przykro mi, że tak jest. Przytulam raz jeszcze.

witam sie wieczorkiem i daje znac ze zyje......co by lista gończego niepuscili.......

ło matko..............to napewno "Obcy"
Cześć Dzeni. Ja się czujesz?

Cześć Madzinku? Jak tam Mamusiu?

reklama
Gosiaczku :) Nie myslałam że kiedokolwiek to powiem ale strasznie się cieszę, że przylazła do Ciebie @. Staranka coraz bliżej :)) Trzymam kciuki.
no ja tez sie ciesze tylko 34 dni po zabiegu...
kinguś - to moja pierwsza @ a ty masz sliczny brzusio - kiedy u mnie taki zobacze...
hej!
Gosiu-hurrrraaaaaa...teraz szybko do celu! trzymam za ten cykl, podoba mi sie twoje podejscie do sprawy!
milego wyjazdu kropeczko - a co mam sie rozczulac nad soba - nie chce... wole isc do przodu. Moze jest mi latwiej bo mam juz synka i kiedys tez poronilam...
W. Kropeczko - Dzis pomidorowa i smietana mi sie normalnie rozpuscila dzieki Waszym radom - HURRRA

Kingus - WSZYSTKIEGO NAJ
a robilas ze slodka smietanka czy trzepalas z kwasnej??

Kingus - rowniez dolaczam sie do zyczen...

Do góry