reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam Dziewczyny porannie.

Sny macie nieziemskie. Ja też na swoje narzekać nie mogę, ale dziś w nocy tak źle spałam, że nic nie pamiętam dziwnego. Może to i dobrze.

jola.24 nadal trzymam kciuki. Mi też wieczorami brzuch robi się twardy jak kamień. Muszę zajść do GP i zapytać, czy wszystko w porządku, bo mnie to niepokoi. :-( Tylko teraz jeszcze ta przeprowadzka, zanim załatwie nowego lekarza, minie tydzień albo i więcej.

Gosia_k23 mam nadzieję, że małej szybko gorączka minie. Moje dziecko też niestety dość często choruje - chyba jak to dzieci. Takie nawet małe choroby u maluchów są paskudne.

Witajcie mamuśki wtorkowo:-)

No wlasnie ja tez nie mam zadnych dziwnych snow. Normalne jak do tej pory. Ale nie narzekam z tego powodu:tak:

He he ja tez nie narzekam:-)
ale widze,ze dzisiaj sporo z nas kiepsko spalo...a ja musze sie pozbierac i jechac na zakupy.Po urlopie lodowka swieci pustkami...Wczoraj odpoczywalam po podrozy ale dzis sie juz nie wymigam;-)

Dzieki dziewczynki za slowa wsparcia, leze plackiem i sie nie ruszam:-) A najdziwniejsze jest to ze brzuch boli a maluszek w srodku bryka jak nigdy, nawet moj maz juz dzis czul:-)

Jolu musisz byc silna! Bedzie dobrze!
:tak:

Powiedzcie mi dziewczyny, jak to jest z tymi ruchami dziecka - czy powinnam juz coś odczuwać? Bo jak narazie to czuję tylko ból tak jakby na poziomie jajników :( Mam nadzieję, że to nic groźnego...

Spokojnie nie martw sie, ja zaczynam 21tydz i tylko slysze bulgotania i to dopiero od tygodnia, a zadnych wyraznych ruchow i kopniaczkow jeszcze nie.:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Ja nie wiem czy to co czuje zaloczyc do ruchow pierwszych ale od kilki dni jak leze lub siedzie mam takie kucia jak narazie bez kopniaczkow.

A jak ty robisz te aniołki?
ja je pierwszy raz w życiu robiłam :-) Najpierw masa solna: wsypałam do miski 1szkl mąki, 1szkl soli i wlałam pół szklanki wody, zagniotłam ciasto i zrobiłam różne elementy- tak jak z plasteliny czy modeliny- oddzielnie głowa,tułów,nóżki,rączki itd. A łączyłam je ze sobą kropelką wody,bo inaczej nie chcą sie trzymać. Na koniec zapiekłam około 2 godzin w piekarniku (troche chyba przesadziłam,bo mi lekko brązowy wyszedł:-)) i gotowe. Postanowiłam że jak dzidzia podrośnie,to razem bedziemy takie rzeczy tworzyć :-) fajna zabawa

Sama tu pisałam niejednej z was, żeby się nie przejmować snami :-D Musze to samej sobie teraz napisać :-D Pewnie, że nie warto analizować.

Ja sie tymi snami w ogole nie przejmuje. Wedlug mnie to nie sa naturalne sny heh. Po pierwsze dlatego, ze codzinnie mi sie cos sni (przynajmniej zdaje sobie z tego sprawe i nawet jak robie sobie krotka drzemke), a wczesniej nigdy tak nie bylo (bynajmniej nic nie pamietalam, jedynie moze raz na miesiac). A dwa to te sny naprawd sa z kosmosu:szok::szok:

No ja się dzisiaj wyspałam:-) Nareszcie nie śniły mi się horrory . Tylko że mi męża w Rzymie porwali:-) Ale to bez porównania do poprzednich nocy:-D

reklama
Do góry