reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana,ale fajnie,ale super,ale sie ciesze!!
Wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich:tak:oczywiscie dla Karola na pierwszym miejscu:-D:-D:-D
My tez poki co tylko po cywilnym,od paru lat zreszta:szok::szok:sie zbieramy zeby do konca to zalatwic;-)Mam nadzieje ze nie bedzie najpierw rozwodu:-D:-D
Ale z drugiej strony,co ja nie moge tak jak gwiazdy z Hoolwood,rozwodzic sie a pozniej znow brac slub(z tym samym Gamo oczywiscie:-D)
Bo to Gamo co prawda na maksa,ale moj Gamo:rolleyes:

reklama
AJ NO MAM:)

Bierzemy slubik 18 września,ale cywilny......to była taka w sumie odwlekana,ale nagła decyzja,dlatego mieliśmy troszku załatwiania.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekujemy:*

Doszliśmy do wniosku, że najwyższy czas troszkę poukładać pewne sprawy w naszym "wspólnym" życiu :-)

a kościelny zawsze możemy wziąć jak już będzie więcej funduszy na koncie;p hahha i może moja mamusia jak już będzie bliżej nas....

ok kochane uciekamy na spacerek....;-) do później:*

normalnie, ale jestem dumna z siebie, że taka spostrzegawcza:-D:-p
super, gratuluje wam decyzji Kanusia, a na kościelny przyjdzie jeszcze czas;-)

Kana ale mnie zaskoczyłaś :-D
My już po spacerku.
Nie wiem, czy wam się chwaliłam, ale moje dziecię już pięknie raczkuje i wstaje do klęczek bez problemu i próbuje chodzić.
Normalnie dumna jestem z niego jak nie wiem:-D

DZIEKUJĘ DZIEWCZYNKI KOCHANE MOJE;*

W rezultacie tatus poszedł na spacerek z Mari a mama wzięła sie za sprzatanie,bo mamy za jakieś 40 minut do godzinki goscia w postaci mojej kolezanki :)

Kaju ja nie wiedziałam,ze Wu jestescie po cywilnym? tak wiec moje gratulation:)

Kanuś przyjmij również moje najszczersze gratulki ;-), mój G. jeszcze nie zasłużył na taki "zaszczyt" i musi czeeekaććć :-D:-D:-D:-D:-D:-D, bardzo się cieszę, że Wy już to będziecie mieć " za sobą ":-p:-D:-D:-D:-D

Gratuluje Kanusia:-):-)

jak tak dalej pojdzie to ja zostane stara panna z dzieckiem:szok::-D
Kaja a ja myslalam ze macie koscielny,jeszcze dzisiaj myslalam zeby Ci napisac zebys wrzucila fotki:dry:

reklama
Do góry