reklama
Jadźka
mama 2 synów
Hej Laski. Wpadłam tylko na chwilkę, bo jestem u mojego brata we wrocku. Sewernek już lepiej. Wpadne do was pewnie dopiero w poniedziałek. spadam bo juz krzycza pa
Marta1981
Rodzyneczka
No właśnie puściutko;-)sol a czemu w szpitalu co się stało????
no a ja moich wygoniłam na spacer a adam z julką poszli do taty więc wpadłam w wir sprzątania przestawiania mebli jak ja lubię się tak narobić a potem patrzeć na efekty(tylko niestety krótkie bo moje tornada zaraz nabrudzą
)
a tu dziś prawdziey weekend pusto![]()

Grilla nie było ale za to obiad

Marta1981
Rodzyneczka
Z drinka z colą nici

,bo wujcio na dyskotece szaleje
i panienki wyrywa,dobrze,że mnie ślubne poinformowało
(widać nie chciał mnie denerwować;-)

).A i na tą dyskę mnie zabierze przy najbliższej okazji

.
Drink z jabłkiem antonówką
.

Drink z jabłkiem antonówką

Ostatnia edycja:
hejka,wpadłam się tylko przywitać.
zaraz wójek od strony M przyjeżdża po nas i zabiera nas do siebie na cały dzień.
Mieszka niedaleko jeziorka,sam sie buduje-takie małe ranczo,ma wielki ogród,także wybyczymy się.
Słuchajcie buduje się już od 10lat,jest już ku końcowi,ale buduje sam w wolnym czasiepo pracy ,sam jden,nikt mu nie pomaga i w dodatku nie wziął ani złotówki

kredytu

normalnie go podziwiam :-)
udanej niedzieli wam zyczę.my się pakujemy i za niedługo zmywamy:-)
zaraz wójek od strony M przyjeżdża po nas i zabiera nas do siebie na cały dzień.
Mieszka niedaleko jeziorka,sam sie buduje-takie małe ranczo,ma wielki ogród,także wybyczymy się.
Słuchajcie buduje się już od 10lat,jest już ku końcowi,ale buduje sam w wolnym czasiepo pracy ,sam jden,nikt mu nie pomaga i w dodatku nie wziął ani złotówki

agunia-ln
Fanka BB :)
hej babeczki;-);-);-)jakis malutki ruch tu wczoraj był, chyba wszystkie świętowały

Agnes ale z Ciebie wyrodna żona

cieszysz się że ślubny idzie do pracy w święto

Medeuska to się babcia postarała, to już kilka drobiazgów dla Zuzi masz

Anka czekam na relację z wesela i jakieś foteczki

Malinka ja też nie mogę się długo cieszyć efektem mojego posprzątania:-(w piątek sie namęczyłam a wczoraj mój m oprowadzał gości teściowej po chacie i zadeptali mi całą podłogę w salonie

podłoga jest w kolorze dębu i wszystko na niej widać wygląda dzisiaj koszmarnie
jak m wstanie zagonię go do odkurzania i wezmę się za mopa
U mnie walki z muchami dzień kolejny, wczoraj ciotka mi przywiozła spray na muchy, spryskałam i wyszłam z domu bo cuchneło ale dzisiaj jakby ich trochę mniej:-):-):-)
A grill u teściowej uważam za udany
było aż 16

osób, Misia się wyszalała z kuzynem, m się narąbał
zresztą nie tylko on, ja za kierowcę (musiałam odwieźć moich rodziców) i jak wróciłam to jeszcze posprzątałam po imprezie z teściową i nawet ta druga
wylazła z domu ale jak już prawie skończyłyśmy

Agnes ale z Ciebie wyrodna żona

Malinka ja też nie mogę się długo cieszyć efektem mojego posprzątania:-(w piątek sie namęczyłam a wczoraj mój m oprowadzał gości teściowej po chacie i zadeptali mi całą podłogę w salonie

U mnie walki z muchami dzień kolejny, wczoraj ciotka mi przywiozła spray na muchy, spryskałam i wyszłam z domu bo cuchneło ale dzisiaj jakby ich trochę mniej:-):-):-)
A grill u teściowej uważam za udany

agunia-ln
Fanka BB :)
kochana co to jest PPD? bo ja jakaś niekumata jestemAgunia,moskitiery sobie zamontuj;-).To niezłe PPD odstawiłaś;-)
.

ja już po kawce i po śniadanku (rosołek od teściowej;-)) tylko dziecko i zwiało od stołu i zamiast siedzieć przy stole to leży pod nim

mieliśmy dzisiaj jechać do zoo do Zamościa ale m jeszcze śpi, sprzątanie mnie czeka i jakoś nic mi się narazie nie chce:-( na początek muszę się odkleić od kompa

Miłej niedzieli kochane

Witam sie niedzielnie:-)
Zaraz zmykam robic sniadanko,potem muzyczka na fulla i szykowanie na chrzciny

Jak mi sie uda to zajrze w miedzyczasie:-)
A jak nie to po poludniu jak wroce do domku
Musze pamietac zeby zabrac aparat

