reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczęta
Podczytuję Was od 7 rano i w końcu skończyłam, położyłam małą, trezcie pranie się kończy, dwa czekają, teściowa dzwoniła, żeby przyjść o 14. No ma wyczucie kobita, zawsze mi tak robi, że jak tylko małą położę to dzwoni, że mamy być. A Wiki spać będzie do conajmniej 14, i co?znów musze ją wybudzać, ech...
Dziś ptzyjeżdza Waldi z Pracy z zza granicy, nareszcie, bo się z lekka stęskniłam, pewnie wpadnie z wieczorka.
A wczoraj zawędrowałam do bratowej, posiedziałyśmy, poplotkowałyśmy sobie i poszłyśmy na spacer w kierunku mojego domku, no i tak żeśmy się rozgadały, że pod dom mnie odprowadziła, ale miałą kawał drogi spowrotem!!!

reklama
Hej dziewczęta
Podczytuję Was od 7 rano i w końcu skończyłam, położyłam małą, trezcie pranie się kończy, dwa czekają, teściowa dzwoniła, żeby przyjść o 14. No ma wyczucie kobita, zawsze mi tak robi, że jak tylko małą położę to dzwoni, że mamy być. A Wiki spać będzie do conajmniej 14, i co?znów musze ją wybudzać, ech...
Dziś ptzyjeżdza Waldi z Pracy z zza granicy, nareszcie, bo się z lekka stęskniłam, pewnie wpadnie z wieczorka.
A wczoraj zawędrowałam do bratowej, posiedziałyśmy, poplotkowałyśmy sobie i poszłyśmy na spacer w kierunku mojego domku, no i tak żeśmy się rozgadały, że pod dom mnie odprowadziła, ale miałą kawał drogi spowrotem!!!
A do teściowej niemożesz jak mała wstanie?

U mie jedno pranie powieszone a drugie się pierze

Jadźka, no oby tylko świrował z tym brzuszkiem, skubaniec mały
Malina, życze skromnych wydatkó, a raczej niskich cen!!!
Natali-a mówiłam, że w ciąży jesteś???!!!
Zdrówka dla siory Ciebie i maleństwa, będzie git, nie martw sie na zapas!!!
Joasiu, dziękować, za te słodkości, a przepis wrzuciłaś? Bo ochoty mi tym tiramisu narobiłaś ogromnej!!!

zdjecia Gabi gdzie zginęlo w eterze :-D
Fantastico

Szkoda słów, a nawet brak słów!

jakby kto chcial to 1sezon zagubionych na tvp1,a moze 2?
Ja bym chciała, bo oglądnęłam 2 pierwsze a o trzeciej dowiedziałam się, że leci jak juz pół poszło i się sama zagubiłam. Kiedy i o której???

mam pomysla.dziewczyny podajcie mi po jedenj cyfrze w sumie niech bedzie ich 10 a ja zagram w multilotka:-)nie jestem zachlanna alepare groszy sie przyda:-)
46

dowikluś podam ci ale na priwa bo zaraz wszyscy spiszą i wiesz...:-D:-D:-D
A Ty co tu kochana chcesz sprzedać za moimi plecami!!!!!!!!!????????

Ostatnia edycja:
luna665 ja też mam taką nadzieję ale wydaje mi się że bez badań się nie obejdzie i będzie masakra bo jak będzie pobieranie krwi to znowu chisteria.

A zapomniałam powiedzieć że mój m też dzisiaj rzygał i do pracy pojechał i nie najlepiej się czuje, bo do niego dzwoniłam

ja siedze teraz u kolezanki i czekam az sie wykapie i pojdziemyu do mnie- zrobi mi włosy- w koncu bo juz mam odrostyt chyba na 8 cm:szok::szok::szok:

za same ćwiczenia tylko do polskiego i matmy dla patryka zapłaciłam 50 zł:szok::sorry:

witam :-)
Zuzia awanturuje sie od rana Ma takie ulubione spodenki ktore właśnie sie piorą,a Zuzia w płacz ze nie ma sie w co ubrac Ja nic nie mowiac dałam jej worek i kazalam wszystko wsadzic do worka z szafki Teraz ma pusta szafke i faktycznie niema sie w co ubrac :-DCale lato chodzi wtych spodenkach nic innego nie nosi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:nie wie mjuz jak z nia rozmawiac :shocked2:o wszystko ma pretensje :no:

No Asiu to niestety taki wiek :tak:

AGNES
No wkoncu bedziesz miala dla nas wiecej czasu:tak::tak::tak:

oj tak tak tak :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochana same adama książki to 300zł a gdzie zeszyty bloki plecak kapcie itp:szok::szok:

ach ta szkoła a ceny koszmarne z roku na rok wszystko droższe :no::no::no::no:

kochana zleci szybko:tak:a jakie 5 lat 4 kochana jak czaruś będzie miał 5 lat to już zerówka a tam już wydatki:tak:julia zaczyna we wrześniu zerówkę i jej wyprawka +ksiązki to 250zł:cool2:
masakra ale co zrobić,dziecku trzeba książki do szkoły kupić :tak::tak::tak::tak:

Oliwka usneła to ja idę troche posprzatać.

Na obiadek mam zupę pieczarkową i wsio :tak::tak::tak::tak::tak:

M miał mi pomóc sprzatac aby szybko posżło to wziął się połozył i spi sobie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak dobrze ze jutro idzie do pracy bo mnie juz coraz bardziej wnerwia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
te ksiazki to jakas masakra
i to jaka:szok:
ja sobie nie wyobrazam co by bylo gdybym musiała wszystkie książki nowe kupic:confused2:

ta babka od której mialam odkupic ksiazki dzisiaj powiedziala ze musi ich najpierw poszukac wiec pojde do niej pozniej- mam nadzieje ze ma wszystkie bo nie usmiecha mi sie kupowac nowych:confused2::confused2::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry