reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
Nikki - gratulacje! :-) Kolejny synek na styczeń a datę masz boską 
Odwrócilo się od poprzedniego USG, nie mam nic przeciwko aby i u mnie się zmieniło - choć już do chłopca się przyzwyczaiłam :-)
Martadu - przykro mi, że miałas takie doświadczenia, teraz będzie wszystko dobrze, myśl wyłącznie pozytywnie :-)

Odwrócilo się od poprzedniego USG, nie mam nic przeciwko aby i u mnie się zmieniło - choć już do chłopca się przyzwyczaiłam :-)
Martadu - przykro mi, że miałas takie doświadczenia, teraz będzie wszystko dobrze, myśl wyłącznie pozytywnie :-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Nikki gratuluje drugiego Synka i tak cichutku troszkę zazdroszczę ;-):-)
Martadu witaj :-)
Martadu witaj :-)
Karoli4
Fanka BB :)
Jezu, jaka jestem zla

. Wlasnie poklocilam sie z moim G. Naprawde czasami sie zastanawiam, czy to on nie jest przypadkiem w ciazy

i jeszcze mi mowi, ze mniej wiecej co 10 dni mam humor, ze mam przepodly humor

. Wlasnie poklocilam sie z moim G. Naprawde czasami sie zastanawiam, czy to on nie jest przypadkiem w ciazy

i jeszcze mi mowi, ze mniej wiecej co 10 dni mam humor, ze mam przepodly humor

P
patrysia*
Gość
Witam, jestem już po usg połówkowym, z pół godziny oglądałam malucha, lekarka wszystko objaśniała, na szczęście wszystko super, prawidłowo, termin wg usg na 1.01.2010, czyli maluch ciut większy niż z OM. Dostałam masę fotek, wkleję na wątek wieczorem. Poza tym nie wiem, czy pimiętacie, ale moja ginka na NFZ obstawiała dziewczynkę, byłam trochę rozczarowana, bo wolałabym chłopca, a tu dziś pokazał się dzwoneczek, będzie drugi synuś, jesteśmy przeszczęśliwi!!!
suuper gratuluje synka:-):-):-) no prosze jednak te wczesne usg są mylne co może u mnie dzwoneczek to wargi sromowe

Dziewczynki mam pytanko do was ;-)od jakiego tc jest najlepiej robić badanie połówkowe czy w 19 tc także można

bo mojemu M pasuje bardzo jechać w czwartek ten no a ja będe koniec 19 tc a początek 20 tc
no ale niewiadomo jak usg jeszcze pokarze i może okazać się 19 tc i powiedzcie czy mogłabym iść w takim tc
Jezu, jaka jestem zla. Wlasnie poklocilam sie z moim G. Naprawde czasami sie zastanawiam, czy to on nie jest przypadkiem w ciazy
i jeszcze mi mowi, ze mniej wiecej co 10 dni mam humor, ze mam przepodly humor![]()
Karoli, nie jesteś sama, mój od trzech dni ma okres

Dziewczynki mam pytanko do was ;-)od jakiego tc jest najlepiej robić badanie połówkowe czy w 19 tc także możnabo mojemu M pasuje bardzo jechać w czwartek ten no a ja będe koniec 19 tc a początek 20 tc
no ale niewiadomo jak usg jeszcze pokarze i może okazać się 19 tc i powiedzcie czy mogłabym iść w takim tc
![]()
patrysiu, mi ginka kazała w 22 tc, ale zastanawiam się, czy czasami nie pójde w 21. Bo wizyte u ginki mam 8 września, a 14 września zaczyna mi się 22 tc. Więc chyba pójde wszystko za jednym razem w 21 tc, ale zobacze jeszcze, czy wypłate będe miała już wtedy na koncie

Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
ANDZIA a mój gin powiedział abym przyszła za miesiąc a to wychodzi równe 20 sierpnia
i to by nawet pasowało mojemu M czyli czwartek ;-)ale ja chciałam iść 24 bo poniedziałek(wole w te dni jeździć )no i wiedziałam że to będzie taki już środek 20 tc
hmm i weź teraz tu pomyśl
wiecie kobitki ja wierze że dzidzia zdrowa i że wszystko jest dorze ja głównie chce aby się dowiedzieć że maluszek sobie spokojnie rośnie w brzuszku i przy okazji płeć i ogólnie się zbadać
ale prosze doradźcie mi czy poczekać te 4 co będe już bardziej tak w 20 tc czy moge iść w czwartek
bo ja sama nie wiem
i to by nawet pasowało mojemu M czyli czwartek ;-)ale ja chciałam iść 24 bo poniedziałek(wole w te dni jeździć )no i wiedziałam że to będzie taki już środek 20 tc
hmm i weź teraz tu pomyśl
wiecie kobitki ja wierze że dzidzia zdrowa i że wszystko jest dorze ja głównie chce aby się dowiedzieć że maluszek sobie spokojnie rośnie w brzuszku i przy okazji płeć i ogólnie się zbadać
ale prosze doradźcie mi czy poczekać te 4 co będe już bardziej tak w 20 tc czy moge iść w czwartek
bo ja sama nie wiem
P
patrysia*
Gość
wydaje mi się Patrysiu, że te pare dni nie zrobi różnicy, więc jeśli bardziej ci pasuje poniedziałek to idz
jeszcze porozmawiam z M
ale widze jak mu pasuje no i sam mówi że chciałby już jechać do ginekologa bo jakoś mu się dłuży a sam się martwi
hmm ale jeszcze przemyśle to;-)reklama