reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

martuana no to jest to rondo :))
justyna ok ja moge isc gdziekolwiek Tylko aby kolezance pasowalo :))
tylko musze wiedziec co i jak bo bede zalezna od busa Bo moj do pracy jedzie i bierze auto a ja chocby nawet to prowadzic nie umiem :/

reklama
hejo babki
już po zakupkach i chwila ciszy bo ferajna na basen pojechała:tak:

witaj colima na wątku:tak:

myślałam, że chwila spokoju a Bąbel mi marudzi muszę iść go kąpać papa:baffled:

martua... a czy Ty chodzisz do door of hope?... tak mi sie wlasnie wydaje- bo wszystko by sie zgadzalo:p
rozmawilas jakies dwa tygodnie temu z moja mama:p
ja mieszkam na fr. russell rd na ballinvoher:D

no Martucha ale masz bab kolo siebie !!!!!!!!!! Sylwia zeby dojsc do mnie albo Natinke to 20 minut wiec nie bedziesz uzalezniona od busa... chyba ze chodzic nie lubisz ;-)

hejo babki
już po zakupkach i chwila ciszy bo ferajna na basen pojechała:tak:

witaj colima na wątku:tak:

myślałam, że chwila spokoju a Bąbel mi marudzi muszę iść go kąpać papa:baffled:
Bożenka ty jakaś nieuchwytna jesteś:sorry2: ślę do ciebie smski i nic.zaginęłaś w akcji.a może ukrywasz się przede mną...:confused:

Bożenka ty jakaś nieuchwytna jesteś:sorry2: ślę do ciebie smski i nic.zaginęłaś w akcji.a może ukrywasz się przede mną...:confused:
niu fumfek wykąpany i śpi sorcio komóra w torebce zalegała

ostatnio nie dałam rady ledwo z crescent zebrałam dziewuchy po mojego do pracy zdążyłam:szok:

możemy przyjechać z ferajną na kawkę ale czy aby na pewno tego chcesz?:-D:-D

justyna lubie chodzic :)) mala tez uwielbia :)) A wiwc z checia i bez problemu sie spotkam z mamami :)) Aaa i mala musze wziasc z soba ... Pisze to bo niejedne mamy maja dziecii ale nie lubia gosci z dziecmi :( A ja bez malej ani rusz :)

niu fumfek wykąpany i śpi sorcio komóra w torebce zalegała

ostatnio nie dałam rady ledwo z crescent zebrałam dziewuchy po mojego do pracy zdążyłam:szok:

możemy przyjechać z ferajną na kawkę ale czy aby na pewno tego chcesz?:-D:-D

chce chce chce:-) dobrze wiesz że u mnie drzwi otwarte.T dziś i jutro ma nockę.a potem cały weekend ma wolne.także albo w południe zajrzyj sama z dziewuchami albo po południu z mężem.jak wolisz;-)

reklama
chce chce chce:-) dobrze wiesz że u mnie drzwi otwarte.T dziś i jutro ma nockę.a potem cały weekend ma wolne.także albo w południe zajrzyj sama z dziewuchami albo po południu z mężem.jak wolisz;-)
może jutro lub pojutrze --zobaczymy jak tam z pogoda i planami, dam ci znac wcześniej
a w sobotę widzimy się na pikniku?

Do góry