reklama
jestem jestem musiałam jeszcze wode na makaron nastawić bo wczoraj ugotowałam pakę do pomidorówki i połowa została ale cała 3 zaszyła sie w kuchni i położyyli sobie miskę na podłodze z zjedli cały makaron jak się dowiedziałam antkowi smakował bardzo

hihihi no to niezlejestem jestem musiałam jeszcze wode na makaron nastawić bo wczoraj ugotowałam pakę do pomidorówki i połowa została ale cała 3 zaszyła sie w kuchni i położyyli sobie miskę na podłodze z zjedli cały makaron jak się dowiedziałam antkowi smakował bardzo![]()

Malinus;-):-)

A ja szukalam recepty na bebilon pepti i nie moge jej znalesc

kurcze jedna puszka to za mało:-(a może idź do apteki w której zawsze kupujesz weź 2 puszki powiedź że zapodziałaś receptę a jutro jedziesz i musisz mieć mleko dla córek a jak wrócisz to doniesiesz receptę albo zadzwoń do przychodni niech ci wypiszą receptę dzisiaj i idź po nią albo poproś kogoś to ci podrzuci do domku receptę

a tak apropo's bebilonu pepti był czas kiedy Julka musiała to pić i nigdy nie zapomnę jak zrobiłam jej to mleko pierwszy raz i chodziłam po pokoju i się rozglądałam bo mi śmierdziało brudnymi skarpetkami

julce to mleko wcale nie pasowło miała odruch wymiotny a lekarka kazałe jej je podawać bo jako wcześniak i alergik było dla niej najlepsze ale się kiedyś wkurzyłam jak ona się męczyła z tym mlekiem i kupiłam jej sama na własną rękę bebilon comfort i piła nic jej nie było i to jej smakowało
za to jak miała rok smakował jej sinlact jak dla mnie to była obrzydliwość a jak miała 1.5 roku nie dała sobie wcisnąć ani grama mleka z butli
a antek teraz ije mleczko z butli tylko rano i to mało chętni on chce wszystko łyżeczką jeść

MALINUS
Jak zdaze to podjade do tej apteki

Ja tez chce zmienic Im to mleko chociaz pija je bardzo chetnie z kaszka owocowa:-)Czekam na wizyte u gastrologa albo u tej neonatolog co je prowadzila po porodzie
Czekam i czekam ale jakos wybrac sie do Nich nie moge

Najpierw chce przejsc na HA tylko ze ono jest bardzo drogie

A moze od razu na zwykle-zobaczymy
Jak zdaze to podjade do tej apteki

Ja tez chce zmienic Im to mleko chociaz pija je bardzo chetnie z kaszka owocowa:-)Czekam na wizyte u gastrologa albo u tej neonatolog co je prowadzila po porodzie

Najpierw chce przejsc na HA tylko ze ono jest bardzo drogie

medeuska
październikowa mama'09
no tak staruszkokochana twoje szczypiory sa niesamowitea jak spakują słodycze to juz na ubrania nie starczy miejsca
no emily śpi raz a dobrze
słuczaj to chociaz w to miejsce zaoszczędzicie na zakupie drzewa
siedzi moja julka na podłodze i patzry się na ścinę i tak minuta dwie trzy nic nie mówi nie rusza się patrzę na nią i myślę ale złapała zawiechę:-)za chwilę julka wypaliła "echchchchch takie życie....."ja wyje ze smiechu pytam julia a o czym ty tak myślałaś ??????co z tym, życiem nie tak a moję dziecię"mamuś za stara jesteś żeby to zrozumieć...."![]()

niam mizeria-mniam mieloneja też zawijam kiece i lecę ale robić obiad
bo moja Oliwcia już usnęłai M też
dziś robię kotleciki mielone z mizerią i ziemniaczkami:-)

recepte trzeba miec na mleko??hihihi no to niezleZeby dzieci musialy jesc w ukryciu przed mama i to z miski na podlodze
Malinus;-):-)
A ja szukalam recepty na bebilon pepti i nie moge jej znalescA zostala mi tylko jedna cała puszka
Cholera nie mam pojecia co zrobilam z ta recepta
![]()

reklama
medeuska
październikowa mama'09
aha... i pewnie droższe dużo jest?MEDEUSKA
Na zwykle mleko modyfikowane nie potrzeba recepty
Ale One pija mleko dla alergikow i na nie juz trzeba miec recepte
Podziel się: