reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anabubka jak jedną to 13:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dobra kochane spadam do łóżka bo jak antoni znów kole 2 stwierdzi że się ze 3-4 godzinki pobawi to padnę:confused2::confused2::confused2::confused2:
DOBRANOC KOCHANE DO JUTRA :tak::tak::tak:CZEKAM RANO AŻ SIĘ ZAMELDUJECIE Z KAWULCEM NO MOŻE BYĆ SOK HERBATA MLEKO KAKAO PIWKO(BEZALKOHOLOWE)..................NO TO DO RANA:happy2:

reklama
dobra kochane spadam do łóżka bo jak antoni znów kole 2 stwierdzi że się ze 3-4 godzinki pobawi to padnę:confused2::confused2::confused2::confused2:
DOBRANOC KOCHANE DO JUTRA :tak::tak::tak:CZEKAM RANO AŻ SIĘ ZAMELDUJECIE Z KAWULCEM NO MOŻE BYĆ SOK HERBATA MLEKO KAKAO PIWKO(BEZALKOHOLOWE)..................NO TO DO RANA:happy2:
Dobranoc ja tez już spadam papa

kochana to rozmawiajcie z tatą dużo zmuszajci go w ten sposób do mówienia do ćwiczenia:tak:słuchaj a czym wy tą odleżynę leczycie ???moja babcia miała maść robioną w aptece i odleżyna jej zeszła po 2 tygodniach a była naprawdę duża...są też bardzo dobre plastry na odleżyn z taki jakby żelem w środku do kupienia w aptece na receptę ale z tego co pmiętam to dosyć drogie bo jeden chba 30 zł ale nakleja się go na 3-4 dni i on ściąga i goi wszystko:tak:

kochana oj dobry dobry wiem co piszę:-):-):-)

moj kolega w szpitalu dostał takich odlezyn ze jedna to 10 na 10 i 5 głebokosci miala (bo go nasza kochana słuzba zdrowia nie chciala przewrocic ani razu na bok) i wlasnie mu mama te plastry kupowała je sie wrzuca w ta odlezyne i one goją, ponioc barzdo dobre sa :tak::tak::tak:

dobranoc :tak::tak::tak::tak:

a co to za soczek:confused::confused::confused::confused::confused:

jak facet wypije soczek ananasowy to potem jego socze lepiej smakuje:cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D

Dobranoc ja tez już spadam papa

dobranoc

za duzo spi w dzien.nie dawaj mu tyle
dobranoc

mam pytanko, czy to jest jakis powód do niepokoju że siuśki czarka bardzo czuć :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

teraz właśnie weszłam do pokoju i czuje normalnie zapach sików, może po prostu sie dużo zesikał :confused::confused::confused::confused::confused::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry