reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzięki Agaciu i Tobie też Madzienko

Bianeczka ma duża anemię po szpitalu i jest taka bladziunia bidulka:-( najlepsze jest to,że dalej nie znależli przyczyny gorączkowania niby trzdniówka do tego ma infekcję w moczu - załapała od koleżanki z pokoju anginę no i kropili jej uszka chyba zapobiegawczo, a i ma powiększoną wątrobę od infekcji i mamy ją zbadać powtórnie po antybiotykach masakra tyle tego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:cały czas ryczałam w szpitalu,bo codziennie cos nowego wymyślali - jedna dobra wiadomość po usg głowki ,że nie ma nic grożnego jest drobna zmiana raczej dziedziczna dlatego głowka spora,ale mamy kontrolować usg co miesiąc:-:)-(

Kurcze Kochana tak mi przykro, że tyle przeszłyście ale wierzę , że Młoda będzie zdrowa i odzyska siły.
Ucałuj ją ode mnie:-)

A my dzisiaj fajnie spędziliśmy dzień oczywiście głównie na zabawie z Oli.
Daliśmy Młodej organki elektryczne i tak fajnie grała haha:-D
A teraz śpi i wszyscy odpoczywamy.

Buxiaki dla Was:-)

melduje sie z powrotem, dzieć się buja na huśtawce, ja jeszcze zakupki musze ropakować będzie dzis ciasto kruche z truskawkami:-p:tak:co by przy niedzieli było przy czym posiedzieć...
no i jak zwykle prasowanie które robię w takich ratach, przy takim tempie to do Bożego Narodzenia tego nie skończę:zawstydzona/y:

Ja dzisiaj wszystko wyprasowałam!!!!!!!!!!!!!!!:szok: Z małą pomocą meżowego:):-)

Witam się mamuśki.
Zalatana jestem ostatnio. W końcu trochę słoneczka, więc wykorzystujemy ostatnie dni urlopu mężusia i trochę się szwędamy tu i ówdzie z dzieciakami.
A z nowości u nas: od wczoraj robimy "pa pa" :-)

A, no i wreszcie mogę Was zaprosić na naszą firmową stronkę:
www.format.edu.pl

Super Pytia! Pełen profesjonalizm:) A nie chcecie nauczyciela fizyki;)???? Albo rachunkowosci?:-) :-D:-D:szok::-D

hey hey
widze ze marna produkcja jak cuksa nie ma:-D:-D wracam za dokladny tydzien mam nadzieje ze sie cosik rozkreci do tego czasu pisanko i bedzie co poczytac:-D

Witajcie mamuski, my juz wrocilismy z dzialeczki, dzisiaj chyba nie dam rady Was poczytać ale jutro jak tylko Jula uśnie obiecuje nadrobic zaległości:tak::tak::tak:

Zajrzałam do :elvis: i posmutniałam...miałam nadzieje ze poczytam dobre wiesci a tu :sorry2::sorry2::sorry2:

My w piatek bylismy na basenie i fotki w wolnej chwili pokaze ale cos dla Was nagralam :ninja2::ninja2::ninja2:

Nie wiem co jeszcze mialam napisac, zmykam spac...bo jakas padnięta jestem...mam nadzieje ze jutro uda mi sie poczytac Was

Dobranoc

Babeczki dzieńdoberek i dobranoc zarazem melduję sie po tygodniowych wakacyjkach na wsi (w Koninkach ):-)
Jutro jak tylko Patuśka pozwoli zabieram się za nadrabianie choć watpię aby sie udało w 100 %:blink:
Buziolki dla wszystkich małych i dużych:tak::tak::tak:

Jeny pierwsza jestem:szok::szok::szok::szok::szok:

zwariowałyscie ??????? co tak tutaj pusto!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Mamusia wracaj !!!!!!!!!! trzeba to forum jakos ruszyc do życia!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D

i znów poniedziałek buuuuuuuuuuuuuu jak ja nie lubię poniedziałków :-:)-:)-( ale jeszcze 5 dni i znow bedzie wekend:-D:-D:-Da za 2 ygodnie koniec wakacji i wrzesien!!!!pozniej jesien:)):-D:-D:-D kurcze ja w tym roku strasznie nie moge się doczekać takiej cieplutkiej jesieni , uwielbiam gdy w parku pełno liści na ziemi słonko świeci człowiek może juz sweterek założyc otulić sie achhhhh teskno mi za tym czasem ale już niedlugo:tak::tak::tak:

Wstawac matki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dzięki Agaciu i Tobie też Madzienko

Bianeczka ma duża anemię po szpitalu i jest taka bladziunia bidulka:-( najlepsze jest to,że dalej nie znależli przyczyny gorączkowania niby trzdniówka do tego ma infekcję w moczu - załapała od koleżanki z pokoju anginę no i kropili jej uszka chyba zapobiegawczo, a i ma powiększoną wątrobę od infekcji i mamy ją zbadać powtórnie po antybiotykach masakra tyle tego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:cały czas ryczałam w szpitalu,bo codziennie cos nowego wymyślali - jedna dobra wiadomość po usg głowki ,że nie ma nic grożnego jest drobna zmiana raczej dziedziczna dlatego głowka spora,ale mamy kontrolować usg co miesiąc:-:)-(
Kankiya,jestesmy z Wami,napewno wszystko bedzie dobrze:tak:Usciski dla Ciebie i Bianeczki!!

Do góry