reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

chyba jeszcze nie pisałam na tym wątku więc się witam ;-)
napisze wam co mój M ostatnio zagadał,myslałam że pękne albo ze smiechu albo ze złości:baffled:
więc staramy sie o dziewuszke to znaczy prubujemy bo narazie bez owocnie
więc serduszkujemy przed owulką.potem już nie.
a jemu się zachciało w samą owulke więc ja na to,że to na chłopca
a on(i tu dobre)to jak zrobiliśmy córe w tamte dni to już chlopiec sie nie zrobi teraz :-D:-D:wściekła/y::wściekła/y:
z chłopami można normalnie:rofl2:
pozdrawiam.

Przepraszam, ale nic śmiesznego tu nie widzę. Wręcz przeciwnie.
Ja na dziś mam dość takich postów. Wypaliłam się . Wymiękam, poddaje się.

Do widzenia.

reklama
Przepraszam, ale nic śmiesznego tu nie widzę. Wręcz przeciwnie.
Ja na dziś mam dość takich postów. Wypaliłam się . Wymiękam, poddaje się.

Do widzenia.

Loree, dokladnie Cie rozumiem :dry::dry::dry: Ja siedze sobie w krzakach i gryze sie w jezyk. Juz nie mam sily sie denerwowac....

Wracam w krzaki ;-)

Przecież chyba nie ma takiej prawidołowości, że w owulację chłopak, przed dziewczynka, czy tam na odwrót... jakby to było takie proste to byśmy wszystkie tutaj miały po gromadce dzieci....:baffled::confused:

Witajcie
Zagladalm tu kiedys, nawet pisalam chyba...teraz na szczescie nie musze, ale przyro sie robi jak widze, w jaki sposob traktujecie nowe osoby...Tusia prosila was o rade, pomoc, zostala skrytykowana...od jedenj z Was uzyskala potrzebne jej informacji. Przykre traktowanie. Moze przez Wasza frustracje? Nie wiem...Naprawde dobrze, ze sa inne watki, bardziej przyjazne.

Witajcie
Zagladalm tu kiedys, nawet pisalam chyba...teraz na szczescie nie musze, ale przyro sie robi jak widze, w jaki sposob traktujecie nowe osoby...Tusia prosila was o rade, pomoc, zostala skrytykowana...od jedenj z Was uzyskala potrzebne jej informacji. Przykre traktowanie. Moze przez Wasza frustracje? Nie wiem...Naprawde dobrze, ze sa inne watki, bardziej przyjazne.
Słuchaj, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka i nie bądź bezczelna.......:crazy: Jak masz cos do kogoś to pisz konkretnie a nie obrażaj wszystkich.....

Słuchaj, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka i nie bądź bezczelna.......:crazy: Jak masz cos do kogoś to pisz konkretnie a nie obrażaj wszystkich.....
Pisalam o tych co sie wypowiedzieli:tak: Tusi-to jasne, nie musisz sie unosic. Nie pisalas jej nic przykrego, nie masz powodu.
Tez bylam staraczka, wiem ile trzeba cierpliwosci...

Patrysia : " [FONT=&quot]właśnie to zauważyłam bardzo nieładnie się zachowwały ale pewnie dlatego bo im ciężko zajść w ciąże bo mają pewne problemy i od razu taki strzał puszczająakurat trafiłaś na kobitki które potrafią nie miło pisac bo naprawde są tam miłe ale najważniejsze że uzyskałaś odpowiedx od EVE i ona właśnie jest ok i fajnie odpisałaja ostatnio też miałam tam burze co pisze tak aby dać znać ale wiedziałam ze tam się znają na hormonkach dlatego tam ci zaproponowałam bo one się tam z tym zmagaja co wiedzą co i jakale nie bądz zła na mnie bo nie wiedziałam że tak zaaregują[/FONT]"
Milo Patrysiu wiedziec, co o nas myslisz - LOL

Niestety musze wyjsc na godzinke wiec nie moge w tym momencie kontynuowac tego tematu, a szkoda LOL :-D:-):-D

SZOK

Ostatnia edycja:
To ja zaproponowałam TUSI tu się spytać bo wiedziałam ze się na tym znacie i napewno pomożecie:tak:no i wyszło troche nie miło bo napisała o planowaniu płci:sorry2:ja takze planowałam a dlatego bo już mam synka ale wiadomo że kocha się wszystkie dzieciątka nieważne jaka by była płeć NAWAŻNIEJSZE ZDROWIE :tak:ale skoro są szanse na nieco jaki % o planowaniu to czemu niespróbować:confused:EVE dziękuje że pomogłaś TUSI :tak:MARZENIX spokojnie ROYANNIE chodziło o osoby pewnie te które tak niemiło napisały nie o ciebie;-)

reklama
Kochane kolezanki, jakos tez dzisiaj czuje sie sfrustrowana i tez siedze w krzakach, czekam na lepsze czasy;-), kiedy nadejda, wyjdziemy z krzaczorow i zrobimy znowu jakas impreze- zadyme albo cokolwiek interesujacego?!!?

Buziaki dla wszytskich a najwiecej dla Kroptusi bo kobitce sie nalezy z ate meki wszytskie i czekamy na nagrode :tak:

Do góry