reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam porannie:-).
Oczywiście bezobjawowo, wrrr :-(

Ale Malbertce fajnie, gratuluję:-)

Wczoraj wieczorem zaliczyłam doła, a w nocy we śnie cały czas byłam niesamowicie wściekła, na wszystkich wrzeszczałąm, przeklinałam i w ogóle... Te ostatnie dni to dają nam w kość. I jeszcze ten upał, ufff.

reklama
Witam porannie:-).
Oczywiście bezobjawowo, wrrr :-(

Ale Malbertce fajnie, gratuluję:-)

Wczoraj wieczorem zaliczyłam doła, a w nocy we śnie cały czas byłam niesamowicie wściekła, na wszystkich wrzeszczałąm, przeklinałam i w ogóle... Te ostatnie dni to dają nam w kość. I jeszcze ten upał, ufff.

ja mam tak od wtorku,humoru zero,rycze bez powodu,chodze spać koło 1 bo taka zła jestem i rozczarowana

ale my juz po kawce i zabieram dziewczyny i ide na zakupy jakieś obiadowe bo pustki mam w domku póki jeszcze u nas w miare chłodno

Witam sie i ja....tez bez zmian....wrr....:crazy:
A Malbertka to ma juz za soba....ale jej dobrze....:tak:
Tez nie moglam spac dzis w nocy,wogole ostatnio pozno chodze spac,a wczoraj ledwo zasnelam tez ok 1,to po niedlugim czasie obodzilam sie bo brzuch mnie zacza bolec,jak na miesiaczke,no i myslalam ze sie cos rozkreci,a tu guzik,zasnelam i przeszlo.....a po jakims czasie obodzily mnie koty,strasznie gryzly sie gdzies na podworzu i pies szczekal......no i dzis jak poszlam dac moim kociakom jesc,to jeden strasznie pogryziony-biedak,nawet jesc nie chcial,a drugi gdzies zaginal,bo wolalam i wcale nie przyszedl....:no:

a teraz wcinam sniadanko i kawusia.....:-D

Kasia,a ty na nogach,przeszly skurcze?

witam
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze uparte maluszki, niech już wychodzą na tę stronę brzuszka :blink:

Moja mała wczoraj nam zafundowała niezłą jazdę, niby głodna pociągnie dwa razy cyca i placze, pręży się i wygina, myślałam że fioła dostanę. Na szczęście mama była to ją długo nosiła i lulała, masażyk jej robiła i śpiewała i o dziwo pomogło :tak:. Dobrze że są te nasze kochane mamy :-)

minęły 3,5h od poczatku jak skurcze mnie zaatakowały i cholercia nasilają się! podczas skurczu drętwieją mi uda i prawa ręka, łupie w krzyzu. w poprzedniej ciązy tez tak miałam i taka akcja po 5h przechodziła. idę robić kilometry po chacie bo siedzieć nie mogę!!

Wierze ci,ze to uciazliwe,a jeszcze dzieciaki w domu ....ja od poniedzialku,tez siedzialam z dzieciakami meza siorki, z Gosia mialam ich czworke...:szok:....i tez czasem daly mi popalic....ale dzis mam wolne,tylko Gosia jest.....;-)

Mam zamiar zajac sie czyms pozytecznym zeby nie myslec....moze te okna,wczoraj mialam sie wziasc,ale plyn mi sie skonczyl...he,he.....maz mosial dokupic.....wiec moze dzis wyda....a jeszcze drozdzowki z serem sobie wymyslilam,wiec bede miala zajecie na caly dzien.....hi,hi......:-D:-D:-D

Sempe,jednak ty pierwsza polecisz na porodowke...he,he......

Ostatnia edycja:
Witam nadal 2w1!
Ja już zaakceptowałam swój los - pewnie urodzę ostatniego sierpnia (oczywiście mam nadzieję, że może to dzisiaj). Jutro mija mi termin z OM, ale z USG jest dopiero na 30. :no:
Pociesza mnie, że w szpitalu patrzą głównie na termin z OM, więc w razie czego na początku września może będą wywoływać.

reklama
A dupa Kasiu ze sie tak wyraze, wpierw u mnie patrzyli na termin z OM a teraz stwierdzili wie pani to roznie z tymi terminami jednak bedziemy sie trzymac daty z USG i moge sobie teraz czekac:baffled::baffled:

Do góry