reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mi ostatnio Emily pobija rekordy w spaniu normalnie chodzila zawsze tak ok 12 i spala do 14 a potem o 17 i spala do 18 a teraz spi tylko raz dziennie ale za to od 12 do 15 30 lub 16 wczoraj to juz ja musialam obudzic po 16 bo by chyba caly dzien przespala mi to odpowiada ze chodzi raz dziennie spac ale za to dlugo bo jak chodzila 2 razy dziennie to musialam byc w domu o jej poze spania bo ona tylko w swoim lozeczku chce spac w wozku nie usnie a jak juz usnie to sie najpierw strasznie dlugo meczy a w domu to ja klade wychodze i juz spi:-D:-D:-D:-D
Jedna drzezmka juz Je w zupelnosci wystarczy:tak::tak::tak:

Moje tez nie lubia spac we wozku a jak juz usna to spia bardzo krociutko i pozniej marudza do wieczora,dlatego ja tez wole klasc Je w lozeczkach

reklama
no niestety tak się cenią:crazy::crazy:
a co z drzewem???macie piec żeby to spalić?????

tak mamy piec,więc porabiemy i bedzie na opał a sporo tego będzie bo facet na oko powiedział ze to ok 17-18m wysokosci :tak::tak::tak::tak:

Moje tez nie lubia spac we wozku a jak juz usna to spia bardzo krociutko i pozniej marudza do wieczora,dlatego ja tez wole klasc Je w lozeczkach
a Oliwka nie ma problemu w tym aby spac w wózku :no::no::no::no: jak trzeba to w nim spi i śpi z 1,5-2h także spoko jak robimy jakiś wypad to nie muszę się niczym martwić,jak się zmeczy to wsiada do wózka birze pieluszke do przytulania i usypia.i po kłopocie :tak::tak::tak::tak::tak:

AGNES
Moje tez spia z "przytulasami":tak::tak::tak:Dominik jak byl maly to tez tylko z tetrowka:-)

Wlasnie Je polozylam i robie sobie kawke:-)

Ja uwielbiam pizze kebab i tutti-frutti:tak::tak::tak::tak:

A moze przez ta pogode Antos sie taki obudzil

Moje tez juz marudza a Dominik wzial Je do kuchni,otwiera szafki ze slodyczami i wysyła Je do mnie zeby sie pytalay o wszystko po kolei czy moga to zabrac nad morze:-D:-D:-D:szok:
kochana twoje szczypiory sa niesamowite:-D:-D:-D:-D:-Da jak spakują słodycze to juz na ubrania nie starczy miejsca:rofl2:
Mi ostatnio Emily pobija rekordy w spaniu normalnie chodzila zawsze tak ok 12 i spala do 14 a potem o 17 i spala do 18 a teraz spi tylko raz dziennie ale za to od 12 do 15 30 lub 16 wczoraj to juz ja musialam obudzic po 16 bo by chyba caly dzien przespala mi to odpowiada ze chodzi raz dziennie spac ale za to dlugo bo jak chodzila 2 razy dziennie to musialam byc w domu o jej poze spania bo ona tylko w swoim lozeczku chce spac w wozku nie usnie a jak juz usnie to sie najpierw strasznie dlugo meczy a w domu to ja klade wychodze i juz spi:-D:-D:-D:-D
no emily śpi raz a dobrze:-D
tak mamy piec,więc porabiemy i bedzie na opał a sporo tego będzie bo facet na oko powiedział ze to ok 17-18m wysokosci :tak::tak::tak::tak:

słuczaj to chociaz w to miejsce zaoszczędzicie na zakupie drzewa:tak:

siedzi moja julka na podłodze i patzry się na ścinę i tak minuta dwie trzy nic nie mówi nie rusza się patrzę na nią i myślę ale złapała zawiechę:-)za chwilę julka wypaliła "echchchchch takie życie....."ja wyje ze smiechu pytam julia a o czym ty tak myślałaś ??????co z tym, życiem nie tak a moję dziecię"mamuś za stara jesteś żeby to zrozumieć....":szok::szok::szok::szok::szok::szok:

kochana twoje szczypiory sa niesamowite:-D:-D:-D:-D:-Da jak spakują słodycze to juz na ubrania nie starczy miejsca:rofl2:

siedzi moja julka na podłodze i patzry się na ścinę i tak minuta dwie trzy nic nie mówi nie rusza się patrzę na nią i myślę ale złapała zawiechę:-)za chwilę julka wypaliła "echchchchch takie życie....."ja wyje ze smiechu pytam julia a o czym ty tak myślałaś ??????co z tym, życiem nie tak a moję dziecię"mamuś za stara jesteś żeby to zrozumieć....":szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-DWidzisz MALINUS za stara juz jestes:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p

reklama
Do góry