Marta1981
Rodzyneczka
Witam i ja,już w nieco lepszym nastroju. Julu u sąsiadki a ja porządki z fotkami robię
,bo tyle CD się wala 
to wzięłam i na DVD zrzucam
,coby więcej miejsca na półce było
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta w takiej cenie są w necieAs,ceny rzeczywiście.A patrzyłaś w księgarni lub na necie
?Może gdzieś tańsze są?
sama sie czasami zastanawim jak dzieci funkcjonuj my dorosli padamy a one coagle maja malAnka,Julu tak samo,wczoraj o 8-ej wstał i dopiero o 21:20 padła i na placu zabaw był 2 godzinki.
Julu cały dzień był nieznośny,chodził i mocno mnie klepał z zamachem
,wylał na siebie picie,bo z Figo soskę zębami odkręcił i cały się zalał
,potem w wózku w autobusie zasnął
i jak byłam na rynku,to na śnie zsikał się i spazmów dostał
i nie dało się go uspokoić
,dopiero brzoskwinią go zapchałam
.Do sąsiadki po procha od bólu głowy latałam
.
oj tak mnostwa pogody zyczymydowikla udanego pobytu nad morzem:-):-):-):-):-):-)
mniam zjadla bym kaszanke z grila i pieczarkiWitam!
Ja dzis tak późno bo nowe łóże za wygodneM nie poszedł dzisiaj do pracy- oboje spalismy do 9.30
zaniedługo sie szykuje i jedziemy do jego mamy-bedziemy palic siano i przy okazji grilla sobie zrobimy![]()
ex to bym do dupki nakopala zeby sie przebudzil no ale czego wymagac przeciez to tylko facetmeduska jak palić siano????po co to się robi?????
nowe łóżko wygodne???wypróbowane????;-)
toniś padł dzieciaki okupują podwórko a pietruszka w warzywniaku po marchew i pietruszkę
ale się wczoraj wnerwiłam likwidowali u nas sklep 5-10-15 i wszystko było -70-80% mój ex wiedział ale mi nie powiedział i w rezultacie jak poszłam wczoraj to tylko julci kupiłam 4 pary spodni jedną tunikę i bluzeczke z długim rękawem za wszystko zapłaciłam 60 zł a babka mówiła że gdybym była 2 dni wcześniej to kombinezony zimowe mieli za 15 zł jak dla tońka body na długi rękaw za 3 zł dresiki po 10 zł a dla adama kurtki były po 15 zł zimowe tylko już rozmiaru nie było![]()
Lali tez uwielbia burakiOliwka już standardowo w łózeczku,czekam tylko jak usnie aby wziąć się za obiadek.
dziś w menu schabowe z ziemniaczkami i buraczkami na ciepło
Oliwka zje bardzo uzo buraczków bo uwielbia![]()
Jeszcze na chwilkę wpadam.
Byłam dziś spisać ksiazki dla Kuby i okazało się,że będzie je można kupić w szkole 1 września ,ale ceny są powalające
To Kubusiowy zestaw:
1.Odkrywam siebie sem 1. 76.00 zł
2.Odkrywam siebie sem 2 . 72.20 zł
3.Ćwiczenia w rysowaniu 11.40zł.
4.Przygoda z komputerem 18.00 zł
5.New Sparks cz.I 23.70 zł
6.New Sparks cz.II 25.60 zł.
Laura byla na rowerku a teraz w basenie buszuje Ja pomylam podlogi i zamierzam zrpobic porzadek w kompie tzn pozgrywac fotki na plyty bo mam ich mnostwo![]()
meduska jak palić siano????po co to się robi?????
nowe łóżko wygodne???wypróbowane????;-)
toniś padł dzieciaki okupują podwórko a pietruszka w warzywniaku po marchew i pietruszkę
ale się wczoraj wnerwiłam likwidowali u nas sklep 5-10-15 i wszystko było -70-80% mój ex wiedział ale mi nie powiedział i w rezultacie jak poszłam wczoraj to tylko julci kupiłam 4 pary spodni jedną tunikę i bluzeczke z długim rękawem za wszystko zapłaciłam 60 zł a babka mówiła że gdybym była 2 dni wcześniej to kombinezony zimowe mieli za 15 zł jak dla tońka body na długi rękaw za 3 zł dresiki po 10 zł a dla adama kurtki były po 15 zł zimowe tylko już rozmiaru nie było![]()
opowiadaj opowiadaj ....a my wczoraj wrocilismy o 24, i pospalismy do 9:30synek wkoncu dal sie wyspac
.A teraz czas na sniadanie--moze nalesniki.