reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kingus jak to bylo z tym twoim cyklem zaciazonym ile po owu robilas progesteron i ile ci wyszedl????? moj wynik z 6 dnia fl to 13,59 ng/ml :sorry2:
Kochanie przeszukałam całą szufladę z "dokumentacją medyczną" i nie znalazłam tego wyniku ale był w granicach 30nmol/l (10 dni po owulacji).
Wg moich jednostek Twój wynik to 43nmol/l czyli super wynik:tak::tak::tak:
Teraz czekam na pozytywny test ;-);-);-)

ja sapadam do lutowania......
jak cos sie ruszy to dam znac......
Jak coś by się działo to będę informować na kom;-);-)

Dlatego nie rozumiem czemu tak dziwne i mocne objawy.
Niestety nie pomogę:-(

wiec mam nadzieję,że teraz wszystko bedzie juz dobrze
No to dobrze, że wycieli tego polipa teraz już będzie tylko lepiej:tak::tak::tak:

reklama
No nareszcie!!!!!!!!!! Myśmy się tu zakrzyczały na Ciebie
Buziaki dla mamy, nawet nie wiedziałam ze cos się działo. :zawstydzona/y:Ale skoro ma porobione badania i zabieg to powinno byc juz tylko lepiej. Zycz jej zdrówka ode mnie:)
Madzia...Ty wiesz co;-):-)
Justysiu po prostu nie miałam siły odpalić komputera i tak jak u Olesi było 28 stopni to u mnie chyba z 38 :szok: i dziś to samo a musze iść do miasta i to z młodą :-:)baffled:a ja wieloryb w sukienkach nie chodzę wiec przyjdzie mi gotować sie w spodniach

badaicka ja dopiero teraz zczailam ze ty z moich stron (ahhhh ten moj zaplon-jak diesel na mrozie)...
ja z wielunia :-):-):tak::tak: zawsz przejazdem przez kluczbork jak do opola na uniwerek jechalam... :tak::tak::tak:
w ogole fajne studio urody tam macie-gaja czy jakos tak-po schodkach sie wchodzi do nich, chyba na 2 pietro...
cholera jaki ten swiat maly :-):-D:-D

Cześć Lilu:-) Miło Cię widzieć:)
Skoro @ nie ma się nie dołuj.... ale rozumiem że jeśli nic z tego to chciałabyc już zacząć.... Trzymam kciuki i za jedno i za drugie
M trzeba było powiedzieć że haszysz:-D
CO u taty?? Jak sie czuje??

No wlasnie M z tym skojarzyl ( tylko nie chcialam tutaj pisac :zawstydzona/y: )

U taty dobrze, z tego co wiem to skacze na jednej nodze ze szczescia:tak: tyle co sie dowiedzialam od siostry, dzisiaj do niego zadzwonie i sie dokladnie dowiem co i jak :tak:

Dziewczynki - powiedzcie co o tym myślicie:
Trochę mnie zastanawia mój obecny cykl:
- od niedzieli potwornie mnie boi raz jeden, a raz drugi jajnik ( na tyle bardzo, że czasem zginam się w pół)
- całą twarz mam pokrytą pryszczami ja 14 latka (taki wysyp pamiętam ostatni raz miałam jak byłam nastolatką)
- wczoraj w śluzie wystąpiły niteczki krwi
- wczoraj kręciło mi się momentami tak bardzo w głowie,że ho ho (jak na karuzeli)
- dziś mnie boli cały dół brzucha i jest twardy jak kamień, a do tego wydęty
- dziś też pokazały się potworne sińce pod oczami (co się u mnie raczej nie zdarza)
Nadmieniam, że w piątek robiłam wyniki TSH, PRL i morfologię - wszystko wyszło super.Dlatego nie rozumiem czemu tak dziwne i mocne objawy.
moze masz gigantyczna owulke???? moze kilka pecherzykow dominujacych na obu jajnikach???? ja mialam takie same objawy w 1 cyklu po odstawieniu pigul! przez 3 dni chodzilam zgjeta w pol!!!!! :sorry2:
Kochanie przeszukałam całą szufladę z "dokumentacją medyczną" i nie znalazłam tego wyniku ale był w granicach 30nmol/l (10 dni po owulacji).
Wg moich jednostek Twój wynik to 43nmol/l czyli super wynik:tak::tak::tak:
Teraz czekam na pozytywny test ;-);-);-)
he dobre jestem a mi sie ubzduralo ze ty mialas w moich jednostak i tez ok 13 :-D jak to se czlowiek umie podciagnac pod swoje ;-)
ale faktycznie pozno robilas bo az 10 dni po owu ... dalas mi nadzieje! :sorry2: dziekuje!

Liluś! sciskam mocno!

Poza tym dzisiaj mam dola pod tytulem "biedne to moje zycie na emigracji w kraju w ktorym maja mnie za nic i ktorego wcale nie wybralam" mam dzien placzliwy, nie chce mi sie w ogole gadac, szkoda mi troche mojego przyszlego dzidziusia ze przyjdzie mu zyc tym kraju zadzacym przez faszystow i w zasadzie nie chce mi sie otwierac buzi no ale komputer to inna sprawa bo nie musze sie wysilac na uprzejmy ton glosu.
:no:
Makaronka, a nie myślałaś coby się zebrać i wrócić. Wziąć chłopa z a chabetki i przypędzić do ojczyzny??
i dziś to samo a musze iść do miasta i to z młodą :-:)baffled:a ja wieloryb w sukienkach nie chodzę wiec przyjdzie mi gotować sie w spodniach
Nawet mnie nie wkurzaj takimi tekstami dobra?????:crazy::crazy::crazy:;-)
U taty dobrze, z tego co wiem to skacze na jednej nodze ze szczescia:tak: tyle co sie dowiedzialam od siostry, dzisiaj do niego zadzwonie i sie dokladnie dowiem co i jak :tak:
No to na pewno jakies super wieści!!!!:-) Daj nam znac czego się dowiedziałaś:-)

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi - mam nadzieję, że to rzeczywiście giganyczna owulacja, która da upragnioną fasolkę.

Zaniepokojona - dziś jest 15 dzień cyklu- cykle mam niezbyt regularne od 28 do 34 dni:-(

:-D:-D:-D
Dobrze, że u taty lepiej:-)

he dobre jestem a mi sie ubzduralo ze ty mialas w moich jednostak i tez ok 13 :-D jak to se czlowiek umie podciagnac pod swoje ;-)
ale faktycznie pozno robilas bo az 10 dni po owu ... dalas mi nadzieje! :sorry2: dziekuje!
A kiedy testujesz? Pewnie mnie nie będzie ale i tak będę mocno trzymać kciuki;-);-);-)

reklama
Do góry