wiktoria12
Mama i żona :)
A dziewczyny pamietacie jakkiedys rozmawiałysmy o soku ananasowym dobry jest dla wtajemniczonych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dowikluś podam ci ale na priwa bo zaraz wszyscy spiszą i wiesz...No fakt;-):-)
To prosze mi podac numery w toto-lotka jak bedzie kumulacja;-)
Ja zmykam dziewczyny bo Dominik cos mi zaczyna wydziwiac
Dobranoc:-)
kochana po jednej tylko????ja ci podać mogę kilka od najszczęśliwszej zaczynam 13,16,6,11,12,4,2,5mam pomysla.dziewczyny podajcie mi po jedenj cyfrze w sumie niech bedzie ich 10 a ja zagram w multilotka:-)nie jestem zachlanna alepare groszy sie przyda:-)
To graj pierwsza ja bede drugaco do fotek-ja normlanie wchodze w opcje zarzadzanie zalacznikami i czekam az sie wklei.jak duze zdjecie tosie dlugo wkleja i trzeba cierpliwie czekac.i tyle:-)
pobierasz z kompa i wsio.
a mi juz 10gb zezralo nie liczac tego w dzien.oj cos czuje ze szybko to mi zejdzie z konta.ale jutro pewnie malo bede a w sobote jade na noc do psiapsoily naurdziny jej corki,tzn z dziewczynami wiec ez zaoszczedze:-)
zapisalam,czekam na kolejny
znajmoy w ten sposob calkiem neizla kaske wygral
a no to przepraszamAle ja to dowikle napisałam
Malinka spac ale to juz bo jak to mówisz bedziesz wstawac do góry tyłkiem
Witam! CAły dzień netu nie mieliśmy
Dzięki za rade -jutro się doniej wybieram to z nia pogadam:-)
Ona pije kefir albo je serek homog. 1 raz dziennie. Ale może faktycznie to skaza, ale jak narazie żadnej wysypki nic nie maAle lepiej niech może odstawi nabiał?
Dzięki za info. :-)Wniosek od lekarza na pampki mamy teraz jeszcze do nfz. MAterac załatwiony-a łóźko chcemy z pefronu sie starać. Się zobaczy jeszcze.
Więcej nie nadrobię dzisiaj bo A. marudzi że sie za późno spać kładę... Więc lecę się myć i do wyrka.
Z Tata lepiej dzisiaj sobie ze mną rozmawiał-ciężko ale zawsze coś. Ale ma straszne odleżynyBo żadna pielgniarka nie pomoże nawet mamie przewrócić go na bok a on jest prawie bezwładny i waży niemal 100kg. Dopiero jak ja jadę , albo mój brat wieczorem to troszkę z nim ćwiczymy, a tak to nawet w nocy żadna pinda mu pampersa nie zmieni-mama leci przed pracą-juz o 4-5 rano i myje Tatę, goli, przebiera pościel nawet
A dziewczyny pamietacie jakkiedys rozmawiałysmy o soku ananasowym dobry jest dla wtajemniczonych
dowikluś podam ci ale na priwa bo zaraz wszyscy spiszą i wiesz...
dobrej nocy kochana
kochana po jednej tylko????ja ci podać mogę kilka od najszczęśliwszej zaczynam 13,16,6,11,12,4,2,5gwarancja wygranej tylko wiesz 10%dla mnie no to się nazywa podatek
![]()
Powiem ci ze jest super odrazu smaki zmieniaa ja jakos nie moge sprobowac
ale daj mi tylko jedna liczbe
w kupie sila.a nasza kupa ma duuuuuuuza moc![]()
kochana to rozmawiajcie z tatą dużo zmuszajci go w ten sposób do mówienia do ćwiczeniaWitam! CAły dzień netu nie mieliśmy
Dzięki za rade -jutro się doniej wybieram to z nia pogadam:-)
Ona pije kefir albo je serek homog. 1 raz dziennie. Ale może faktycznie to skaza, ale jak narazie żadnej wysypki nic nie maAle lepiej niech może odstawi nabiał?
Dzięki za info. :-)Wniosek od lekarza na pampki mamy teraz jeszcze do nfz. MAterac załatwiony-a łóźko chcemy z pefronu sie starać. Się zobaczy jeszcze.
Więcej nie nadrobię dzisiaj bo A. marudzi że sie za późno spać kładę... Więc lecę się myć i do wyrka.
Z Tata lepiej dzisiaj sobie ze mną rozmawiał-ciężko ale zawsze coś. Ale ma straszne odleżynyBo żadna pielgniarka nie pomoże nawet mamie przewrócić go na bok a on jest prawie bezwładny i waży niemal 100kg. Dopiero jak ja jadę , albo mój brat wieczorem to troszkę z nim ćwiczymy, a tak to nawet w nocy żadna pinda mu pampersa nie zmieni-mama leci przed pracą-juz o 4-5 rano i myje Tatę, goli, przebiera pościel nawet
kochana oj dobry dobry wiem co piszę:-):-):-)A dziewczyny pamietacie jakkiedys rozmawiałysmy o soku ananasowym dobry jest dla wtajemniczonych
dobranocNie długo północ ide spac Dobranoc
Ananasowydobranoc
a co to za soczek![]()