reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc babeczki
ja na chwilke bo dzis zapomnialam Wam napisac ze idziemy na wesele wiec szybciutko nadrukuje
Parysia nie chwalilam sie heheheh ale dobrze ze juz napisalas

Malinus dziekuje za zyczonka :*
Ja siedze w waleczkach zaraz biore sie za prasowanie sukieneczki i koszuli dla mojego pogoda dopisuje wiec zakladam sukienke na ramiaczkach.Jutro zdam relacje jak bylo bo to slub Mosli
podobno wodki nie ma tylko winko sie pije ale my juz zaopatreznie zrobilismy do bagaznika

ja na chwilke bo dzis zapomnialam Wam napisac ze idziemy na wesele wiec szybciutko nadrukuje
Parysia nie chwalilam sie heheheh ale dobrze ze juz napisalas

Malinus dziekuje za zyczonka :*
Ja siedze w waleczkach zaraz biore sie za prasowanie sukieneczki i koszuli dla mojego pogoda dopisuje wiec zakladam sukienke na ramiaczkach.Jutro zdam relacje jak bylo bo to slub Mosli

S
Sol
Gość
Przekażcie joannie78 żeby do mnie zadzwoniła jak będzie miała chwilę.
Zdrówka dla wszystkich.
My siedzimy w szpitaliku.
Zdrówka dla wszystkich.
sol a czemu w szpitalu co się stało????
no a ja moich wygoniłam na spacer a adam z julką poszli do taty więc wpadłam w wir sprzątania przestawiania mebli jak ja lubię się tak narobić a potem patrzeć na efekty
(tylko niestety krótkie bo moje tornada zaraz nabrudzą
)
a tu dziś prawdziey weekend pusto

no a ja moich wygoniłam na spacer a adam z julką poszli do taty więc wpadłam w wir sprzątania przestawiania mebli jak ja lubię się tak narobić a potem patrzeć na efekty

a tu dziś prawdziey weekend pusto

Ja bylam z moja ferajna na dworze i wytrzmalam z Nimi poltorej godziny

A wierzcie mi ze byli nie do wytrzymania

Cholera co sie z Nimi dzieje ostanio

Kloca sie,psoca sie sobie,wrzeszcza,rycza i maja wszystko gdzies

Teraz siedzimy w domu i na szczescie niedlugo bedzie bajka

To chociaz chwilke bede miala spokoj i dam Im kolacje wiec powinno byc git:-)
SOL
Co sie stalo ze jestescie w szpitalu

Cholera co sie z Nimi dzieje ostanio

Teraz siedzimy w domu i na szczescie niedlugo bedzie bajka

SOL
Co sie stalo ze jestescie w szpitalu

Przekażcie joannie78 żeby do mnie zadzwoniła jak będzie miała chwilę.
Zdrówka dla wszystkich.
Sol a co się stało że Wy w szpitalu ????
Ja bylam z moja ferajna na dworze i wytrzmalam z Nimi poltorej godziny
Cholera co sie z Nimi dzieje ostanioKloca sie,psoca sie sobie,wrzeszcza,rycza i maja wszystko gdzies
Teraz siedzimy w domu i na szczescie niedlugo bedzie bajkaTo chociaz chwilke bede miala spokoj i dam Im kolacje wiec powinno byc git:-)
SOL
Co sie stalo ze jestescie w szpitalu![]()
niestety dzis bajka beznadziejna,to raczej jak dla mnie bajka to nie była

dowikla żeby Cie pocieszyć ze nie jestes sama,moja Oliwka tez osttnio jest nie do zniesienia

jest wręcz momentami okropna,nie słucha,wrzeszczy,robi wszystko na przekór,najbardziej mnie wkurza że jak jesteśmy na spacerze to nie słucha i specjalnie wybiega na ulicę i już 2 razy o mało nie wpadła pod auto.

więc coraz częściej zdarza mi się na nia wrzeszczec niestety

Dowikluś Agnes a moi są wcale nie lepsi więc poprostu nasze forumowe dzieiaki tak mają

Julka jest mistzrynią strzelania fochów Adam pyszczenia i udawania że wszystko co złe to nie on a Toni wymuszania płaczem
więc jak czasami zaczną wszyscy na raz to ja mam dość

ale zaraz ganreniak będzie kąpany potem mlenio i lulu a że nie spł od 14 to już zmęczony jest
a my na wieczór mamy piwko może jakiś film(o ile dojdziemy do porozumienia jaki
) może sex a jutro do pracy a buuuu mogło by być jutro jakieś święto jeszcze:-)
patrzyłam na pielgrzymki na jasnej górze w tv z nadzieją że wypatrzę As ale nie wypatrzyłam

Julka jest mistzrynią strzelania fochów Adam pyszczenia i udawania że wszystko co złe to nie on a Toni wymuszania płaczem

ale zaraz ganreniak będzie kąpany potem mlenio i lulu a że nie spł od 14 to już zmęczony jest

patrzyłam na pielgrzymki na jasnej górze w tv z nadzieją że wypatrzę As ale nie wypatrzyłam

reklama
Podziel się: