reklama
M
marzycielka
Gość
Dzięki Agaciu i Tobie też Madzienko
Bianeczka ma duża anemię po szpitalu i jest taka bladziunia bidulka:-( najlepsze jest to,że dalej nie znależli przyczyny gorączkowania niby trzdniówka do tego ma infekcję w moczu - załapała od koleżanki z pokoju anginę no i kropili jej uszka chyba zapobiegawczo, a i ma powiększoną wątrobę od infekcji i mamy ją zbadać powtórnie po antybiotykach masakra tyle tegocały czas ryczałam w szpitalu,bo codziennie cos nowego wymyślali - jedna dobra wiadomość po usg głowki ,że nie ma nic grożnego jest drobna zmiana raczej dziedziczna dlatego głowka spora,ale mamy kontrolować usg co miesiąc:-
-(
Kurcze Kochana tak mi przykro, że tyle przeszłyście ale wierzę , że Młoda będzie zdrowa i odzyska siły.
Ucałuj ją ode mnie:-)
A my dzisiaj fajnie spędziliśmy dzień oczywiście głównie na zabawie z Oli.
Daliśmy Młodej organki elektryczne i tak fajnie grała haha

A teraz śpi i wszyscy odpoczywamy.
Buxiaki dla Was:-)
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Kankiya biedna Bianeczka:-( A co to za zmiany w glowce?
Marzycielka a wy macie jakies zabki?
Marzycielka a wy macie jakies zabki?
Agatkas
Mamusia Zuzolka
melduje sie z powrotem, dzieć się buja na huśtawce, ja jeszcze zakupki musze ropakować będzie dzis ciasto kruche z truskawkamico by przy niedzieli było przy czym posiedzieć...
no i jak zwykle prasowanie które robię w takich ratach, przy takim tempie to do Bożego Narodzenia tego nie skończę![]()
Ja dzisiaj wszystko wyprasowałam!!!!!!!!!!!!!!!

Witam się mamuśki.
Zalatana jestem ostatnio. W końcu trochę słoneczka, więc wykorzystujemy ostatnie dni urlopu mężusia i trochę się szwędamy tu i ówdzie z dzieciakami.
A z nowości u nas: od wczoraj robimy "pa pa" :-)
A, no i wreszcie mogę Was zaprosić na naszą firmową stronkę:
www.format.edu.pl
Super Pytia! Pełen profesjonalizm

L
landryneczka_1982
Gość
hey hey
widze ze marna produkcja jak cuksa nie ma
wracam za dokladny tydzien mam nadzieje ze sie cosik rozkreci do tego czasu pisanko i bedzie co poczytac
widze ze marna produkcja jak cuksa nie ma

Witajcie mamuski, my juz wrocilismy z dzialeczki, dzisiaj chyba nie dam rady Was poczytać ale jutro jak tylko Jula uśnie obiecuje nadrobic zaległości

Zajrzałam do
i posmutniałam...miałam nadzieje ze poczytam dobre wiesci a tu 

My w piatek bylismy na basenie i fotki w wolnej chwili pokaze ale cos dla Was nagralam

Nie wiem co jeszcze mialam napisac, zmykam spac...bo jakas padnięta jestem...mam nadzieje ze jutro uda mi sie poczytac Was
Dobranoc

Zajrzałam do

My w piatek bylismy na basenie i fotki w wolnej chwili pokaze ale cos dla Was nagralam

Nie wiem co jeszcze mialam napisac, zmykam spac...bo jakas padnięta jestem...mam nadzieje ze jutro uda mi sie poczytac Was
Dobranoc
Babeczki dzieńdoberek i dobranoc zarazem melduję sie po tygodniowych wakacyjkach na wsi (w Koninkach ):-)
Jutro jak tylko Patuśka pozwoli zabieram się za nadrabianie choć watpię aby sie udało w 100 %
Buziolki dla wszystkich małych i dużych

Jutro jak tylko Patuśka pozwoli zabieram się za nadrabianie choć watpię aby sie udało w 100 %

Buziolki dla wszystkich małych i dużych

tygrysek82
Fanka BB :)
Jeny pierwsza jestem

zwariowałyscie ??????? co tak tutaj pusto!!!!!!!!!!!!!!!

Mamusia wracaj !!!!!!!!!! trzeba to forum jakos ruszyc do życia!!!!!!!!!!!

i znów poniedziałek buuuuuuuuuuuuuu jak ja nie lubię poniedziałków :-
-
-( ale jeszcze 5 dni i znow bedzie wekend

a za 2 ygodnie koniec wakacji i wrzesien!!!!pozniej jesien
)

kurcze ja w tym roku strasznie nie moge się doczekać takiej cieplutkiej jesieni , uwielbiam gdy w parku pełno liści na ziemi słonko świeci człowiek może juz sweterek założyc otulić sie achhhhh teskno mi za tym czasem ale już niedlugo

Wstawac matki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zwariowałyscie ??????? co tak tutaj pusto!!!!!!!!!!!!!!!

i znów poniedziałek buuuuuuuuuuuuuu jak ja nie lubię poniedziałków :-

Wstawac matki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kankiya,jestesmy z Wami,napewno wszystko bedzie dobrzeDzięki Agaciu i Tobie też Madzienko
Bianeczka ma duża anemię po szpitalu i jest taka bladziunia bidulka:-( najlepsze jest to,że dalej nie znależli przyczyny gorączkowania niby trzdniówka do tego ma infekcję w moczu - załapała od koleżanki z pokoju anginę no i kropili jej uszka chyba zapobiegawczo, a i ma powiększoną wątrobę od infekcji i mamy ją zbadać powtórnie po antybiotykach masakra tyle tegocały czas ryczałam w szpitalu,bo codziennie cos nowego wymyślali - jedna dobra wiadomość po usg głowki ,że nie ma nic grożnego jest drobna zmiana raczej dziedziczna dlatego głowka spora,ale mamy kontrolować usg co miesiąc:-
-(