reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No fakt;-):-)
To prosze mi podac numery w toto-lotka jak bedzie kumulacja:-D;-)

Ja zmykam dziewczyny bo Dominik cos mi zaczyna wydziwiac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobranoc:-)
dowikluś podam ci ale na priwa bo zaraz wszyscy spiszą i wiesz...:-D:-D:-D
dobrej nocy kochana:happy2:
mam pomysla.dziewczyny podajcie mi po jedenj cyfrze w sumie niech bedzie ich 10 a ja zagram w multilotka:-)nie jestem zachlanna alepare groszy sie przyda:-)
kochana po jednej tylko????ja ci podać mogę kilka od najszczęśliwszej zaczynam 13,16,6,11,12,4,2,5:happy2::happy2::happy2:gwarancja wygranej tylko wiesz 10%dla mnie no to się nazywa podatek:-D

co do fotek-ja normlanie wchodze w opcje zarzadzanie zalacznikami i czekam az sie wklei.jak duze zdjecie tosie dlugo wkleja i trzeba cierpliwie czekac.i tyle:-)
pobierasz z kompa i wsio.
a mi juz 10gb zezralo nie liczac tego w dzien.oj cos czuje ze szybko to mi zejdzie z konta.ale jutro pewnie malo bede a w sobote jade na noc do psiapsoily naurdziny jej corki,tzn z dziewczynami wiec ez zaoszczedze:-)

zapisalam,czekam na kolejny;)
znajmoy w ten sposob calkiem neizla kaske wygral
To graj pierwsza ja bede druga

Ale ja to dowikle napisałam
Malinka spac ale to juz bo jak to mówisz bedziesz wstawac do góry tyłkiem
a no to przepraszam :tak::tak::tak::tak::tak:
Witam! CAły dzień netu nie mieliśmy:wściekła/y::no::wściekła/y:

Dzięki za rade -jutro się doniej wybieram to z nia pogadam:-)

Ona pije kefir albo je serek homog. 1 raz dziennie. Ale może faktycznie to skaza, ale jak narazie żadnej wysypki nic nie ma:no: Ale lepiej niech może odstawi nabiał?:confused::confused:

Dzięki za info. :-)Wniosek od lekarza na pampki mamy teraz jeszcze do nfz. MAterac załatwiony-a łóźko chcemy z pefronu sie starać. Się zobaczy jeszcze.

Więcej nie nadrobię dzisiaj bo A. marudzi że sie za późno spać kładę... Więc lecę się myć i do wyrka.
Z Tata lepiej dzisiaj sobie ze mną rozmawiał-ciężko ale zawsze coś. Ale ma straszne odleżyny:no::no::no::no: Bo żadna pielgniarka nie pomoże nawet mamie przewrócić go na bok a on jest prawie bezwładny i waży niemal 100kg. Dopiero jak ja jadę , albo mój brat wieczorem to troszkę z nim ćwiczymy, a tak to nawet w nocy żadna pinda mu pampersa nie zmieni-mama leci przed pracą-juz o 4-5 rano i myje Tatę, goli, przebiera pościel nawet:shocked2::shocked2::shocked2:

dobrze ze juz lepiej, oby tak dalej, :tak::tak::tak::tak:
echhhhhhh ta nasza kochana służba zdrowia :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A dziewczyny pamietacie jakkiedys rozmawiałysmy o soku ananasowym dobry jest dla wtajemniczonych

a ja jakos nie moge sprobowac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dowikluś podam ci ale na priwa bo zaraz wszyscy spiszą i wiesz...:-D:-D:-D
dobrej nocy kochana:happy2:

kochana po jednej tylko????ja ci podać mogę kilka od najszczęśliwszej zaczynam 13,16,6,11,12,4,2,5:happy2::happy2::happy2:gwarancja wygranej tylko wiesz 10%dla mnie no to się nazywa podatek:-D

ale daj mi tylko jedna liczbe
w kupie sila.a nasza kupa ma duuuuuuuza moc:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam! CAły dzień netu nie mieliśmy:wściekła/y::no::wściekła/y:

Dzięki za rade -jutro się doniej wybieram to z nia pogadam:-)

Ona pije kefir albo je serek homog. 1 raz dziennie. Ale może faktycznie to skaza, ale jak narazie żadnej wysypki nic nie ma:no: Ale lepiej niech może odstawi nabiał?:confused::confused:

Dzięki za info. :-)Wniosek od lekarza na pampki mamy teraz jeszcze do nfz. MAterac załatwiony-a łóźko chcemy z pefronu sie starać. Się zobaczy jeszcze.

Więcej nie nadrobię dzisiaj bo A. marudzi że sie za późno spać kładę... Więc lecę się myć i do wyrka.
Z Tata lepiej dzisiaj sobie ze mną rozmawiał-ciężko ale zawsze coś. Ale ma straszne odleżyny:no::no::no::no: Bo żadna pielgniarka nie pomoże nawet mamie przewrócić go na bok a on jest prawie bezwładny i waży niemal 100kg. Dopiero jak ja jadę , albo mój brat wieczorem to troszkę z nim ćwiczymy, a tak to nawet w nocy żadna pinda mu pampersa nie zmieni-mama leci przed pracą-juz o 4-5 rano i myje Tatę, goli, przebiera pościel nawet:shocked2::shocked2::shocked2:
kochana to rozmawiajcie z tatą dużo zmuszajci go w ten sposób do mówienia do ćwiczenia:tak:słuchaj a czym wy tą odleżynę leczycie ???moja babcia miała maść robioną w aptece i odleżyna jej zeszła po 2 tygodniach a była naprawdę duża...są też bardzo dobre plastry na odleżyn z taki jakby żelem w środku do kupienia w aptece na receptę ale z tego co pmiętam to dosyć drogie bo jeden chba 30 zł ale nakleja się go na 3-4 dni i on ściąga i goi wszystko:tak:
A dziewczyny pamietacie jakkiedys rozmawiałysmy o soku ananasowym dobry jest dla wtajemniczonych
kochana oj dobry dobry wiem co piszę:-):-):-)

reklama
Do góry