reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jeszcze na chwilkę wpadam.
Byłam dziś spisać ksiazki dla Kuby i okazało się,że będzie je można kupić w szkole 1 września ,ale ceny są powalające :szok::szok::szok::szok:
To Kubusiowy zestaw:
1.Odkrywam siebie sem 1. 76.00 zł
2.Odkrywam siebie sem 2 . 72.20 zł
3.Ćwiczenia w rysowaniu 11.40zł.
4.Przygoda z komputerem 18.00 zł
5.New Sparks cz.I 23.70 zł
6.New Sparks cz.II 25.60 zł.

Anka,Julu tak samo,wczoraj o 8-ej wstał i dopiero o 21:20 padł :szok: a i na placu zabaw był 2 godzinki.
Julu cały dzień był nieznośny:sorry2:,chodził i mocno mnie klepał z zamachem:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:,wylał na siebie picie,bo z Figo soskę zębami odkręcił i cały się zalał:crazy::crazy:,potem w wózku w autobusie zasnął:huh: i jak byłam na rynku,to na śnie zsikał się i spazmów dostał :szok::szok::szok:i nie dało się go uspokoić:no:,dopiero brzoskwinią go zapchałam:-p:tak:.Do sąsiadki po procha od bólu głowy latałam:baffled:.
sama sie czasami zastanawim jak dzieci funkcjonuj my dorosli padamy a one coagle maja malo_OJ faktycznie mialas ciekawie
dowikla udanego pobytu nad morzem :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
oj tak mnostwa pogody zyczymy
Witam!
Ja dzis tak późno bo nowe łóże za wygodne:-D:-D:-D:-D M nie poszedł dzisiaj do pracy- oboje spalismy do 9.30:-D:-D:-D:-D:-D
zaniedługo sie szykuje i jedziemy do jego mamy-bedziemy palic siano i przy okazji grilla sobie zrobimy:tak:
mniam zjadla bym kaszanke z grila i pieczarki
meduska jak palić siano????po co to się robi?????
nowe łóżko wygodne???wypróbowane????;-)
toniś padł dzieciaki okupują podwórko a pietruszka w warzywniaku po marchew i pietruszkę:rofl2:
ale się wczoraj wnerwiłam likwidowali u nas sklep 5-10-15 i wszystko było -70-80% mój ex wiedział ale mi nie powiedział i w rezultacie jak poszłam wczoraj to tylko julci kupiłam 4 pary spodni jedną tunikę i bluzeczke z długim rękawem za wszystko zapłaciłam 60 zł a babka mówiła że gdybym była 2 dni wcześniej to kombinezony zimowe mieli za 15 zł jak dla tońka body na długi rękaw za 3 zł dresiki po 10 zł a dla adama kurtki były po 15 zł zimowe tylko już rozmiaru nie było:wściekła/y:
ex to bym do dupki nakopala zeby sie przebudzil no ale czego wymagac przeciez to tylko facet:-D:-D:-D:-Dzakupy udane:tak:
Oliwka już standardowo w łózeczku,czekam tylko jak usnie aby wziąć się za obiadek.

dziś w menu schabowe z ziemniaczkami i buraczkami na ciepło :tak::tak::tak::tak::tak:
Oliwka zje bardzo uzo buraczków bo uwielbia :tak::tak::tak::tak:
Lali tez uwielbia buraki:tak:
U nas dzis bigos

witam sie:tak:

U nas parno i duszno
Laura byla na rowerku a teraz w basenie buszuje Ja pomylam podlogi i zamierzam zrpobic porzadek w kompie tzn pozgrywac fotki na plyty bo mam ich mnostwo:-D

Jeszcze na chwilkę wpadam.
Byłam dziś spisać ksiazki dla Kuby i okazało się,że będzie je można kupić w szkole 1 września ,ale ceny są powalające :szok::szok::szok::szok:
To Kubusiowy zestaw:
1.Odkrywam siebie sem 1. 76.00 zł
2.Odkrywam siebie sem 2 . 72.20 zł
3.Ćwiczenia w rysowaniu 11.40zł.
4.Przygoda z komputerem 18.00 zł
5.New Sparks cz.I 23.70 zł
6.New Sparks cz.II 25.60 zł.

no no ceny powalające :szok::szok::szok::szok::szok:

Laura byla na rowerku a teraz w basenie buszuje Ja pomylam podlogi i zamierzam zrpobic porzadek w kompie tzn pozgrywac fotki na plyty bo mam ich mnostwo:-D

Anka dobrze ze mi przypomniałaś ja tez musze pozgrywać zdjęcia na płyty bo jest ich mnóstwo a jakos nigdy nie mogę na to czasy znaleźć.ale w końcu muszę się za to zabrać.

meduska jak palić siano????po co to się robi?????
nowe łóżko wygodne???wypróbowane????;-)
toniś padł dzieciaki okupują podwórko a pietruszka w warzywniaku po marchew i pietruszkę:rofl2:
ale się wczoraj wnerwiłam likwidowali u nas sklep 5-10-15 i wszystko było -70-80% mój ex wiedział ale mi nie powiedział i w rezultacie jak poszłam wczoraj to tylko julci kupiłam 4 pary spodni jedną tunikę i bluzeczke z długim rękawem za wszystko zapłaciłam 60 zł a babka mówiła że gdybym była 2 dni wcześniej to kombinezony zimowe mieli za 15 zł jak dla tońka body na długi rękaw za 3 zł dresiki po 10 zł a dla adama kurtki były po 15 zł zimowe tylko już rozmiaru nie było:wściekła/y:

no to cie ładnie zrobil :-D:-D:-D:-D:-D

a my wczoraj wrocilismy o 24, i pospalismy do 9:30 :) synek wkoncu dal sie wyspac :).A teraz czas na sniadanie--moze nalesniki.
opowiadaj opowiadaj ....

a ja juz jestem w domku zabieg miałam o wpół do 9 trwał jakies 10 min o nic z niego nie pamietam, tyle pamietam że przed zabiegiem jak mnie układali i podawali cos w kroplówce jakaś babka mnie uspokajała bo ryczałam jak bóbr, i mówiła mi że urodziłysmy sie tego samego dnia, ostatnie co pamietam to to że lekarz powiedzial że puści mnie po 6 godz do domu no i później na sali :tak::tak::tak::tak:
a wypuścili mnie juz o 14

teraz taka pusta sie czuje :no::no::no::no::no:

reklama
No to porzadek zrobilam na kompie teraz nie mam ani jednego zdjecia:-D:-D:-D:-Dwszystko na plytce:-)

Natalineczko nic nie zmieni twojego samopoczucia a takiej chwili wazne jest by ktos byl przy Tobie Wiem ze duzo to daje bo ja mialam to szczescie ze Moj nie musial wtedy pracowac i 3 dni siedzial ze mna w domku :)
Ja mialam zabieg na 10 a o 14 mnie wypuscili wiec chyba standardowo

Do góry