reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc babeczki

ja na chwilke bo dzis zapomnialam Wam napisac ze idziemy na wesele wiec szybciutko nadrukuje

Parysia nie chwalilam sie heheheh ale dobrze ze juz napisalas:-D:-D:-D

Malinus dziekuje za zyczonka :*

Ja siedze w waleczkach zaraz biore sie za prasowanie sukieneczki i koszuli dla mojego pogoda dopisuje wiec zakladam sukienke na ramiaczkach.Jutro zdam relacje jak bylo bo to slub Mosli:szok:podobno wodki nie ma tylko winko sie pije ale my juz zaopatreznie zrobilismy do bagaznika:-D:-D:-D

my po obiedzie najedzeni na maxa:tak::tak:
zaraz dzieciaki idą do taty i zostają na noc pietruszkę wyganiam na spacer z Antkiem a ja sobie spokojnie posprzątam bez przerywania marudzenia słuchania deptania no luksus:-):-):-):-)

sol a czemu w szpitalu co się stało????
no a ja moich wygoniłam na spacer a adam z julką poszli do taty więc wpadłam w wir sprzątania przestawiania mebli jak ja lubię się tak narobić a potem patrzeć na efekty:tak:(tylko niestety krótkie bo moje tornada zaraz nabrudzą:confused:)
a tu dziś prawdziey weekend pusto:cool2::cool2::cool2:

Ja bylam z moja ferajna na dworze i wytrzmalam z Nimi poltorej godziny:szok::szok::szok:
A wierzcie mi ze byli nie do wytrzymania:no::no::no::wściekła/y:
Cholera co sie z Nimi dzieje ostanio:no::no::no:Kloca sie,psoca sie sobie,wrzeszcza,rycza i maja wszystko gdzies:wściekła/y::no:

Teraz siedzimy w domu i na szczescie niedlugo bedzie bajka:tak::tak::tak:To chociaz chwilke bede miala spokoj i dam Im kolacje wiec powinno byc git:-):tak:

SOL
Co sie stalo ze jestescie w szpitalu:confused::confused::confused:

Przekażcie joannie78 żeby do mnie zadzwoniła jak będzie miała chwilę.

Zdrówka dla wszystkich.

My siedzimy w szpitaliku.

Sol a co się stało że Wy w szpitalu ????

Ja bylam z moja ferajna na dworze i wytrzmalam z Nimi poltorej godziny:szok::szok::szok:
A wierzcie mi ze byli nie do wytrzymania:no::no::no::wściekła/y:
Cholera co sie z Nimi dzieje ostanio:no::no::no:Kloca sie,psoca sie sobie,wrzeszcza,rycza i maja wszystko gdzies:wściekła/y::no:

Teraz siedzimy w domu i na szczescie niedlugo bedzie bajka:tak::tak::tak:To chociaz chwilke bede miala spokoj i dam Im kolacje wiec powinno byc git:-):tak:

SOL
Co sie stalo ze jestescie w szpitalu:confused::confused::confused:

niestety dzis bajka beznadziejna,to raczej jak dla mnie bajka to nie była :no::no::no::no::no:

dowikla żeby Cie pocieszyć ze nie jestes sama,moja Oliwka tez osttnio jest nie do zniesienia :no::no::no::no:
jest wręcz momentami okropna,nie słucha,wrzeszczy,robi wszystko na przekór,najbardziej mnie wkurza że jak jesteśmy na spacerze to nie słucha i specjalnie wybiega na ulicę i już 2 razy o mało nie wpadła pod auto.:tak::tak::tak:także jest nieciekawie.
więc coraz częściej zdarza mi się na nia wrzeszczec niestety :tak::tak::tak::tak:

Dowikluś Agnes a moi są wcale nie lepsi więc poprostu nasze forumowe dzieiaki tak mają:-p:-p:-p
Julka jest mistzrynią strzelania fochów Adam pyszczenia i udawania że wszystko co złe to nie on a Toni wymuszania płaczem:crazy:więc jak czasami zaczną wszyscy na raz to ja mam dość:baffled::baffled:
ale zaraz ganreniak będzie kąpany potem mlenio i lulu a że nie spł od 14 to już zmęczony jest:tak:a my na wieczór mamy piwko może jakiś film(o ile dojdziemy do porozumienia jaki:confused:) może sex a jutro do pracy a buuuu mogło by być jutro jakieś święto jeszcze:-)
patrzyłam na pielgrzymki na jasnej górze w tv z nadzieją że wypatrzę As ale nie wypatrzyłam:no:

reklama
Do góry