AGNES
Tez podziwiam Twojego wujka

Zaraz zmykam robic sniadanko,potem muzyczka na fulla i szykowanie na chrzciny

Jak mi sie uda to zajrze w miedzyczasie:-)

A jak nie to po poludniu jak wroce do domku
Musze pamietac zeby zabrac aparat

AGNES
Tez podziwiam Twojego wujka

hej dziolszki
no stesknilams ie za Wami....
wczoraj bylismy nad woda a potem mielismy mala imprezke
a dzis moj m zabral malego na zawody w strzelaniu wiec nie bedzie ich jakis czas i mam spokoj a w dodatku jestem wyspana bo wstalismy z malym przed 9 tak wiec teraz zasiadlam z kawka

no stesknilams ie za Wami....
wczoraj bylismy nad woda a potem mielismy mala imprezke
a dzis moj m zabral malego na zawody w strzelaniu wiec nie bedzie ich jakis czas i mam spokoj a w dodatku jestem wyspana bo wstalismy z malym przed 9 tak wiec teraz zasiadlam z kawka

reklama
no to super jak Ci czesc pokupywala....wcoraj wieczorem przyjechała moja mama to ją jeszcze na zakupy o 20.30 do Auchana wyciągnełam:-):-):-) kupiła mi pampersy, szczotke z grzebykiem, gruszke, myjke oliwke puder i herbatke z żurawiną którą musze pic na batkerie w moczu:-):-):-):-) chciala mi kupic jescze wanienke ale jej powidzialam ze juz mam
i akurat nie bylo w auchanie zestawiku do obcinania paznokietków wieec tez nie kupiła:-(
ale i tak stówa poszła
a gruszka to moim zdaniem nie przydatna jest ja wole sopelek... inaczej fride

no to fajnie jak sama zasnelaCześć wszystkim:-) Jestem zadowolona bo Zuzka sama zasnęła w łóżeczku pierwszy raz!:-):-):-) Weczorem nie ma problemu a w dzień bez wózka nie nadaPokłóciłam się przez to z A. i teściowa też się nie odzywa bo Zuzka się męczyła 2 godz, ale nie żeby płakała czy coś ale oni na łatwiznę, żeby spokój był a ja w środę z Nia do szpitala na urografie to jest 80km od nas, wózka nie mozna mieć więc będę zdana ttylko na siebie
:-( Wogóle z A> nie gadam tak mnie wkur... Pojechał wczoraj do kumpla mechanika częśc wymieniać-auto zostało u kumpla, a on jak wrócił nie mam pojęcia to 3km stąd-może na pieszo
Nie wiem w każdym razie jak wyruszył z domu o 21 to po północy jeszcze go nie było.
Rano go zwaliłam z wyra bo mocz na posiew trzebabyło zawieść(wczoraj nie chciała zrobic rano
)

no to czekam na wiesciczesc babeczki
ja na chwilke bo dzis zapomnialam Wam napisac ze idziemy na wesele wiec szybciutko nadrukuje
Parysia nie chwalilam sie heheheh ale dobrze ze juz napisalas
Malinus dziekuje za zyczonka :*
Ja siedze w waleczkach zaraz biore sie za prasowanie sukieneczki i koszuli dla mojego pogoda dopisuje wiec zakladam sukienke na ramiaczkach.Jutro zdam relacje jak bylo bo to slub Moslipodobno wodki nie ma tylko winko sie pije ale my juz zaopatreznie zrobilismy do bagaznika
![]()

a co sie stalo?? szybkiego powrotu do zdrowia zyczePrzekażcie joannie78 żeby do mnie zadzwoniła jak będzie miała chwilę.
Zdrówka dla wszystkich.
My siedzimy w szpitaliku.

no faktycznie super jak wszystko sam robi no i rowniez go podziwaimhejka,wpadłam się tylko przywitać.
Słuchajcie buduje się już od 10lat,jest już ku końcowi,ale buduje sam w wolnym czasiepo pracy ,sam jden,nikt mu nie pomaga i w dodatku nie wziął ani złotówkikredytu
normalnie go podziwiam :-)

to dobrze ze juz mniej muszekhej babeczki;-);-);-)jakis malutki ruch tu wczoraj był, chyba wszystkie świętowały
Agnes ale z Ciebie wyrodna żonacieszysz się że ślubny idzie do pracy w święto
Malinka ja też nie mogę się długo cieszyć efektem mojego posprzątania:-(w piątek sie namęczyłam a wczoraj mój m oprowadzał gości teściowej po chacie i zadeptali mi całą podłogę w saloniepodłoga jest w kolorze dębu i wszystko na niej widać wygląda dzisiaj koszmarnie
jak m wstanie zagonię go do odkurzania i wezmę się za mopa
A grill u teściowej uważam za udanybyło aż 16
osób, Misia się wyszalała z kuzynem, m się narąbał
zresztą nie tylko on, ja za kierowcę (musiałam odwieźć moich rodziców) i jak wróciłam to jeszcze posprzątałam po imprezie z teściową i nawet ta druga
wylazła z domu ale jak już prawie skończyłyśmy
![]()

Podziel się: