reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczynki.

KIKI to pewnie czop śluzowy ci odchodzi a to już jest objaw zblizającego się porodu:-)Także powodzenia to pewnie już tuż tuż............:-)Ale jak bedziesz mogła to daj znać po wizycie u Gina:-)
My czekamy:crazy::crazy::crazy:
Pozdrawiam

reklama
Witajcie :-)

Nie było mnie tylko jeden dzień, a tu co się dzieje?? :szok: Kto na kogo krzyczy, gdzie co na innych wątkach, nie wiem o co chodzi :szok::confused: Może lepiej nie mówmy już o tym :sorry2:

Gosia pytałas o kredyt, tak dostaliśmy, gdzieś za tydzien się przeprowadzamy już na swoje, więc wydawało mi się że to oczywiste że bez kasy z banku nie byloby to możliwe, więc nie pisałam ;-)
Pati jakiego Mutsy kupujesz? Bo widzę że Gosia Cię pytała :tak: Ja też Mutsy mam zamiar nabyć :-)
Patrysia czekam na wieści z usg! :-) Ale Ci fajnie, zobaczysz swojego maluszka :)
Kiki ja tez myślę że coś zaczyna się dziać, dobrze że idziesz do gina, napisz nam tutaj jak już będziesz wiedziała co i jak :tak::-)
Okruszynko jeszcze troszkę w dwupaku i tez niedługo malutka będzie z Wami :tak:
Paula Buziak!

Pozdrowionka cieplutkie dla wszystkich Koleżanek!

Aha, ja wczoraj skończyłam pisać ten rozdział, zaraz tylko posprawdzam gramatykę czy nie ma błędów, przypisy czy wszystko ok i będę drukować, gotowe do sprawdzenia :-)

witam z rana.:-)
ROBALE-właśnie podczytywalam cię z ciekawości
bo jesteś w podobnej sytuacji do mojej.
no mi niestety test pokazał jedną kreche,też jakby po @
to myśle,że wiarygodny juz był.
no a teraz się zastanawiam czy coś z hormonami mi się nie pokićkało :confused:
PATRYSIA-daj znać czy CÓRCIA czy SYNUŚ i wogule jak badanie.czekamy;-)

Powiem Ci ze ja robiłam test przed niby @ i był pozytywny, robiłam po i był już negatywny. Sama nie wiem o co chodzi. W połowie czerwca miałam robioną betę i pozytywnie wszystko wyszło. wszystko wskazuje na ciążę ale pęcherzyka nie widać :-(

Dziendoberek kochaniutkie!
U nas od rana swieci slonce i jest skwar. Wlasnie dokanczam pozne sniadanko i oncze gotowac zupke a potem wypad do piaskownicy:-D. Na drugie danie ide na latwizne i mam kupne kluchy a parze(drodzowe) a miesko do nich od wczoraj!

Kiki-szykuj torbe!!! Ja takie plamienie mialam w poniedzialek ok 4rano(obudzil mnie bol brzucha jak na @), skurcze delikattne niereguralne, potem znowu we wtorek ok 4rano, ok 16tej we wtorek mialam juz krwiste plamienie-czop(a to zwiastuje porod w ciagu 24godzin) a o 22:50 mialam Maciejka na swiecie:tak::-D:-D:-D

a ROBALE-ja też robiłam ze dwa dni przed @ i była blada kreska.:baffled:
a jakieś cztery dni po niby @ i już negatyw:confused:
też jestem w kropce,nie wiem co się dzieje,brzuch mnie pobolewa.:sorry2:

Tusia troszkę poczytałam na starania - wątpliwości. Osobiście uważam że nie słusznie na Ciebie naskoczyły. Sama wiele czytałam jak zaplanować płeć dziecka, uważam że nie ma w tym nic złego.

a ROBALE-ja też robiłam ze dwa dni przed @ i była blada kreska.:baffled:
a jakieś cztery dni po niby @ i już negatyw:confused:
też jestem w kropce,nie wiem co się dzieje,brzuch mnie pobolewa.:sorry2:
Mnie kłuje brzuch, piersi pobolewają, może nic straconego jeszcze :tak:, ja powtórzę test przed @, zobaczymy, czytałam że 2 dniowe miesiączki to nie miesiączki, tylko plamienia podobne do @, nie ma tak krótkich @. Jestem dobrej myśli, :tak:

Royanna ojoj skoro tak piszesz to może Kiki już za chwilę urodzi! A miała jeszcze na basen iść :-D
Kiki życzę Ci szczęśliwego rozwiązania czyli bezproblemowego porodu! :tak::-):-)
Robale, Tusia trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało Wam się zafasolkować :)

ja też mam zamiar jeszcze powtórzyć tak po niedzieli-dla pewności.:tak:
ja tylko często sikam.
a co planujesz jak moge spytać.
ale jednak te nasze plany to :rofl2: przewrotne bywają.
bo wychodzi,że u GIE-OSKI powinna być dziewuszka bo starala sie dwa dni przed owu a jest synus.

reklama
Do góry