reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań itd czyli co słychać po wizycie u gina...

Ja również już po wizycie u gina. Dostałam skierowanie na patologie ciąży, bo mała ma dużą główkę i nie potrafi wstawić się w kanał rodny. W szpitalu zaczną mi wywoływać poród. Jeśli mimo tego mała się nie wstawi, będzie CC :-(

reklama
Ja również już po wizycie u gina. Dostałam skierowanie na patologie ciąży, bo mała ma dużą główkę i nie potrafi wstawić się w kanał rodny. W szpitalu zaczną mi wywoływać poród. Jeśli mimo tego mała się nie wstawi, będzie CC :-(
Na kiedy dostalas to skierowanie???? Z jednej strony to Ci zazdroszcze bo juz bedziesz niedlugo tulic swoja kruszynke ale trzymam kciuki zeby udalo jej sie wstawic w ten kanal rodny i nie bedziesz musiala byc cieta!!!!
Mitemil glowa do gory!!!! Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze;-)

Oj Mitemil mam nadzieje ze jednak wstawi sie i urodzisz naturalnie. Czasem dzieci dopiero przy pierwszych skurczach wstawiaja glowke u pierworodek wiec trzymam kciuki:tak::tak:

Dzięki za słowa otuchy, bo nie ukrywam, ze jestem troche podłamana. Nie brałam pod uwage CC. Gin mówi, ze mała ma duzą główkę w stosunku do kanału rodnego, ale licze na to, że się wszystko dobrze ułoży...

mitemil trzymam kciuki.

ja jestem po 2 wizytach na izbie przyjęć - miałam robione ktg i o ile wczoraj były bardzo nieregularne, to już dziś "pagórki" pojawiały się co 5-6 min, ale nie były jakieś silne, zresztą nawet ich porządnie nie czułam ;-) jutro mam zadzwonić na patologię, żeby się spytać o której mam przyjechać i zaczną podawanie oxytocyny, więc mitemil będziemy jutro 2.

coś jednak czuję, że Mikołaj sam się przygotowuje do spotkania z nami ;-)

Dzięki za słowa otuchy, bo nie ukrywam, ze jestem troche podłamana. Nie brałam pod uwage CC. Gin mówi, ze mała ma duzą główkę w stosunku do kanału rodnego, ale licze na to, że się wszystko dobrze ułoży...

Mitemil- mam nadzieje ze jednak uda Ci sie urodzic naturalnie ale pociesze Cie ze cc nie takie straszne,
ja wzielam prysznic i chodzilam juz w ta sama dobe po operacji, rana super sie goi, nawet przeciwbolowych nie biore i wogole mi nie przeszkadza, bardziej melony z mlekiem mi doskwieraja
wolalabym od razu miec cc niz meczyc sie strasznie przy naturalnym 16 godzin, apotem i tak cc , mowic szczerze:tak:
maly moj byl tylem do mnie odwrocony i tez do konca nie mogl sie wstawic, ale mnie meczyli- ze niby jak skurcze beda mocniejsze to da rade- ale nie dal:-(

reklama
Do góry