reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć dziewczyny :-)
Mam pytanko ... jak u Was z wynikami badań???
Ja właśnie odebrałam wyniki i HGB mi cały czas spada. Na początku ciąży miałam 14.5, teraz zeszło do 11.2. Moja mama już podnosi larum :wściekła/y:, wizyta u gina dopiero w ponidziałek, a ja siedzę i się zastanawiam, czy jest się czym martwić :confused:

Pewnie tak będzie jak pisze Nikki - spokojnie larum niepotrzebne; do poniedzialku juz zadbaj o dobre, zielone jedzonko.

Forum Ginekologiczne - Sprawdż, czy cierpisz na niedobór żelaza w organizmie?

Przy czym stawiałabym na warzywa :-)

reklama
Andziu76, a co to za działeczka? Taki ogródek działkowy?

tak, taki ogródek działkowy.
Dobra rzecz, jak się mieszka w bloku. Jest gdzie wyjść, zrobić grila, poleżeć na trawce:-D
Najpierw pół działki to był trawnik, a drugie pół warzywniaczek, bo ja się relaksuje przy tego typu pracach. No, a z roku na rok to ten trawnik się powiękasza. Już zajmuje 3/4 działki :-D:-D:-D niedługo to będzie już chyba typowo rekraacyjna, sama trawa, jakaś może piaskownica dla maluszka (marzy mi się mały basenik, ale to chyba nie wypali) i trzeba odnowić altanke, ale to już za rok.;-):-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!! :-) Mam nadzieję, że dzisiejsza pogoda będzie dla nas brzuchatek łaskawsza, wczoraj było u nas tak gorąco, że ledwo do domu doszłam.
Moja koleżanka stwierdziła, że wydaje jej się, że jestem w ciąży wieczność. A dla mnie to tak szybko mija i wierzyć się nie chce, że to już prawie połowa ;-) chyba już wiem, dlaczego wszystkie moje znajome po porodzie mówiły, że chcą jeszcze być w ciąży :-)

Mi teraz w tej ciazy tez szybko tygodnie mijaja ale w pierwszej bylo odwrotnie:-)

Cześć dziewczyny :-)
Mam pytanko ... jak u Was z wynikami badań???
Ja właśnie odebrałam wyniki i HGB mi cały czas spada. Na początku ciąży miałam 14.5, teraz zeszło do 11.2. Moja mama już podnosi larum :wściekła/y:, wizyta u gina dopiero w ponidziałek, a ja siedzę i się zastanawiam, czy jest się czym martwić :confused:

U mnie tez byl spadek,nie mieszcze sie w normie i gin przepisal mi zelazo,mam nadzieje ze pomorze.Staram sie jesc teraz wiecej witaminek,w twojej diecie powinno byc wiecej czerwonych buraczkow,marchwi i innych produktow ktore maja duzo zelaza.

A ja zakupilam sobie dzisiaj moje pierwsze rybaczki ciazowe:-)pozbylam sie 115 zl ale cóz w czyms trzeba chodzic.

Hej Kobietki:-)
My już po porannej bieganinie i najchętniej bym poszła spać, ale Oliś ma odmienne zdanie na ten temat ;-) Oddałam znowu mocz do analizy i może tym razem uda im się nie zgubić wyników :sorry2:
Podjęliśmy też z T. męską decyzję i 16 października o godz. 11 bierzemy ślub :-) Kiedyś to musiało nastąpić, więc chcemy mieć to za sobą ;-)
Miłego dzionka Mamuśki i Maluszki :-)

Patrzcie co na onecie wyczytałam Ciąża, jakiej świat nie widział. Aż 12 dzieci- Onet.pl - Wiadomości -18.08.2009
12 dzieci - jacie .... :szok: ciekawe jak ta kobieta się czuje i jaki będzie finał tej ciąży
O jaaaa!!!!:szok::szok::szok: Ale to chyba tak jak tam pisza..ze na przezycie chociazby jednego sa marne szanse wydaje mi sie..Boze a oni nie powinni usunac czasem..Przeciez jak one mocniej urosna to ta kobiete rozerwa..Ciekawe czy to nie jest dla jej zycia niebezpieczne..Jak ryzykowne sa ciaze trojacze..czworacze..a tu 12!!!:szok:

Kaja to będzie tylko ślub cywilny, także bez żadnych wariacji ;-) Będą tylko świadkowie i kilkoro znajomych, imprezki żadnej specjalnej nie robimy tylko taką domówkę :tak: Do ołtarza może na starość pójdziemy ;-)

Kaja to będzie tylko ślub cywilny, także bez żadnych wariacji ;-) Będą tylko świadkowie i kilkoro znajomych, imprezki żadnej specjalnej nie robimy tylko taką domówkę :tak: Do ołtarza może na starość pójdziemy ;-)
Tak czy inaczej to ważny dzień i kreacja jakaś specjalna dla wszystkich. Bez wariacji ale na pewno będzie to wyjątkowo. :-)

reklama
Hej Kobietki:-)
Podjęliśmy też z T. męską decyzję i 16 października o godz. 11 bierzemy ślub :-) Kiedyś to musiało nastąpić, więc chcemy mieć to za sobą ;-)
Miłego dzionka Mamuśki i Maluszki :-)

GRATULACJE DLA PANNY MŁODEJ I PANA MŁODEGO:-D:-D:-D

O jaaaa!!!!:szok::szok::szok: Ale to chyba tak jak tam pisza..ze na przezycie chociazby jednego sa marne szanse wydaje mi sie..Boze a oni nie powinni usunac czasem..Przeciez jak one mocniej urosna to ta kobiete rozerwa..Ciekawe czy to nie jest dla jej zycia niebezpieczne..Jak ryzykowne sa ciaze trojacze..czworacze..a tu 12!!!:szok:

O matulu i jeszcze poród naturalny:baffled: Ja się martwie jak urodze jedno, a co dopiero 12 dzieci na raz:confused: Az mnie ciarki przeszły

Do góry