reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A proszę,mogę się podzielić;-)
slonce.gif

i znów nikogo chyba was trzeba do pionu postawić !!!!

a mój czarek dorwał nocnik mówi kaka i stęka, teraz stoi w łóżeczku i piszczy :no::no::no:
ciocia nauczyła go dawać dziubka, szkoda że nikomu nie daje tylko swojemu odbiciu i calineczce :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D

reklama
Taaaaa,wyjadę jutro to całkiem padnie:-p;-):tak:.
W większości Polski burze zapowiadali tylko u mnie słoneczko:tak:.
no to szczesliwej drogi....
a o ktorej wyjezdzacie?? bo nie mialam czasu nic doczytac :zawstydzona/y:

no ja bylam u mamy niedawno wrocilismy, maly juz poszedl spac i chyba spi bo nic nie slychac, tipsow dzis nie robilam bo mamuska sobie zasnela i pozno wstala wiec sie juz nie oplacalo :blink:
zaraz zjem sobie kolacyjke i pojde sie kapac :-D
ale nie ladna pogoda sie zrobila buuuuuuuuuuuu pada i pada :no:

Do góry