Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Natalineczka bardzo mi przykro.Nawet nie wiem co powiedziećAle dlaczego od razu nie jechałaś na pogotowie?

mam nadzieję ze trzymasz to w lodówce?nie jechałam bo uznałam że nie ma po co, bólu nie miałam dużego tylko taki ja przy okresie a nawet mniejszy, a wiem że moja mama do 3 mca ciąży miala okres, nic by mi nie dało że poszłabym do szpitala, nie uratowaliby ciązy bo mała, a ja siedziałabym tylko na sali i ryczała a tak to w domu i mezula mam i dziecko i tak sie o tym nie mysli
ja tez mam to co mi wyskoczyło w woreczku i zamierzam zabrac jutro do lekarza, nie wiem czy warto![]()
mam nadzieję ze trzymasz to w lodówce?

Jedź jutro i zawieź to i pokaż lekarzowi.nie jechałam bo uznałam że nie ma po co, bólu nie miałam dużego tylko taki ja przy okresie a nawet mniejszy, a wiem że moja mama do 3 mca ciąży miala okres, nic by mi nie dało że poszłabym do szpitala, nie uratowaliby ciązy bo mała, a ja siedziałabym tylko na sali i ryczała a tak to w domu i mezula mam i dziecko i tak sie o tym nie mysli
ja tez mam to co mi wyskoczyło w woreczku i zamierzam zabrac jutro do lekarza, nie wiem czy warto![]()
no mi sie zdaje że trzeba takie rzeczy trzymac w lodówce bo zacznie sie rozkładać i brzydko pachnieć.nie wiem tak na zdrowy rozum.a gdzie Ty to trzymasz?bo wypadałoby pokazac lekarzowi i dac do badaniaups
nie wiedzuiałam że trzeba to w lodówce trzymać
i co teraz![]()

trzymam to zawiniete w podpaskę w szafce w łazienceno mi sie zdaje że trzeba takie rzeczy trzymac w lodówce bo zacznie sie rozkładać i brzydko pachnieć.nie wiem tak na zdrowy rozum.a gdzie Ty to trzymasz?bo wypadałoby pokazac lekarzowi i dac do badania![]()