Jadźka
mama 2 synów
Ja zmykam powiesić pranie a potem do teściowej i do lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj współczuję,tez zcasami takie napday złości przerabiam z OliwkąTrzymajcie mnie, bo nie ręczę dziś za siebie.
Moje urocze dzieciątko od rana doprowadza mnie do białej gorączki.Nic mu nie pasuje, marudzi, jęczy, płacze, wyje, spacer skończyliśmy po 10 minutach leżeniem na chodniku
Od rana nie spał, jakieś 15 minut temu posadziłam go do kąta, bo mi uparcie ściągał pranie z suszarki no i pojęczał chwilę, a za chwilę patrzę - a on padł.
![]()
No to go położyłam i wreszcie chwila wytchnienia.![]()
Zastanawiam się tylko co na obiad zrobię, bo zakupów żadnych nie zrobiłam przez buntownikaMoże coś wymyślę.
![]()
Na razie rozkoszuję się błogim warkotem pralki w łazience![]()
no my niestety wszystkie nowe musieliśmy kupići to jaka
ja sobie nie wyobrazam co by bylo gdybym musiała wszystkie książki nowe kupic
ta babka od której mialam odkupic ksiazki dzisiaj powiedziala ze musi ich najpierw poszukac wiec pojde do niej pozniej- mam nadzieje ze ma wszystkie bo nie usmiecha mi sie kupowac nowych![]()
o bidulka ale że n ie płakałaMy jestesmy jo zakupkach,po spacerkuMlode juz spia a Dominik u siebie:-)Posprzatalam sobie chate i pomylam prawie wszystkie podłogi:-)
Teraz sobie siedze ,pije kawusie i zajadam bomby;-):-)
Jak szlismy do sklepu to Klaudunie osa uzadlila w dlonZ momentu wszystko Jej napuchlo i zrobilo sie twarde
Ale nawet chwili nie plakala
Zaraz w domu dalam Jej encorton i juz jest ciut lepiej![]()
julia jak ją upierniczyosa pszczoła albo mucha końska to musimy gonić na zastrzyk dexawenu ale muszę zapisać mojej lekarki i ten encortonTo sa takie tabletki,ktore Im podaje wlasnie jak Je cos mocno uczuli lub po ugzyzieniu osy
Rozluzniaja tam wszystko w krtani i tak dalej zeby sie nie udusic
To jest zamiast zastrzyku dexaven zebym stale nie musiala jezdzic do lekarza
NO WRESZCIE!!!!!!!!!!!!!elllooo
Mam nadzieje ze troche tu za mna zatesknilyscie
Nie wiem o co chodzi aler nie mogflam przez explorera wejsc tu na watek wiec wpadlam na pomysl zeby zainstalowac Opere
A wiec dla tych co na morzuJestem od niedzieli w domku ale przez moj zwariowany komp nie moglam tu wejsc ale to juz wiecie
We wtorek bylam z Laura na bilansie dwulatka
Wazy 13,3kg i mierzy 94cm
Obecnie jest u mnie siostra z mezem bo szukaja autka wiec mam wesolo bo dodatkowo jest tu jeszcze moj kuzyn ktory u nas pracuje
Nie wiem co by tu jeszcze napisac
Jak co to pytac
Napewno nie darobie wszystkiego ale postaram sie troszke poczytac:-)
no myszunia trzymam cię:-):-):-)Trzymajcie mnie, bo nie ręczę dziś za siebie.
Moje urocze dzieciątko od rana doprowadza mnie do białej gorączki.Nic mu nie pasuje, marudzi, jęczy, płacze, wyje, spacer skończyliśmy po 10 minutach leżeniem na chodniku
Od rana nie spał, jakieś 15 minut temu posadziłam go do kąta, bo mi uparcie ściągał pranie z suszarki no i pojęczał chwilę, a za chwilę patrzę - a on padł.
![]()
No to go położyłam i wreszcie chwila wytchnienia.![]()
Zastanawiam się tylko co na obiad zrobię, bo zakupów żadnych nie zrobiłam przez buntownikaMoże coś wymyślę.
![]()
Na razie rozkoszuję się błogim warkotem pralki w łazience![]()
hi hi ja mam to samo jak śi antek weszła bym ale się boję nie na początku spania tylko właśnie na końcówce jak wiem że może się obudzić a zawsze to5-10 minut więcej ciszyMYSZUNIA
Wspolczuje bo ja to przerabiam razy dwa a zasem nawet razy 3
Najwazniejsze ze mlody teraz spi a Ty masz chwilke dla siebie
I nie zadreczaj sie co na obiad tylko sobie poodpoczywaj;-):-)
Ja umylam reszte podlog i zdazylam sie wyprysznicowac
Mlode caly czas spia:-)Musialabym do Nich zajrzec jak tam Klaudunia ale jakos sie boje ze jak tylko wejde to zaraz mi wstana
kochana jak mało je to i dobrze po co ma jeśc i zwracać a sen dobrze mu zrobiZnowu jestem. Pranie powiesiłam i w tym czasie Sewerynek zasną i nie pójdziemy do teściowej. Najbardziej martwi mnie to że prawie nic dzisiaj nie jadł. Tylko małą kromeczkę z bułki wrocławskiej i kubek kakała wypił a potem pół kubka herbatki koperkowej i nic więcej. Może jak wstanie to coś zje. I cały dzień leży. Masakra. Wczoraj szalał na dworze to myślałam że już z nim dobrze