Ja również już po wizycie u gina. Dostałam skierowanie na patologie ciąży, bo mała ma dużą główkę i nie potrafi wstawić się w kanał rodny. W szpitalu zaczną mi wywoływać poród. Jeśli mimo tego mała się nie wstawi, będzie CC :-(
reklama
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Na kiedy dostalas to skierowanie???? Z jednej strony to Ci zazdroszcze bo juz bedziesz niedlugo tulic swoja kruszynke ale trzymam kciuki zeby udalo jej sie wstawic w ten kanal rodny i nie bedziesz musiala byc cieta!!!!Ja również już po wizycie u gina. Dostałam skierowanie na patologie ciąży, bo mała ma dużą główkę i nie potrafi wstawić się w kanał rodny. W szpitalu zaczną mi wywoływać poród. Jeśli mimo tego mała się nie wstawi, będzie CC :-(
Mitemil glowa do gory!!!! Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze;-)
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Dzięki za słowa otuchy, bo nie ukrywam, ze jestem troche podłamana. Nie brałam pod uwage CC. Gin mówi, ze mała ma duzą główkę w stosunku do kanału rodnego, ale licze na to, że się wszystko dobrze ułoży...
My tez na to liczymy i bedziemy trzymac kciuki za Ciebie i malutka!
mitemil trzymam kciuki.
ja jestem po 2 wizytach na izbie przyjęć - miałam robione ktg i o ile wczoraj były bardzo nieregularne, to już dziś "pagórki" pojawiały się co 5-6 min, ale nie były jakieś silne, zresztą nawet ich porządnie nie czułam ;-) jutro mam zadzwonić na patologię, żeby się spytać o której mam przyjechać i zaczną podawanie oxytocyny, więc mitemil będziemy jutro 2.
coś jednak czuję, że Mikołaj sam się przygotowuje do spotkania z nami ;-)
ja jestem po 2 wizytach na izbie przyjęć - miałam robione ktg i o ile wczoraj były bardzo nieregularne, to już dziś "pagórki" pojawiały się co 5-6 min, ale nie były jakieś silne, zresztą nawet ich porządnie nie czułam ;-) jutro mam zadzwonić na patologię, żeby się spytać o której mam przyjechać i zaczną podawanie oxytocyny, więc mitemil będziemy jutro 2.
coś jednak czuję, że Mikołaj sam się przygotowuje do spotkania z nami ;-)
Mewa29
mama Adama
Dzięki za słowa otuchy, bo nie ukrywam, ze jestem troche podłamana. Nie brałam pod uwage CC. Gin mówi, ze mała ma duzą główkę w stosunku do kanału rodnego, ale licze na to, że się wszystko dobrze ułoży...
Mitemil- mam nadzieje ze jednak uda Ci sie urodzic naturalnie ale pociesze Cie ze cc nie takie straszne,
ja wzielam prysznic i chodzilam juz w ta sama dobe po operacji, rana super sie goi, nawet przeciwbolowych nie biore i wogole mi nie przeszkadza, bardziej melony z mlekiem mi doskwieraja
wolalabym od razu miec cc niz meczyc sie strasznie przy naturalnym 16 godzin, apotem i tak cc , mowic szczerze

maly moj byl tylem do mnie odwrocony i tez do konca nie mogl sie wstawic, ale mnie meczyli- ze niby jak skurcze beda mocniejsze to da rade- ale nie dal:-(
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Mitemil,bedzie dobrze zobaczysz,a gdyby nawt byla ta cesarka,to przeciez tez dasz rade,bedziemy trzymac kciukasy za ciebie.....

reklama
Podziel się: