reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ja rteciowke mam - zawsze je lubilam i mysle ze sa super

co do umarlakow. to napewno cos w tym jest. to jest biologia :-) to naturalny proces jak zachodzi w organizmie faceta..

reklama
lece dziewuszki

mialam caly dzien gosci, a od jutra na tydzien kolejni przyjezdzaja wiec pewnie mnie na forum nie bedzie - lub jesli bede to bardzo rzadko

buziaki...a wy w ty czasie fasolkujcie

ja rteciowke mam - zawsze je lubilam i mysle ze sa super

co do umarlakow. to napewno cos w tym jest. to jest biologia :-) to naturalny proces jak zachodzi w organizmie faceta..

tez miałam rtęciowe, ale kurtka mi sie dwa zepsuły w jeden dzien :wściekła/y: i musialam kupic elektroniczny bo podobno tych rteciowych juz nie produkują :-(
Ale dzieki za rady i informacje :-)przynajmniej wiem, ze mamy jakies szanse :-) no poki wierzymy to pewnie zawsze są:-D to ja mykam do usłyszenia dziewczyki i DOBREJ NOCY życzę, ja zmykam do męża ;-)

reklama
Do góry