reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
klaudzia tez tak mam...siedze w domku na zwolnieniu od polowy czerwca i czuje sie jak kura domowa...tylko sprzatam, piore, gotuje.....i czekam az D wroci z pracy zeby miec do kogo buzie otworzyc, a jak juz jest to mnie irytuje czasem takimi glupotami, ze sama sobie mysle ze mi troszke na glowke siada....mysle, ze to to ze siedzimy w domku +hormony i nam troszke odbija....juz niedlugo i nie bedzie czasu sie nudzic....
Na dodatek jestem dzis uwieziona w domu bo maja przyjsc zalozyc tel i okreslili, ze beda miedzy 8 a 13...super....
ja na zwolnieniu od połowy kwietnia bodajże i tez na poczatku czulam sie zle ... i przez to tym bardziej nie chcialo mi sie nic robic całymi dniami zamknieta daleko od znajomych i rodziny i tylko komp i tv ale juz lepiej przyzywyczailam sie
Zobaczcie...Bez komentarza...
Małe miss - Wideo - Studio - WP.PL
takiej synowej bym nie chciala miec nawet
A na zgagę nie znalazłam jak na razie sposobu, jedyne, co przynosi mi chwilową ulgę to suchy chleb (najlepsza jest skórka).![]()
mi zgaga dokucza codziennie a jak nie mam jej przez dwa dni to mi dziwnie az hehe ale najlepsze jest zimne mleko !!
kaśka k
Fanka BB :)
madziek fajnie że jesteś podłączona
i witam nową po powrocie listopadówkę:-)

i witam nową po powrocie listopadówkę:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a a na zwolniniu jestem od końca maja... i powiem wam że czuję się fantastycznie
a to wszystko ze względu na moje samopoczucie fizycze...
nieraz aż ie mam siły z wyra się podnieść... tak więc kiedy nie mam siły odpoczywam , kiedy boli głowa leżę... i nie muszę się dodatkowo pracą przejmować...
a jak czuję się lepiej idę sobie na chwilę do mojego sklepu pogadam z klientami , szefową... spędzę tm zawsze z 2-3h no i wracam do domu
wcale nie narzekam choć czasem naprawdę nie ma co robić.....

nieraz aż ie mam siły z wyra się podnieść... tak więc kiedy nie mam siły odpoczywam , kiedy boli głowa leżę... i nie muszę się dodatkowo pracą przejmować...
a jak czuję się lepiej idę sobie na chwilę do mojego sklepu pogadam z klientami , szefową... spędzę tm zawsze z 2-3h no i wracam do domu

wcale nie narzekam choć czasem naprawdę nie ma co robić.....

kaśka k
ja czuję się wielka umęczona i dzisiaj mogłabym ryczeć co chwilkę
boję się czy donoszę dzidzię
próbuję wyluzować ale dzisiaj mam gorszy dzień
pewnie jutro mi minie
na zgagę biorę renni w tabletkah do ssania
boję się czy donoszę dzidzię
próbuję wyluzować ale dzisiaj mam gorszy dzień
pewnie jutro mi minie

na zgagę biorę renni w tabletkah do ssania
_Roszpunka_
napewno donosisz nawet nie myśl że nie...
będie wszystko dobrze....
słyszałam że rennie nie można....
mamulica

kaśka k
napewno donosisz nawet nie myśl że nie...

ale to jedyne co mi pomaga
lepiej żeby jednak można było

_Roszpunka_
no ja włalsnie nie biorę z tego względu że słyszałam że nie można rennie...
ale Maalox mozna brać w ciąży...
tyle że na mnie to on nie za bardzo działa więc nawet jak wezmę to ie bardzo przechodzi a jak już przechodzi to na chwilę... może spróbuj tego....
ale Maalox mozna brać w ciąży...
tyle że na mnie to on nie za bardzo działa więc nawet jak wezmę to ie bardzo przechodzi a jak już przechodzi to na chwilę... może spróbuj tego....

reklama
Znam to - jak nie urok, to ...................Pojechałam dziś do mamuni mojej i poczęstowałam się u niej pudróweczką, maleńkim jednym cukiereczkiem i...
ułamał mi się kawałek szóstki z prawej strony
. już dzwoniłam do dentystki - za tydzień dokładnie mam wizytę...
![]()